View Full Version : Бременна ли съм?
kimi1234
07-11-2013, 09:21
Здравейте! Моля ви за помощ..правила съм секс(всичко беше окей-бяхме с презерватив..но все пак той не е свършвал в мен) обаче седмица по късно свърши върху ръката си и ме докосна отдолу има ли вероятност да съм заабременяла? наистина ви моля за помощ не искам веднага да ме нападате :Х
AnarchyBoy
07-11-2013, 09:21
Не! :mad:
(Без да чета темата, само видях заглавието)
Не! Научете се първо как се забременява ,как да се предпазвате и да не си набивате филми ,и тогава правете секс.
Тоя въпрос никога няма да ми писне ... Всеки път става все по-тъп и малоумен ...
Бременна си, щом те е докоснал "отдолу" значи на 100% си бременна. Започвай с покупките за бебето. Според мен дори ще са тризнаци!
Ами зависи дали си се обръснала долу
Supermassive____
07-11-2013, 11:36
+1 :D
Как не се съобразих и с този фактор?!?!!? Значи спокойно, ако си обръсната на формичка няма да "фанеш", в противен случай си остава мнението ми за тризнаците.
Да. А и не знам дали знаеш, че спермата прониква през порите на кожата и така забременяваш също. Внимавай, друг път да не пипате сперма...
А и не знам дали знаеш, че спермата прониква през порите на кожата и така забременяваш също.
:D :D
Зависи дали само те е пипнал отдолу или е проникнал с пръсти!! От пипане....не.....
Зависи дали само те е пипнал отдолу или е проникнал с пръсти!! От пипане....не.....
И с проникване трудно ще стане.
AnarchyBoy
07-11-2013, 14:53
:lol: Как да ви го обрисуваме бе хора, сперматозоидите в кислородна среда умират до 7-8 секунди, а като цяло дори допира с кислород ги уврежда, да не говорим, че за да стане нещо спермата трябва да влезе навътре с тласък, а не просто да я намажеш и хоп БЕБЕ.. :razz:
baby_baby
07-11-2013, 15:24
Не
ейй, забременяването не е толкова лесно бе!
PainInTheAss
07-11-2013, 17:35
Почвай да мислиш име!
kalpazanka
07-12-2013, 05:16
:lol: Как да ви го обрисуваме бе хора, сперматозоидите в кислородна среда умират до 7-8 секунди, а като цяло дори допира с кислород ги уврежда
Не е вярно!
Колко пъти да ви го напиша?
muhtesemfan
07-12-2013, 18:33
Нямат елементарна сексуална култура,тръгнали да се боцкат