PDA

View Full Version : Когато вали

sofityoy
07-06-2013, 17:52
Оказва се,че това лято няма да е едно от най-слънчевите и горещите,а по скоро ще е доста дъждовно особено в Западна България (при мен :D )... Та на темата: Какво правите/обичате да правите у дома през дъждовните дни,когато не можеш да излезнеш навън и те обзема скуката?
Аз гледам сериали на лаптопа като „Дневниците на вапира“ и „Малки сладки лъжкини“ + чета книги на Стивън Кинг (в момента: Гробище за домашни любимци) ,както и задължителните ми за четене приз ваканцията :) А вие?

tedka soletka
07-06-2013, 18:01
Гледам сериали на компютъра, чета някоя книга, рисувам или си надувам музиката и пея ;дд

tori
07-06-2013, 18:19
Слушам музика, гледам филм, чета, спя, изтичвам до някого от квартала, отивам на кафе, готвя разни неща, скривам се на сухо.

HollyGolightly
07-06-2013, 19:21
спя

xoxi
07-06-2013, 19:47
Гледам филми, говоря с някой в скайп, пиша на всеки, който е онлайн, готвя, чистя, чета, преподреждам апартамента, рисувам, пея, танцувам си, играя с котката, снимам, спя, упражнявам си английския/немския (тестове, граматика, разговори/чат с чужденци)... Ако след всичко това, не се е оправило времето, звъня на някой да дойде в нас за компания или просто си вземам чадъра и излизам.

sexa_na_kompleksa
07-07-2013, 06:20
Лошото време не ме е спира да изляза навън.
Иначе ако съм си вкъщи, правя обичайните неща - филми, книги, дейности с мъжа ми, домакинска работа.

Hidayet
07-07-2013, 21:27
Това лято, колкото дъждовно или слънчево да е, винаги си намирам какво да правя, защото цяла година с това училище времето не ми стигаше за нищо. Изгледала съм Малки Сладки Лъжкини до 4 сезон, а сега чета и книгите. Тренирам повече. Подреждам си стаята.. размествам си всички неща по гардероби и шкафове. Неща, които звучат тъпо, но много ме увличат и забавляват. Общо взето във всеки момент си намирам занимание и се чувствам страхотно :) А да не забравя и това, че Металика е на МАКС, като поздрав за селяците над мен :evil:

FuCKkK13
07-07-2013, 21:36
книги,филм и спя 8-)

onetwo12
07-10-2013, 07:41
Гледам филми на компютъра (обичам да си правя филмови маратони), чета или спя, понякога готвя

marilyn
07-10-2013, 07:57
Спя, правя секс, чета, цъкам си на компютъра. Лошото време не ме спира да излизам. Вчера в София се изсипа голям дъжд, аз бях по магазините, тъкмо бях решила да се прибирам вече и... :D беше забавно, наваля ме супер много, счупи ми чадъра, бях мокра абсолютно цялата, бях по сандали, всичко беше вир вода по мен... а аз се прибирам в нас и почвам да се хиля... :D

Amore-Mio*
07-10-2013, 14:30
Чета, рисувам, спя, гледам филми или разни статии, които биха ми били полезни.

SunT
07-12-2013, 06:54
Амии, обичайните неща, но на по-приятна атмосфера :D

shusha
07-12-2013, 07:44
депресирам се, чатя, снимам, слушам музика, гледам филми, нервя из форумите, чета, дивея и изкрейзвам.