View Full Version : Метрото
pandabear
07-09-2013, 10:08
Качвам си се аз в метрото, в почти празен вагон, а срещу мен момче и момиче- на пръв поглед доста влюбени. Той ѝ говори мили думи, играе си с косата ѝ, а тя се усмихва и му казва „обичам те“. Той като че ли се стресна и леко се отдръпна, изчака момент, гушна я и след малко каза „мисля, че и аз те обичам“. Тя го гледа, все едно няма никой друг около тях, а той добавя „ти си първото момиче, на което го казвам“, след което тя го целува, казва му, че ще се видят довечера на ‚специалното място‘, прегръща го и слиза на „Константин Величков“. Гледах ги и си мислех, как всичко в началото е толкова прекрасно и коло трудно е да го запазиш прекрасно до последно, след което си вадя слушалките, пускам си музика и попадам на доста символична за мен песен. Очите ми се насълзяват, вече съм на „Опълченска“, а момчето става и сяда до мен. Поглежда ме, сочи към слушалките ми, аз ги свалям, а той добавя „постарай се тези сълзи да се задържат в тези дълбоки очи“. Усмихвам се, мигам и една сълза се изплъзва, поглеждам го и казвам „опа..“, а той се смее. Пита ме коя е моята спирка, отговарям „Софийския“, а той става и се връща на мястото си. След известно време слизам, той ме поглежда, но не казва нищо. Продължавам си пътя и отивам към спирката, 204 е на светофара, затичвам се, а отзад се чува вик „ей сълзичке“. Спирам се, замислям се „този е луд“, но не се обръщам. Така или иначе вече си изпуснах рейса. Започвам да ходя спокойно към спирката. Спирам да си взема сладолед и продължавам. Стоя си на спирката и съм втренчила поглед към орлите помислих си „if I could fly”- страшна песничка на Helloween. Поглеждам в далечината и онзи от метрото, с роза в ръка, върви към спирката, обръщам се и се правя, че не съм го видяла. След по-малко от минути той вече е до мен измърморва „това беше грубо“ и ми подава розата. Нулева реакция от моя страна. „Няма ли да я вземеш? За теб е.“ Поглеждам го странно, протягам ръка, вземам я- “Благодаря, но защо е всичкото това нещо?“. „Имам чувството, че го заслужаваш.“ „Закъснявам, моята спирка бе „Сердика“. Пропуснах я...“.- поглежда ме и ми се усмихва. „Може би някой ден, ако имам късмет ще се срещнем пак, в метрото“. „Възможно е, може и с приятелката си да ме запознаеш“- изтрелвам бързо без да се замисля. „А...да, но едва ли.“ „Лек ден и полека със сълзите“. Обърна се и си замина.
Мислех много над случката, след като се прибрах. Какво ли му е било в главата на това момче? Как ли бих реагирала аз, ако бях на мястото на приятелката му и разбера, че е направил нещо подобно? Може би е просто един мил жест от един качествен Човек. А може би е съвсем умишлен опит, за едно ново и нестандартно запознанство? Каквото и да, розата почти увехна, но пък поне съм сигурна, че споменът няма да „увехне“ и мисълта за него ще ме кара се се усмихвам и да си мисля, че все още на този свят красивите неща надминават грозните.
pandabear
07-09-2013, 10:32
мислех днес да си правя гъбки, но се отказах, на картофки ще съм (=
Това е много мила случка. Просто го приеми като знак, сякаш живота иска да ти каже нещо. Има такива странни случки с хора понякога, усмихваш се иии продължаваш напред. :)
ShtrudeL
07-09-2013, 11:39
Някак не вярвам в чистите му намерения.
Това като нормално функциониращ мъжки индивид го възприемам като мазно леке, което се прави на много оборотен тип и заслужава да му се строши носа. Абе мъжка курва с две думи.
Same. Самият факт, че е използвал клишето с изпуснатата спирка..блаа..
Това като нормално функциониращ мъжки индивид го възприемам като мазно леке, което се прави на много оборотен тип и заслужава да му се строши носа. Абе мъжка курва с две думи.
And this!
По една чекия си е ударил и за двете ви, сега се фука.
Имам чувството, че всичко това ти е харесало толкова много и си направила темата,само защото се надяваш това момче да я види и да ти пише.
pandabear
07-09-2013, 12:51
не. така или иначе едва ли някога, ще видя този човек отново, името не му знам даже.
направих темата, защото рядко в днешно време ми се случват някакви мили и красиви неща, просто реших да споделя. да, възможно е никак да не са му били чисти намеренията, не отвхърлям този вариант (имайки предвид приятелката му), но пък понякога съм наивна глупачка и ми се иска да има и такива хора, които правят мили жестове, без определни задни мисли. затова предпочитам да си мисля за тази случка, като за нещо хубаво, спонтанно и истинско. това е.
Rebirthing
07-09-2013, 12:53
И аз така.
Ако приятелката му е умна е трябвало да го зареже още след като е видяла реакцията му, когато му е казала, че го обича. Какъв кретен...
Rebirthing
07-09-2013, 12:57
направих темата, защото рядко в днешно време ми се случват някакви мили и красиви неща
Извинявай, но какво мило и красиво виждаш в това как едно момче сваля друго момиче (в случая теб), след като приятелката му току-що му е казала, че го обича ?
Извинявай, но какво мило и красиво виждаш в това как едно момче сваля друго момиче (в случая теб), след като приятелката му току-що му е казала, че го обича ?
Може да не я е свалял, а да е бил просто мил.
хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахаха
ох..
Просто си решила да споделиш как някакво момче те е сваляло? И не разбирам как може нещо такова да те радва, след като той си има приятелка. Наистина си много наивна, след като си мислиш, че момчето е направило ''мил жест''.
Rebirthing
07-09-2013, 13:05
Може да не я е свалял, а да е бил просто мил.
хахахахахахахахахахахахах ахахахахахахахахахаха
ох..
Ама разбира се, как не се сетих по-рано ;д !
Искал е да си пъхне франзелата в буркана с лютеницата, ако мога така да се изразя.
Искал е да си пъхне франзелата в буркана с лютеницата, ако мога така да се изразя.
Да й строши джама
//Преефрасирагх макло ас
AnarchyBoy
07-09-2013, 13:17
Да й строши джама
//Преефрасирагх макло ас
:lol:
Човечен съм, бих проявил вътрешно състрадание, ако видя някой да плаче пред мен, но да си имам приятелка и да гоня други момичета с рози & etc... - НЕ !
Този просто се е надявал на едно ново запознанство, което само той знае в какво се е надявал да прерастне - дали връзка, дали едно ебане. Но тази реплика "мисля, че и аз те обичам" винаги ми е била смешна. Или го обичаш човека, или не. Това се усеща със сигурност, а не е нещо за двоумене :)
jeki.liok
07-09-2013, 15:12
Е какво да направя, беше много сладка! : ))
pandabear
07-09-2013, 15:47
ужасници.
:/
http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/149/a/7/Sad_Panda_Chibi_by_mongrelssister.png
jeki.liok
07-09-2013, 15:57
ужасници.
:/
http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/149/a/7/Sad_Panda_Chibi_by_mongrelssister.png
Сълзичке, недей плачи, скоро пак ще ме видиш. :) :*
pandabear
07-09-2013, 16:16
не искам, възможно е форумните човеци да са прави и да не си мил младеж, а долна и гадна мъжка курва.
а пък аз вече излезнах, че съм панда, жадуваща да се 'похвали' за 'поредната свалка' и бамбук за подарък.
DisappointedDreamer
07-09-2013, 16:24
Кога се разиграва това? 'що не съм те видяла на орлов?
да ти дам роза и аз хахахахахаха
/шегичка.
iziskanmladej88
07-09-2013, 16:33
Гъби? Мет? Картон?
АХАХАХАХ много силен коментар :D
излизай от филма момиче, на колко години си? ...
Tsukuda_Hiroshi
07-09-2013, 17:23
DAFUQ? Половината от темите тука са как някой иска да чука някой, но
а) не му стиска
б) стиска му, ама не му става
в) чуди се дали, ако го направи, ония/ оная, ще го обича вечно
Пандата сподели нещо, което и се е случило и което си е точно за раздела, защото мен лично ме навежда на мисълта дали пича наистина е мислел това, което е казвал на гаджето си (ако приемем, че му е гадже).
Т.е., за първи път в тази тема (поне до колкото съм ги чел тия теми) някой поставя въпроса за любовта, без тя пряко да го засяга "( ОБИЧА ЛИ МЕ/ ОБИЧАМ ЛИ ГО/ ОБИЧАМЕ ЛИ СЕ/ ИЗНЕВЕРЯВА ЛИ МИ/ ДА МУ ИЗНЕВЕРЯ ЛИ), но се оказва, че се хвали... Има нещо болно! Ако е глупава темата - защо е глупава или "тази вече сме я чели"... Когато провокира мислене, излиза, че авторката се хвали...
Няма как да знаете дали се хвали, дали си измисля или просто троли... А да... важното е да нападаме. Само дето, ако Rabalka пак пише на кого е въртяла минети, 100% някой ще я затапи, а друг ще каже "защо я нападаш"...
niceone94
07-09-2013, 17:25
Ти си едно прекрасно момиче и дълбоко в себе си се надявам някой ден да се запозная с човек като тeб :)
По темата : Момчето не е оставило и не е искало телефон, фейсбук, скайп, тоест няма как да се свърже с нея. В ролята си на момче не виждам смисъла да свалям което и да е момиче ако после няма как да се свържа с нея за да довърша започнатото. Ето ви друга гледна точка - Пича е яко влюбен в неговата мацка, вижда че тази тук е тъжна и прави нещо мило, защото хората, които са влюбени... правят мили неща... не можете да го отречете.
Мечка ли, панда ли, каква си не зная! Евала ти правя и споко - и твоят ред ще дойде някой ден... и моят.. ;d Приятна вечер!
И аз искам да се запозная с теб, ако смяташ ,че ти достатъчно красива за момче като мен.
BlueFace
07-09-2013, 19:46
Какъв смятате е шансът приятелката на това момче да влиза да чете темите в този форум? хД
Tsukuda_Hiroshi
07-09-2013, 19:54
Силно се надявам да е голям...
heartshapedbox
07-09-2013, 19:54
И аз.
Да й строши джама
//Преефрасирагх макло ас
:lol:
Сълзичке, недей плачи, скоро пак ще ме видиш. :) :*
хахахахах
pandabear
07-09-2013, 20:12
Какъв смятате е шансът приятелката на това момче да влиза да чете темите в този форум? хД
айде стига, че сега ще изкарат, че нарочно съм пуснала темата, панда разваляща семейства!
хахахахахаха.
BlueFace
07-09-2013, 20:19
Еми какво друго да очакваш от панда... Седи си кротко, кротко и привидно изглежда, че сладко си хапва бамбук, а всъщност крои планове за разбиване на семейства и световно господство... You can't fool us!!!
jeki.liok2
07-09-2013, 21:38
Не може. Разбих й паролата. xd
jeki.liok2
07-09-2013, 21:39
Този просто те е свалял, знаейки, че масата жени биха се трогнали от подобна случка.
по-леко с думите, имам чувства. :DD
jeki.liok2
07-09-2013, 21:41
И аз искам да се запозная с теб, ако смяташ ,че ти достатъчно красива за момче като мен.
Стига се ебава с нея. Ти си със средно, тя още няма .. СРАМ! Откъде накъде ще ходиш с тая, като не ти е на нивото?! Не те ли е срам бе! И са наричал Волен Сидеров ... Ари са. Тая ако не е 100 пъти по-умна от тебе нема ходиш с нея. Зимай опит от тая дето написа 2 страници описвайки колко по-умна е от другите. Боза за тебе тебе и тебе! :dd
s0b1esk1
07-10-2013, 16:27
Гъби? Мет? Картон?
Салвиа
stefito66771
07-10-2013, 18:37
След като те е видял, че плачеш се е почувствал кофти, че на тел няма кой да ти каже че те обича имам предвит гадже и за да те ободри е направил този мил жест!ИСТИНСКИ КАВАЛЕР!
всички са свикнали да гледат грозната реалност и когато някой направи нещо подобно търсят задни мисли
никой ли не се замисли, че е възможно момчето просто да е състрадателно (малко вероятно, но все пак! )
Ех, сега сигурно пак 204 ще излезе виновен, че си се залюбила с този чиляк.
Първо мислех да пусна една версия на Кайсиева Градина - Тролея, но с променен текст за 204 и метрото в знак на УВАЖЕНИЕ към силната любов, изпитана от авторката на темата, ама после се отказах.
pandabear
07-10-2013, 21:30
мерси, че сподели намеренията си, но не мисля, че са чисти!
любов много и за теб, казаХ! (=
А може тая в метрото да му е била wing girl просто. :D
PUA 4 life, mofo G's!
Стига с тея задни мисли. Надали някога пак ще се видят, а и да се - голям праз. Според мен има неща в живота, които не трябва да ги мислим толкова много. Това е едно от тях - просто хубав спомен за нещо, което няма да направи всеки днес.
До толкова сме свикнали да гледаме дали има задни мисли, че в тази ситуация всички търсим под вола теле и за всички ни е непонятно защо накой би подарил роза на непознат.Човека я е видял, че плаче и е решил да направи нещо мило за нея. Защо го мислите толкова? Запази спомена от този ден и нищо повече.
защото хората, които са влюбени... правят мили неща...
Точно това и аз си мислих...
pandabear
10-27-2013, 21:40
горда съм с тази тема ^.^
Georgi.M
10-28-2013, 08:56
Аз не мисля,че може да има задни мисли,видял я е че плаче станало му е кофти и е бил.
Аз също веднъж видях подобна случка в метрото ,само че се прибирах от среща и видях момче и момиче на спирката нещо се закачаха един с друг ,но в един момент се скараха и той си тръгна момичето се разплака на мен ми стана много гадно качихме се в един и същ вагон и нарочно отидох до нея тя се опитваше да скрие сълзите си с една кърпичка се бършеше и всички я гледаха ,а всъщност беше много много красиво момиче и аз нямах роза,но пък винаги нося със себе си желирани бонбони ! Така,че й предложих да си вземе с много тъпо изречение ,но я накарах да се усмихне ,казах й "Ето ти едно мече ,което ще те накара да се почувстваш по-добре ,а ако не го направи го изяж ,него и братята му " и й дадох цялото пакетче.И тя почна много да се смее ,оказа се че и двамата отиваме към студентски град пътувахме заедно и си говорехме за желирани мечета,момичето спря да плаче през този половин час.Не съм имал задни мисли,а защо да не накарам някой да се почувства малко по-добре или поне да се усмихне,без да ме познава?
Колко трогателно.Загубих си времето да го чета.
Аз не мисля,че може да има задни мисли,видял я е че плаче станало му е кофти и е бил.
Аз също веднъж видях подобна случка в метрото ,само че се прибирах от среща и видях момче и момиче на спирката нещо се закачаха един с друг ,но в един момент се скараха и той си тръгна момичето се разплака на мен ми стана много гадно качихме се в един и същ вагон и нарочно отидох до нея тя се опитваше да скрие сълзите си с една кърпичка се бършеше и всички я гледаха ,а всъщност беше много много красиво момиче и аз нямах роза,но пък винаги нося със себе си желирани бонбони ! Така,че й предложих да си вземе с много тъпо изречение ,но я накарах да се усмихне ,казах й "Ето ти едно мече ,което ще те накара да се почувстваш по-добре ,а ако не го направи го изяж ,него и братята му " и й дадох цялото пакетче.И тя почна много да се смее ,оказа се че и двамата отиваме към студентски град пътувахме заедно и си говорехме за желирани мечета,момичето спря да плаче през този половин час.Не съм имал задни мисли,а защо да не накарам някой да се почувства малко по-добре или поне да се усмихне,без да ме познава?
Язък ти за кисето с мечетата. Тя пак ще се върне при него, ама ти си остана без мечета!
Georgi.M
10-29-2013, 08:17
Хахаха е нали се усмихна момичето,трябва да изкупвам грехове и да правя добро ,а какво по-хубаво да усмихнеш жена ,която плаче и да я успокоиш това ти дава много бонус точки за изкупването на грехове ! :D
pandabear
10-29-2013, 08:32
^ направо получаваш билет за експрес към Рая =)
Georgi.M
10-29-2013, 08:42
Абе не ми се вярва,това беше шега ,но наистина е супер яко да направиш някакво мило нещо за някого когото не познаваш.Знаеш ли ,колко е важно да се усмихваш и да прегръщаш всеки ден ,хората около теб на които държиш,това би спасило всеки ден много хора! :)
tHe_COolEst_GIrl
10-29-2013, 12:04
След като те е видял, че плачеш се е почувствал кофти, че на тел няма кой да ти каже че те обича имам предвит гадже и за да те ободри е направил този мил жест!ИСТИНСКИ КАВАЛЕР!
Съгласна съм. Може би наистина се е разчувствал и за да те успокои ти е подарил роза. Много мило! :)
sunshine :**
10-29-2013, 15:09
ххахаах някои от коментарите ми бяха доста смешни :D
Та по темата,не знам дали случката е измислена или истинска, но ако е така шанса момчето да не е имало задни мисли е доста малък.Трябва да се мисли логично - в днешно време и особено в България почти
няма толкова мили, искрени и добри момчета, които биха направили такъв жест.Това е грозната истина ..
Fisherman
10-29-2013, 15:16
По една чекия си е ударил и за двете ви, сега се фука.
хахахаха
Хахаха е нали се усмихна момичето,трябва да изкупвам грехове и да правя добро ,а какво по-хубаво да усмихнеш жена ,която плаче и да я успокоиш това ти дава много бонус точки за изкупването на грехове ! :D
А, да бе, бонус точки, ще ти върнат мечетата и се оправяй.