View Full Version : Море 2013.. Защо!?
PainInTheAss
07-08-2013, 11:21
Здравейте. На 16 години съм а приятелката ми е на 15. Ходим заедно от година и 3 месеца вече, но родителите и не я пускат с мен на море.. Баща ми работи като реаниматор на плажа и ще сме под 24 часово наблюдение от негова страна, няма да има никакъв проблем относно финансова гледна точка, защото ще и трябват само пари за билет на идване до тук.. Но техните по някаква супер малоумна причина не искат.. В момента се намирам в село Варвара, което е на 5 часа път с рейса + почивка от 25 минути, който влизат в 5-те часа, не е далече.. Как подяволите да ги накара..
Ами да им обясни, че баща ти ще е с вас и т.н. Въпреки, че според мен е малка.. нищо че от 13 годишни започват да ги пускат сами по морето :?
Supermassive____
07-08-2013, 11:40
Нормално е притесняват се, все пак момичето е на 15 години. И аз да бях на мястото на родителите и не бих пуснал детето си с някакъв си 16 годишен пикльо на море. Според мен шансът да я пуснат е много малък.
malkasladka
07-08-2013, 12:00
Нормално е притесняват се, все пак момичето е на 15 години. И аз да бях на мястото на родителите и не бих пуснал детето си с някакъв си 16 годишен пикльо на море. Според мен шансът да я пуснат е много малък.
подкрепям! 15 годишна пикла сам ана море с гаджето си...трябва да съм луда...
FuCKkK13
07-08-2013, 12:01
съгласна,но зависи от родителите и от детето...
ако е безотговорна шанса ви е нулев
като сте заедно от толкова време защо просто баща ти не поговори с родителите и.. тогава може би имате някакъв шанс
Ако родителите й са много покровителствани не очаквай да я пуснат и след 10000 разговора. Нека все пак баща ти говори с техните.
FuCKkK13
07-08-2013, 13:17
Ако родителите й са много покровителствани не очаквай да я пуснат и след 10000 разговора. Нека все пак баща ти говори с техните.
абе то не винаги зависи от родителите.. ако е показала,че не трябва да и се има доверие слабо да я пуснат
Знаят, че искаш да я чукаш. Затова.
DisappointedDreamer
07-08-2013, 20:31
Напълно нормална е реакцията им. Няма какво да направиш.
+1 :D
Баща и си мисли, за къв чеп ще пусна моята с някакъв келеш, да я помпи 24/7 ?
Именно.
+1
ахахахха,точно!
Fantasyyy
07-09-2013, 20:27
Зависи от родителите.Ама нормално да не я пускат на 15 е и все пак могат да си представят кво ще прайте там.
TrollFaace
07-09-2013, 23:07
:lol:
Знаят, че искаш да я чукаш. Затова.
грозната истина !!!
дори да имат и други причини основната е тази
abi4kota
07-10-2013, 21:14
Единственото, което мога да кажа към темата ти е - Май, ще ходиш при тате сам на море! :D
PainInTheAss
07-11-2013, 18:33
подкрепям! 15 годишна пикла сам ана море с гаджето си...трябва да съм луда...
Както казах не сме сами.. Под 24 часово наблюдение на баща ми сме защото той е реаниматор на плажа.. + Приятелката на баща ми, която ще е постоянно с нас..
PainInTheAss
07-11-2013, 18:34
Защото когато се прибера след 3 дена ( защото не я пускат и ми провалиха цялото море ) не може пак да я помпам 24/7 ли ?
Или може би тя през средно 8-те часа на ден, който прекарва с мен не може да се ебе, друса, пуши и тн??
Смешна работа! Квото иска да направи може да си го направи когато и да пойска..
Аве загорелец нема да ти умре пишката,ако отидеш без нея на море, нито пък някой ще ти я открадне 15годишната пикла.... вземи се осъзнай,че се излагаш пред всички тук. Ама под 24часово наблюдение... хахах то и в работата си постоянно под наблюдение,ама си прайм квото искаме,а? ;)
Amore-Mio*
07-15-2013, 14:36
Помоли баща ти да говори с нейните родители и да обясни, че той ще е там винаги с вас.
abi4kota
07-15-2013, 18:57
Те родителите доматите с колците ги ядат ! :D
Може да не е само той, а и баща му също да помпи :D
sToyAncHo
07-18-2013, 14:10
ти нормален ли си? на колко сте години, че да ми ходите сами по морета? вашите като са там, това не означава, че не може да я изплющиш в хотела, или вечер да излезете някъде, ако някой надрусан тръгне да се заяжда с вас как ще защитиш себе си 1во, че после нея. и откъде пари да й плащаш билети, храна, пиене и т.н? плс.. на 16 си и нямаш никаква опора, че да я водиш тая на море. след 1-2 години ако искаш по 5 пъти я води. сега ви е рано
Баща ти работи там --->ще е зает през целия ден. Оставате двамката. Аз на приятелки на бащи доверие нямам. не се надявай да я пуснат. П.С. Радвам се че още има съвестни родители
Е, не е нещо фрапиращо това, че е на 15 и не я е пуснал с 16 годишното й гадже на море.
Но може да пробвате родителите ти да говорят с баща й, който да се опита да ги убеди, че ще се грижи за вас, че той поема отговорност и т.н.