PDA

View Full Version : Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?

Страници : 1 [2] 3

procter
07-19-2013, 09:21
Да ти кажа, не кифлите ти го навират с ташаците, а онези жени, които намират теб самия за кифла ;)
А пък и... едно е да си бухнал... друго е да си с мармалад, нали?

Типично по кифленски. Крадецът вика "Дръжте крадеца". :)

kalpazanka
07-19-2013, 09:23
Вече стана грозно...

procter
07-19-2013, 09:24
Така си е :)
Но аз поне имам някакъв пълнеж, нали?

Да, но с подсладител.

LadyDi
07-19-2013, 09:24
Типично по кифленски.

Е... a girl's gotta do what a girl's gotta do :)
Моля те, не прави опити да ме обидиш. Моите кифленски години минаха отдавна, а дори и тогава, пак не вярвам да би могъл да ме засегнеш. Интересното в случая е на базата на какво ме определи като кифла по душа. Не казвам, че не е вярно, а просто, че ти не би могъл да знаеш, дори да имаш интуиция.

procter
07-19-2013, 09:26
Извинявай, както и да е. Не искам да става личен спор.

LadyDi
07-19-2013, 09:27
Вече стана грозно...

Най-забавното е, че сигурно ми е на половината от годините. А може би това е най-тъжното.

procter
07-19-2013, 09:32
На колко години си, Лейди?

LadyDi
07-19-2013, 09:33
На достатъчно, за да знам как хората се променят.

procter
07-19-2013, 09:36
Някои се променят, други - не. Именно за вторите говорим. Ако на 17 е нормално да си кифла, как е на 27? На мен те са ми интересни.

procter
07-19-2013, 10:04
Да ти кажа, не кифлите ти го навират с ташаците, а онези жени, които намират теб самия за кифла ;)
А пък и... едно е да си бухнал... друго е да си с мармалад, нали?

Значи, ако гаджето ми изневери, аз съм виновен, така ли? Ебати дебелоочието! Ето на тази база те определих като кифла по душа.

LadyDi
07-19-2013, 10:05
Значи, ако гаджето ми изневери, аз съм виновен, така ли? Ебати дебелоочието!

Аз съм отговорна само за онова, което казвам. Не и за онова, което ти си разбрал.
Това, че не можеш да разбереш какво ти казвам, не ти дава правото да ме обиждаш.

procter
07-19-2013, 10:06
Съжалявам, че не съм те разбрал тогава. А възможно ли е да не се изказваш коректно?

LadyDi
07-19-2013, 10:17
Съжалявам, че не съм те разбрал тогава. А възможно ли е да не се изказваш коректно?
Възможно е да не се изказвам подробно, затова и ти си решил да го интерпретираш както ти е удобно.

procter
07-19-2013, 10:23
Нещо ми писна да се джафкаме и викам да прекратя пререканията. Дето вика Чачов "Всеки да се оправя". Бон шанс на всички.

ge6aaaa3
07-19-2013, 11:12
procter, братле, като искаш истинска помощ, бягай при психолог/да се разграничава от психиатър/. Тук сме основно да си лафим и да се забавляваме, другото е между другото. :D Обясни ти се, не са всички такива. Както и ние момчетата не сме всички мъжки курви, схващаш? Просто в момента пропагандата, че това е модерно в комбинация с липсата на семейството в живота на детето, създава такива кифлички и шматароци, дето да ходят по тях. Не че всички са такива, но тези ти се набиват на очи с розовото потниче, тесните дънки и крещящ грим...

TheNormalGuy
07-19-2013, 11:25
Подкрепям мнението на комуниста!!!

procter
07-19-2013, 11:35
Мерси, Геша и Нормалния! И комуниста ме изкефи. Много се радвам, че има хора, които подкрепят моето мнение. Трудно е да се спори на толкова фронтове, вече се чувствам изтощен.
Мисля, че и сам мога да се оправя, само трябва да намеря свестни хора. Ама толкова много, дето мислех за свестни, излязоха чурук. И се чудя вече какво става в тая държава, само курви ли останаха и шматароци? Или дето викаш, те се набиват на очи, a другите се скатават, за да не станат за смях, щото така не е "модерно".

domain
07-19-2013, 12:15
Аллл, трогателни сте http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-basic/popcorn.gif

klimatronik
07-19-2013, 12:33
Авторе, на колко си години?
Има много момичета, които ходят по дискотеки, забавляват се , водят сексуален живот. Същевременно са умни, спортуват , ходят по палатки и тнт. Твоят проблем е,че си търсиш сериозна връзка,защото лесно се привързваш и се нараняваш. Да, в днешно време по-трудно се намират такива момичета.. Аз те съветвам да си правиш бизнеса, да се научиш да живееш сам, пък то другото ще дойде. И другото е,че не знаеш къде да ги търсиш. И да.. не всички са длъжни да се съобразяват с твоите желание и идеализиране.. просто ти трябва да приемеш другите, каквито са.

procter
07-19-2013, 12:56
klimatronik, на 26 съм и знам, че има такива момичета, за които говориш. Ходят по дискотеки с приятелки, забавляват се и после си легнат с някой посерич, щото им се "правило секс" и "тоя е много як", а вкъщи горкия им приятел мисли, че всичко е наред и блажено си хърка. Може и на палатка да я заведат... Аз знам за какво говоря.

LadyDi
07-19-2013, 13:02
На 26 си?!
Отказвам да го повярвам...

klimatronik
07-19-2013, 13:06
klimatronik, на 26 съм и знам, че има такива момичета, за които говориш. Ходят по дискотеки с приятелки, забавляват се и после си легнат с някой посерич, щото им се "правило секс" и "тоя е много як", а вкъщи горкия им приятел мисли, че всичко е наред и блажено си хърка. Може и на палатка да я заведат... Аз знам за какво говоря.

и мислиш ,че всички са такивА? Тогава защо на повечето от нас родителите ни са заедно от много години?

procter
07-19-2013, 13:09
Съжалявам, че те разочаровам. Ето, че и на стари години човек може да има неволи с жените ;)

procter
07-19-2013, 13:11
и мислиш ,че всички са такивА? Тогава защо на повечето от нас родителите ни са заедно от много години?

Радвам се, че е така. Но това е друга тема, с други хора, с друго възпитание. И сред тях има помия, де, но далеч не толкова колкото сред днешните подрастващи.

procter
07-19-2013, 13:14
На 26 си?!
Отказвам да го повярвам...

Шокирах ли те? Викаш си тоя пикльо, какви глупости дрънка? :)
Ето още нещо, което ще те шокира. Не само, че съм на 26, а даже с висше образование - магистър по икономика. Ако това още значи нещо в тази скапана държава.

klimatronik
07-19-2013, 13:17
Радвам се, че е така. Но това е друга тема, с други хора, с друго възпитание. И сред тях има помия, де, но далеч не толкова колкото сред днешните подрастващи.

мИслиш че днес не се правят сватби и няма да има вече семейства?

Та на колко години беше пиклата,която ти изневери?

klimatronik
07-19-2013, 13:18
Ето още нещо, което ще те шокира. Не само, че съм на 26, а даже с висше образование - магистър по икономика. Ако това още значи нещо в тази скапана държава.

а Лейди Ди е хирург

procter
07-19-2013, 13:19
Има сватби. И какво от това? Не четеш внимателно! Момче, годините нямат толкова голямо значение за тези неща. Момичето е на моите години, с престижно образование и работа. Всъщност хората около мен са все с виШо. И какво от това? Лайна! От мен да знаеш, да бъдеш образован и да бъдеш човечен са две различни неща

klimatronik
07-19-2013, 13:23
Има сватби. И какво от това? Не четеш внимателно!
тогава къв е проблема? имаш си хоби.. търси момиче със същите интереси..

LadyDi
07-19-2013, 13:23

Шокираш ме, да. За 26 годишен разсъждаваш много детински.
И аз съм магистър по икономика. Това какво общо има?

procter
07-19-2013, 13:26
Че разсъждаваш много кифленски. Ето това казах на младежа по-горе.

klimatronik
07-19-2013, 13:27
Шокираш ме, да. За 26 годишен разсъждаваш много детински.
И аз съм магистър по икономика. Това какво общо има?

опа сбърках те с котката... ах таз пусикет. още не е отблокирала стария ми профил :Д

klimatronik
07-19-2013, 13:29

защо не искаш да 3беш за по една нощ, щом не вярваш,че може да си намериш жена,която да не е курва?

LadyDi
07-19-2013, 13:30

А ти разсъждаваш като детенце. Всеки си носи кръста.

procter
07-19-2013, 13:31
Лейди, ти с какво изобщо си несъгласна от нещата, които казвам?
климатроник, това е друга тема, не ми се говори за това сега. Да кажем, че съм на друг акъл.

procter
07-19-2013, 13:35
Относно кръста, нито нося нечий чужд, нито искам някой да носи моя. Само псувам на глас, това е. Не разбирам, колежке, щом като всеки си носи кръста, защо аз не мога да изразя мнението си, а именно, че тъпите п**ки ме дразнят! Защо това се интерпретира като бъркане в чуждите работи?

klimatronik
07-19-2013, 13:35
климатроник, това е друга тема, не ми се говори за това сега. Да кажем, че съм на друг акъл.

айде обясни ми
Не ти се ходи по дискотеки, защото не ти е приятно там
но когато хормоните те натискат, не искаш ли да пробваш нещо ново? да се осмели? да не ти пука от хорското мнение?
Смятам ,че си противоречиш. Уж всички жени са курви и не може да имаш дългогодишна връзка, а в същото време.. не правиш нищо по въпроса.

LadyDi
07-19-2013, 13:37
Че всички съвременни жени са кифли, кучки или курви. Че всяка от тях носи много грим, големи очила и там каквото още описвахте. Че са материалистки и чалгаджийки.
Не съм съгласна с цялостната ти концепция за съвременната женска половина от човечеството.
Това, че ти виждаш само такива, идва да каже, че просто търсиш на грешното място. И проблемът е в теб, а не в жените.

procter
07-19-2013, 13:39
климатроник, хайде по-късно да се върнем на тази тема, става ли. :) Разбира се, че ми пука от хорското мнение, който твърди обратното, лъже най-лицемерно, няма жив човек, на който да не му пука. А когато искам да пробвам нещо ново, не ми се пробва нещо, дето е лангъркано от 20 джигита преди мене, сешташ ли се? И то за по едно кръгче.

klimatronik
07-19-2013, 13:41
бе то погледнато по философски - всички жени са к у р в и но в научен план...
Авторе. Ти никога ли не си поддържал тялото си, ако не за да си приличен за другите хора- ами заради самия себе си?
Това е.

klimatronik
07-19-2013, 13:44
климатроник, хайде по-късно да се върнем на тази тема, става ли. :) Разбира се, че ми пука от хорското мнение, който твърди обратното, лъже най-лицемерно, няма жив човек, на който да не му пука. А когато искам да пробвам нещо ново, не ми се пробва нещо, дето е лангъркано от 20 джигита преди мене, сешташ ли се? И то за по едно кръгче.

за хорското мнение има в предвид ,че като влезеш в дискотеката да не ти пука много,че някоя ше те отреже или че ще си смешен за някой непознат, който няма да те помни на д ругия ден

procter
07-19-2013, 13:46
Ама аз ИЗОБЩО не съм казал такова нещо. Това бяха чужди думи, пъхнати в моята уста. Прочети ми постовете (недей, сигурно ще се отегчиш) и намери къде съм написал такова нещо. Аз задавах въпроси, а получавах обвинения. Далеч съм от мисълта, че всички съвременни жени са курви, кучки или кифли. Идеята ми беше как да разпознаем тези, които са. Ама тия зверове ме разпокъсаха, бе. Гладни ли ги държите? ;) Всеки започна да се пъчи и да ми обяснява колко съм сдухан, че съм се врял където не ми е работата и прочее. Така стана голямата дандания.

procter
07-19-2013, 13:48
Поддържам тялото си, разбира се. Не става дума за това тук обаче. Пука ми коя ще ме отреже, пука ми ако стана смешен. Е за непознат по-малко. Спокойно, ако и ти си така. Това са нормални неща. :) Пука ми и затова, че болшинството се нахвърлят върху мен, а съм сигурен, че доста солидна част от тях имат сходни виждания, но ги е страх и срам да ги признаят, именно защото им ПУКА, че може да станат смешни, че не споделят "модерния" възглед.

102
07-19-2013, 13:55
Заболя ме кофата, а бяха само две страници, които не съм чел.. баси мамата.
А бе брат, на 26 години си.. трябва да си разбрал до сега, че има сякви хора... малко ме е срам аз да ти го казвам, ама хората са различни.. за толкова левъли на този свят трябва да си разбрал, че има курви, кифли, кучки и тем подобни зверове.. но има и свестни жени, любящи, мили, добри, което не изключва вариантите кучката да е курва, кифла, мила и добра, бля-бля-бля, курвата да е кучка, кифла и т.н. Просто живей, разбери хората.. далеч не са толкова трудни.. Почти всеки може да бъде почти всичко. Отделно... не те знам, не те познавам.. но сред хора.. така ли се държиш ? Личи ли ти, че си нормално момче търсещо любов и вярност, щото хората са много прости същества, поне повечето.. и им личи на личицата и ауричките какво искат и какво предлагат в замяна.... не знам, може да е дарба, но мисля че всеки средноинтелигентен (тва една дума ли е?май не съм мноо интелигентен) човек може да преценява поне 70-80 % от човека срещу него..особено пък ако насреща е жена... процентите се покачват.

klimatronik
07-19-2013, 13:57
Това стана така,защото още с първия си коментар не се уточни точно, а той е най-важен и всички само него гледат... както темата стане 2 страници+ ... (Както ти си подържаш тялото, така и момичетата си слагат фондютен и очила )
И на мен ми пука, но страхът от неуспех те кара да не правиш нищо. Тоест си в един застои. Не знам, ако намираш и изпитваш хубави моменти в други неща и не те притеснява липсата на обвързване или секс, животът ти е щастлив - тогава си ок. Но сам каза,че имаш някъв проблем.

procter
07-19-2013, 14:00
Не е ли това един от парадоксите на модерността - никой не харесва кифладжийския мироглед, а толкова много хора го споделяти дори защитават. Това ми напомня как преди няколко месеца чух един циганин да казва на друг "Ма'ни се,бе,циганин" :)

102
07-19-2013, 14:01
На интелигентните хора не им пука за "кифладжийския мироглед".. в тва ти е грешката май.

procter
07-19-2013, 14:07
102, първо средноинтелигентен е една дума, за което те поздравявам, че го знаеш :)
Второ знаеш ли какво е разочарованието когато една девойка, която изглежда мила, добра и т.н. хубави неща, изведнъж да разбереш, че върши какви ли не мръсотии. Без значение дали ти си приятелят й или някой друг - Филанкишиев. Болно е, разбери. И си викаш, добре де, сега курвите ги знам,разпознавам ги, ама тая нали не беше такава, бе, братче. Сещаш ли се?

Chacho
07-19-2013, 14:07
Пука ми и затова, че болшинството се нахвърлят върху мен, а съм сигурен, че доста солидна част от тях имат сходни виждания, но ги е страх и срам да ги признаят, именно защото им ПУКА, че може да станат смешни, че не споделят "модерния" възглед.

Всъщност болшинството са черногледи като теб, които реват колко е зле всичко днес, като се почне с политиката, мине се през жените и парите, и не се свърши никъде, щото тва край няма. Всеки си намира по нещо, зависи кой мазол му е настъпен. Бая годинки съм по-млад от теб, така че може и от наивност да не споделям нагласата. Бая твои набори са писали тук, все сте на по 26-27, все жените тичат или по парите, или по по-яките, все ви зарязват и ви разбиват сърцата. Все сте извън стадото, последните защитници на морала. В моите очи сте поредните, на които им е кисело гроздето. Много ми е интересно с кво отношение сте към тия жени, че ги довеждате до изневери и безсърдечност? Можете ли да направите жената щастлива?

klimatronik
07-19-2013, 14:10
102, първо средноинтелигентен е една дума, за което те поздравявам, че го знаеш :)
Второ знаеш ли какво е разочарованието когато една девойка, която изглежда мила, добра и т.н. хубави неща, изведнъж да разбереш, че върши какви ли не мръсотии. Без значение дали ти си приятелят й или някой друг - Филанкишиев. Болно е, разбери. И си викаш, добре де, сега курвите ги знам,разпознавам ги, ама тая нали не беше такава, бе, братче. Сешташ ли се?

ААА сега се издаде.. Бил си адски заслепен. Лудо влюбен. А когато човек е влюбен, той дълго време не може да види истинската същност другия , защото е заслепен от страст .Дали тя щеше да те зареже или ти нея след време.. е все тая

klimatronik
07-19-2013, 14:12
[QUOTE=Chacho;10776754 Можете ли да направите жената щастлива?[/QUOTE]

Това също е много вярно. Ако не може.. естествено,че няма да са един за друг.

102
07-19-2013, 14:14
Второ знаеш ли какво е разочарованието когато една девойка, която изглежда мила, добра и т.н. хубави неща, изведнъж да разбереш, че върши какви ли не мръсотии. Без значение дали ти си приятелят й или някой друг - Филанкишиев. Болно е, разбери. И си викаш, добре де, сега курвите ги знам,разпознавам ги, ама тая нали не беше такава, бе, братче. Сешташ ли се?

Май беше по-добре да си излееш мъката, тук е анонимно все пак.. да си разкажеш историята.. това.. разбира се, ако търсиш помощ, ама май само си пишем ? От последните ти слова си изградих ей тва мнение... В теб е проблема. Причината за изневерите на жените в повечето случаи са провокирани от грешките на мъжете, според мен. Не смятам, че дамата ти е курва.... ако ми беше прочел по-горе поста щеше да разбереш.. просто ти е направила курвенска раота, ако може така да го наречем. Доскуча ми. СеШТам се.

procter
07-19-2013, 14:15
Дали мога да я направя щастлива - явно не, щом ходи по чуждо. Явно не е щастлива, ама въпросът е къде е проблемът. Дали аз не й давам достатъчно или че тя иска повече от колкото може да се даде. Или просто е тъпа к**ва, дето и тя не знае какво иска. Еми ако иска х*я на бармана, мога ли аз да и го дам? Имай предвид, че аз говоря за СЕРИОЗНА връзка, а не някакви гаджолъци...

Chacho
07-19-2013, 14:21
Ако ти можеш да не изневеряваш, то и жените могат да не изневеряват. Ако смяташ обратното, вече имат причина да ти изневеряват.

klimatronik
07-19-2013, 14:22
Дали мога да я направя щастлива - явно не, щом ходи по чуждо. Явно не е щастлива, ама въпросът е къде е проблемът. Дали аз не й давам достатъчно или че тя иска повече от колкото може да се даде. Или просто е тъпа к**ва, дето и тя не знае какво иска. Еми ако иска х*я на бармана, мога ли аз да и го дам? Имай предвид, че аз говоря за СЕРИОЗНА връзка, а не някакви гаджолъци...

ти и целия свят да й дадеше -ако не те обича, не те..

procter
07-19-2013, 14:22
чачо, сега, пак ще ми кажеш, че съм комплексар сигурно. Ти си млад още и може да не знаеш или поне да не си признаваш, че нито ти си най-красивият и богат и бла-бла.. мъж, нито тя е най-красивата и бла-бла жена. Да не се лъжем сега поне. :) Всеки гледа яките мадами, факт. Сигурно и мадамите гледат яките (по-яките от мен) мъжаги - пак(неприятен) факт. Ама не може да се лъжем така безразборно, бе, да му е*а майката...

procter
07-19-2013, 14:24
ти и целия свят да й дадеше -ако не те обича, не те..

Е те тука не можеш да си представиш колко си прав! Ама тя лъже, бе. Тя ти казва, че те обича, че бла-бла, знаете ги там нещата. И ти си айляк. А тя...
Ама аз не ви казвам за моя случай, аз ви казвам за МНОГО случаи, не са един и два. И то все готини, свестни мадами. Да се неначуди човек... Не е ли нормално да си кажеш един ден "Ми то т'ва и мен ме чака, като гледам" и да започнеш да търсиш как да се предпазиш.

Chacho
07-19-2013, 14:27
И ти винаги ли зарязваш момичето до теб, щото някоя в дискотеката ти намига, която е по-яка от твойта?

procter
07-19-2013, 14:32
@LadyDi, ако е вярно, че не всички жени са курви, то все още не съм открил начин да ги разпознавам.

procter
07-19-2013, 14:32
И ти винаги ли зарязваш момичето до теб, щото някоя в дискотеката ти намига, която е по-яка от твойта?

Абе, ти не ме ли разбираш или само се преструваш? Те не те зарязват, ако беше така, да почерпиш. Те отиват, шибат се с него и се правят, че нищо няма. Каквото ние (мъжете) сме правили хилядолетия наред. Империята отвръща на удара ;)

klimatronik
07-19-2013, 14:36
Е те тука не можеш да си представиш колко си прав! Ама тя лъже, бе. Тя ти казва, че те обича, че бла-бла, знаете ги там нещата. И ти си айляк. А тя...
Ама аз не ви казвам за моя случай, аз ви казвам за МНОГО случаи, не са един и два. И то все готини, свестни мадами. Да се неначуди човек... Не е ли нормално да си кажеш един ден "Ми то т'ва и мен ме чака, като гледам" и да започнеш да търсиш как да се предпазиш.

Добре. Не е било твоето момиче. Обаче колко подобни връзки и случаи имаШ? гОРе главата и не се отказвай. Колкото повече се депресираш - толкова по-малък ти е шанса да те хареса следващото момиче, с което може би нещата ще потръгнат

procter
07-19-2013, 14:38
климатроник, тебе ще те черпя ;)

102
07-19-2013, 14:39
klimatronik - новият Купидон !

procter
07-19-2013, 14:39
А бе вие май не ги знаете още тия хитрости, а? ;) Я си кажете на колко сте години.

102
07-19-2013, 14:40
12.

klimatronik
07-19-2013, 14:40
Абе, ти не ме ли разбираш или само се преструваш? Те не те зарязват, ако беше така, да почерпиш. Те отиват, шибат се с него и се правят, че нищо няма. Каквото ние (мъжете) сме правили хилядолетия наред. Империята отвръща на удара ;)

А много мъже не правят ли същото ? :Д

procter
07-19-2013, 14:45
Правят го. Не одобрявам, но го правят. Ама не съм чул от моите познати някое момче да го е направило. Аз също не съм. Абе, ти не можеш да се представиш,бе. Една колежка, много добро момиче (мислех си), скоро се омъжи има вече дъщеря. Стой на една маса с гаждето й (преди да се оженят) и си говори с някакъв друг мъж, как искала да е с него сега, бла-бла. Чудна картинка. А момчето е свястно. Най-лошото е, че не е с топирана коса и големи цайси, не я лови радара ;)

klimatronik
07-19-2013, 14:45
климатроник, тебе ще те черпя ;)

Само,ако черпиш и Чачо ;д . Той е малко по агресивен, но не цели да те обиди. Просто цели да ти помогне от друга страна или гледна точка. ( не се познаваме и колкото по-различни факти се дават, толкоз по-добре)

Chacho
07-19-2013, 14:47
Ми не мога да те разбера изобщо.

Някои жени изневеряват без повод и оставят всичко скрито-покрито. Както хората, които вършат престъпление, когато никой не ги гледа и не се чувстват виновни.

Някои го правят с повод. Поводът е когато липсва нещо във връзката.

Някои пък не го правят от съвест.

Ако твърдиш, че все изневеряват покрай теб без повод, просто си хващаш жените от първата категория или аз нещо не разбирам. Не мисля, че всички са такива. Ако искаш да ги разпознаваш, порови в себе си защо се въздържаш от такава изневяра.

Ако смяташ, че ти изневеряват с повод, изградете честност помежду си, вслушвай се и се старай да не даваш поводи, щом държиш на нея. Ако смяташ, че не можеш да си безгрешен, еми никой не е застрахован.

Но не мога да повярвам, че всяка жена изневерява. Някои не изневеряват дори от тъпотия.

LadyDi
07-19-2013, 14:50
Някои не изневеряват дори от тъпотия.
:cool:

klimatronik
07-19-2013, 14:50
Правят го. Не одобрявам, но го правят. Ама не съм чул от моите познати някое момче да го е направило. Аз също не съм.

Аз не мисля така. Много си имат тайни любовници. Но може и да греша. Все пак..женското си е женско.. По-гаднички са си ;д

procter
07-19-2013, 14:56
Чачо, ми то е нормално нещо да липсва. Във всяка връзка липсва нещо. Връзките са като хората, никой не е идеален. Те се изграждат от хора. Дава ли ни повод това да търсим нещото другаде, зад гърба на половинката ни? Аз мисля, че не. Избираш най-добрия възможен партньор и караш нататък. Не може най-доброто и от двата свята.

102
07-19-2013, 14:56
Я разкажи как се почувства като разбра, че са ти изневерили. Подробно. =)

102
07-19-2013, 14:57
Не може най-доброто и от двата свята.

Ей, Аватаре !

procter
07-19-2013, 14:57
Иначе е все едно да се оправдаваш, че крадеш от работодателя си, с това, че ти е ниска заплатата.

procter
07-19-2013, 14:58
102, пусни си "Искрено и Лично"

klimatronik
07-19-2013, 14:59
ох, ТИ ДА знаеш как аз ревах..
ко ме интересуваш?

102
07-19-2013, 15:00
ко ме интересуваш?

А, ко каза ? ХАхаХхА.

102
07-19-2013, 15:00
102, пусни си "Искрено и Лично"

Не ти е изневерила, нали.... на 26 ли си ? Имал ли си гадженце ?

procter
07-19-2013, 15:02
Лейди, кажи нещо. Не ти ли е интересно?

Chacho
07-19-2013, 15:04
Когато липсата се чувства силно и се натрупва с времето, човек се пита що да я търпи. Тва си е проблем. Въпросът е дали си обсъждате проблемите и дали ги решавате. Затова казвам, че трябва да се постави честността между двамата на висок приоритет. Липсата на страх от наказание прави признанието по-лесно. Да знаеш, че отсреща човекът ще те чуе и ще те разбере, че е на твоя страна и ще търси решението с теб, ще те накара да поставиш проблема пред вас и да го погледнете в очите.

То не е само изневярата. То са укривания на пари, тайно взети общи решения, тайно взети лични решения, самотни почивки, преструвки, болести, странене от секс, кво ли не, заради липсата на честност.

Ако обаче и двамата живеете с усещането, че е по-добре да признаеш пред половинката си, отколкото пред себе си и, че с него/нея ще се справите по-добре, отколкото самостоятелно, няма да имате нужда да укривате.

Та, ако се държи на тези идеали, тва трябва да е посоката за връзката.

Иначе под термина LTR в Pick Up-a се крият много съвети за практични ситуации, които човек трябва да филтрира като информация, но може да открие полезни неща за случая си.

klimatronik
07-19-2013, 15:05
ми значи моята любима беше 100 кила и като и бръкна без да искам в окото тя ми се изсираше с цицата си и трябваше половин час да чистя след нея.. много ме болеше :(

ахахахха не ме занимавай

LadyDi
07-19-2013, 15:11
Лейди, кажи нещо. Не ти ли е интересно?

Какво да ти кажа? Нали не ти харесва как мисля?

procter
07-19-2013, 15:11
Чачо, това, което казваш е много мъдро, само че има малко общо с онова, което казвам. Тук не става дума за липса на честност, става дума за философия "Каквото искам, взимам го", без задръжки. Да не говорим, че много момичета Го правят поради липса на самочувствие, точно както и мъжете впрочем. Така си вдигат егото. Как може да помогнат честните разговори в този случай. А и хората вече са забравили какво означава тая дума, тук сигурно има и такива, които даже не знаят как се пише.

procter
07-19-2013, 15:12
Извинявай за одеве. Ама и ти промени тона, като разбра на колко години съм.:). Искам да кажеш какво мислиш.

procter
07-19-2013, 15:15
Малко извън темата, ама ако така се нахвърляте върху всяко дете с проблем, което пише тук, жална им майка. Даже аз, дето съм дърт, ме стегна за гърлото.

LadyDi
07-19-2013, 15:16
На теб ти се струва, че съм променила тона. Годините ти нямат никакво значение, във форум е важно как мислиш.

Chacho
07-19-2013, 15:17
Което ще ни върне на страница втора, където говорех, че всички имаме философия "каквото искам, взимам го", просто някои осъзнават, че искат връзката си повече от нещо, което моментно е изкочило. А някои, искат да запазят идеята за себе си, че са морални и искат това повече, от секса на момента. Затова гледам и на въздържанието като много силна помпа за егото.

За повечето момичета желанието да не излезнат курви е много по-силно от желанието да се впуснат в еднократния секс.

ПС: Аз скачам много, признавам, дори го дължа на комплекси за малоценност до известна степен, но така хората анализират себе си повече и дефинират проблема си по-добре, а и обикновено ми се налага да призная тук-таме, че не съм прав, което предразполага и отсрещния да го направи, отърсва се от егото си, което много лесно изплува от страха от непознатите и критиката им. Накрая се стига до консенсус, които се чувства приятен и ако се е спрял на решение човекът, е по-готов да предприеме действие.

А съм тук от много време. Отначало съм писал така само заради комплекси. След това съм сменял тона към по-мек и никой не се е вслушвал в мен. Това върна малко комплексът ми, върна малко и тонът, сега се старая да намирам някъв баланс, който все още търся. Но са стари разсъждения това, гледам да се фокусирам върху реториката повече.

Тъй че не целя да обиждам никого или да изпъквам на нечий фон съзнателно.

procter
07-19-2013, 15:17
Приемаш ли извиненията и ще се върнеш ли в разговора?

LadyDi
07-19-2013, 15:18
Ама аз нямам какво да кажа по разговора.

procter
07-19-2013, 15:21
Тогава разликата между едните и другите каква е, според теб? Ти казваш "И едните и другите си вдигат егото, едните като са верни, другите като изневеряват"? Не ти ли звучи като грешно съждение? Звучи абсурдно, ако питаш мен. Един човек, който се грижи за детето си, инвалид, дали си вдига егото по този начин, вместо да избухва по барове и да си гледа живота?

procter
07-19-2013, 15:22
Две различни неща са - какво искам и какво трябва.

procter
07-19-2013, 15:24
Едното се усеща в субективното чувство на желание и нежелание, а другото в чувството на вина (срам) или гордост.

procter
07-19-2013, 15:26
Аре, стига сме философствали, чакай да те питам и теб. Ти всъщност каква теза защитаваш? Да не би да подкрепяш курвите? Да не би да подкрепяш това поведение, което описвам по-горе? Това е изключителна важна основа, на която да стъпи спорът, трябва все за нещо да имаме съгласие.

102
07-19-2013, 15:27
Много си еродизиран.... =(

LadyDi
07-19-2013, 15:27
На кого изобщо говориш вече?

Chacho
07-19-2013, 15:30
За мен какво трябва се определя от какво искам.

Като дете правиш това, което ти се иска най-много. Но ако това не е добро за другия, другия не ти отвръща с това, което искаш. Затова се научаваш да правиш добро.
Като попораснеш, разбираш, че дори да правиш добро, може да не ти се отвърне с добро, щото някой срещу теб ще прави, каквото си иска. Тогава евентуално се научаваш да правиш добро, защото оправдаваш доброто с нещо по-висше, определяш го като цел само по себе си.
Ако двама души, които споделят идеята за семейството и доверието се съберат (такива, които ще правят добро за другия, за да получат това, което искат - любов, уважение, доверие, помощ, т.н.), ще им е добре. Въпросът е доколко предани ще са на идеята. Еми, трябва да поставиш човека на изпитание, за да провериш.

А какво подкрепям аз? Аз искам да получавам това, което искам. Ако си намеря жена, която да е сред първите, вероятно ще гледам да намеря хармонията с нея. Ако си намеря жена от вторите, ще търся хармония с нея. Ако си намеря от третите, ще търся и хармония с нея.

Да, чувствам се най-добре, сред вторите, които са общо взето трезвото, морално съсловие, но не съм докрай свързан с тях. Всъщност не ми и пука много. Не робувам на някоя идея, трудно ми е да се чувствам нещастен, и много отдавна не съм се чувствал предаден, особено от жена.

procter
07-19-2013, 15:31
Лейди, ето какво можеш да кажеш. Какво мислиш за момичетата, които описах.

LadyDi
07-19-2013, 15:32
Лейди, ето какво можеш да кажеш. Какво мислиш за момичетата, които описах.

Дай ми цитат. Не знам какви момичета си описал.

procter
07-19-2013, 15:34
Чачо, имаме някои близки идеи, но не съм напълно съгласен с теб. Смятам, че човек може да греши, дори и като прави онова, което иска/харесва. Усещането, че грешиш е съвсем различно от това да желаеш.

procter
07-19-2013, 15:35
Който са обвързани, нещо не им е угодно във връзката (или просто са видяло някое секси парче) и решават тайно да се отдадат на някой друг, като после се правят че нищо не се е случило. И за мъжете също.

LadyDi
07-19-2013, 15:40
Който са обвързани, нещо не им е угодно във връзката и решават тайно да се отдадат на някой друг, като после се правят че нищо не се е случило. И за мъжете също.
Мисля, че всеки случай си е единичен и да се генерализира така е адски неправилно.
Разбирам поведението, но далеч не смятам да се опитвам да го оправдавам. Няма нищо хубаво в това да предадеш нечие доверие, пък било то и тайно. Щом имаш съвестта да живееш после с това, няма проблем, всеки решава за себе си.

И още нещо, висшисте. Пише се които, когато е множествено число.

Chacho
07-19-2013, 15:40
Според мен може само да сгреши в преценката си какво иска, но до голяма степен се припокрива с това, което казваш.

Ако се събера с някого, който има голямо доверие в мен, но преценя, че желанието ми да изневеря е по-голямо, мислейки си, че не ми пука за другия толкова/ няма да го приеме толкова лошо/ няма да разбере, т.н., ще постъпя грешно спрямо себе си.

Спрямо него мога с тази постъпка да направя милион грешки едновременно.

Но понеже не намирам универсалния морал, дори в смисъла на споделения в групата (която може да е от двама души - двойката), се съгласихме, че се разминаваме тук, затова се старая да не изхождам баш-баш от моята идеология.

Мисълта ми обаче е, че правилно или не, ние искаме да се предпазим от "грешни" постъпки, не просто да ги отсъдим дали са такива. Та се опитвам да отида до мотивацията за грешката, за да можем да я подрежем.

procter
07-19-2013, 15:42
Ей, не спря да се заяждаш, значи. Мисля, че съм доказал, че съм грамотен, стига вече си се хващала за сламка, за да ме ощипеш.

procter
07-19-2013, 15:43
чачо Ше пием ракия с тебе, ми се струва ;)

Chacho
07-19-2013, 15:44
Ще пробвам сега кратичко, просто й покажи, че ако държи на твоите идеали, ще се чувства по-добре. Покажи й, че желанието да не ги предава може да стане по-голямо от моментните й плътски желания. Това става с дълга, наситена със спомени връзка, която човек не може да захвърли с лека ръка и в която се чувства достатъчен.

Е, натам отива. ^^

102
07-19-2013, 15:44
Сваля те, така правят онези-с-кифленските-души.

Chacho
07-19-2013, 15:47
Сваля те, така правят онези-с-кифленските-души.

Днеска обаче много ти се радвам на коментарите, имаше доста добри попадения. :D

LadyDi
Ей, не спря да се заяждаш, значи. Мисля, че съм доказал, че съм грамотен, стига вече си се хващала за сламка, за да ме ощипеш.

Дори не съм започнала ;)

procter
Кучка! :))) хаха
Нали това беше определението - гадна,лоша,зла жена.

LadyDi
07-19-2013, 15:48
Кучка! :))) хаха
Нали това беше определението - гадна,лоша,зла жена.

Която спи с всички други, освен с теб :cool:

procter
07-19-2013, 15:49
102, симпатяга :)

Chacho
07-19-2013, 15:50

Лол

procter
07-19-2013, 15:50

Ама може да го прави и от лошотия, и от курвалък. Няма достатъчно данни, за да се прецени. ;)

LadyDi
07-19-2013, 15:51
Aко беше курвалък, щеше и тебе да оправи, сеш' се?

procter
07-19-2013, 15:52
Бе, тука направо си станахме почти роднини, бе. Цял работен ден изкарах.

Chacho
07-19-2013, 15:52
Бе, тука направо си станахме почти роднини, бе. Цял работен ден изкарах.

Ти да видиш мен работните дни колко ми се съсипаха покрай форума...

procter
07-19-2013, 15:53
А.. те курвите не се ебат чак да не подбират. Просто много хора минават над летвата.

102
Ако ви махна К-то от клавиатурите ще остана да си пиша сам....

Обичайте курвите. Те ви обичат !

procter
Лейди, твоите приятелки изневеряват ли?

Chacho
07-19-2013, 15:54
Между другото, в 102 намирам някви черти на Ирти

procter
07-19-2013, 15:55
102 обичат само една "малка" част от нас ;)

102
07-19-2013, 16:00

А аз с кво те обидих, че така...?

LadyDi
07-19-2013, 16:01

И аз така :)

@procter, не знам, може и да изневеряват.

klimatronik
07-19-2013, 16:02
в тази тема всички се опитвате да отгатнете неразрешени въпроси от отвъдното... няма смисъл според мен.. далеч по-прости циганета си живеят обвързани по инстинктите за оцеляване

102
07-19-2013, 16:03
102 обичат само една "малка" част от нас ;)

Ето продължение на темата... гениално.
Курвите по какво си падат ? Чичковци с дебели портфейли или по лапета с големи патенца ? Играе ли роля тяхното развитие като курви ? Еволюират ли курвите ? Кога една курва осъзнава, че е такава ? Възможно ли е Курвата Хикс да не осъзнава, че е курва ?

Chacho
07-19-2013, 16:04
в тази тема всички се опитвате да отгатнете неразрешени въпроси от отвъдното... няма смисъл според мен.. далеч по-прости циганета си живеят обвързани по инстинктите за оцеляване

Тва си беше моя теза, джебчийче оцелявоинстинктско

procter
07-19-2013, 16:04
Лейди, абе, аз ще взема да си променя мнението за теб. Само оная история с изневярата ми е като трън в очите. Ти не си такова момиче.

LadyDi
07-19-2013, 16:06
Лейди, абе, аз ще взема да си променя мнението за теб. Само оная история с изневярата ми е като трън в очите. Ти не си такова момиче.

Ти от това ли отсъди, че съм кифла?

procter
07-19-2013, 16:07
И от още някои твои изказвания, но главно това - да.

procter
07-19-2013, 16:08
Чачо, ето, виж как понякога хората съдят предубедено. ;)

klimatronik
07-19-2013, 16:09
Тва си беше моя теза, джебчийче оцелявоинстинктско
да бе. толкова книги не съм чел,колкото страници изписа ;) и в крайна сметка нищо не разбрах :Д

klimatronik
07-19-2013, 16:14
Чачо, ето, виж как понякога хората съдят предубедено. ;)

Ей виж как станахте приятелчета, знам аз всичко знам ;)

procter
07-19-2013, 16:21
Лейди, сега прочетох темата с Горещия стол. Нямаш нищо общо с кифлите, спи спокойно! :)
П.П. Извинявай.

102
07-19-2013, 17:03
Извинявай.

Мир и любов.

LadyDi
07-19-2013, 20:05
Лейди, сега прочетох темата с Горещия стол. Нямаш нищо общо с кифлите, спи спокойно! :)
П.П. Извинявай.

Слава Богу! Тъкмо бях започнала да си разплитам чорапите от мъка и тревога :cool:

ledenakrasota
07-19-2013, 20:10
Слава Богу! Тъкмо бях започнала да си разплитам чорапите от мъка и тревога :cool:

шот си поничка.

LadyDi
07-19-2013, 20:13
шот си поничка.

С мармаладена душа :)

ledenakrasota
07-19-2013, 20:14
С мармаладена душа :)

и пудра захар отгоре .

Aeternal
07-19-2013, 20:18
Абе деца може ли 16 страници в тема олицетворение на онзи тъп лаф за кривата ракета и космоса?
Колко смачкан трябва да си, за да се оплакваш по този начин.
Да взема и аз да се оплача че все попадам на сериозни, влюбчиви и искащи връзка и прочие мумии. Бахти късмета

LadyDi
07-19-2013, 20:22
Да взема и аз да се оплача че все попадам на сериозни, влюбчиви и искащи връзка и прочие мумии. Бахти късмета
Разменете се с автора.

Aeternal
07-19-2013, 20:26
Разменете се с автора.

Той и на тях ще им намери кусури. :(

102
07-20-2013, 06:24
Всяка кифла да си знае пълнежа.

RedArmy
07-20-2013, 22:50
:lol:

Никога не съм можел да разбера колко ограничен трябва да си, за да казваш че когато на някой не му харесва нещо, то е защото "гроздето е кисело" или пък завижда. И това не е само във форума, имам приятели, според които, ако някой каже че Курволета Лозанова (примерно) е грозна, тъпа пача и не я харесва, то е защото завижда (ако е момиче) или пък знае че няма да му пусне (ако е момче). Ми аз примерно не я харесвам - няма какво да ме впечатли в проста селяндурка със силиконови цици и провиснала джука като на току-що уловен шаран, обикаляща по моловете, фръцкаща се с парцалки за 4 цифрени суми от молО, и парите на мъжа си. И дори да бях богат като пу***та божинов, пак нямаше да я погледна тая солариумна лигла. И хич не ми пука дали пък случайно няма да се окаже съвсем различна от това, което излага на показ (което е доста невероятно между другото). Така че дори не искам да си правя труда да опознавам такива създания.
Просто някои хора, най-вероятно съдейки по себе си, не могат да приемат, че има момчета/мъже, които харесват нормални момичета (колкото и малко да останаха), скромни, верни, чистосърдечни, такива, на които, като им подариш нещо да им стане неудобно, че си дал парите си за тях, а не да ти гледат колата или портмонето. Такива, които да се засрамят, когато им направиш комплимент. Тук е и разликата ми с автора на темата - аз вярвам, че има все още такива момичета, никога не бих казал че всички жени са курви, макар че голяма част от тях усърдно работи за това да злепоставя останалите. Така че - лиглите и принцеските - за повърхностните боклуци и за тези, които могат да ги изтърпят с всичките им капризи, а (не)обикновените добри момичета са за тези, които могат да ги оценят.

Chacho
07-21-2013, 06:40
:lol:

Никога не съм можел да разбера колко ограничен трябва да си, за да казваш че когато на някой не му харесва нещо, то е защото "гроздето е кисело" или пък завижда. И това не е само във форума, имам приятели, според които, ако някой каже че Курволета Лозанова (примерно) е грозна, тъпа пача и не я харесва, то е защото завижда (ако е момиче) или пък знае че няма да му пусне (ако е момче). Ми аз примерно не я харесвам - няма какво да ме впечатли в проста селяндурка със силиконови цици и провиснала джука като на току-що уловен шаран, обикаляща по моловете, фръцкаща се с парцалки за 4 цифрени суми от молО, и парите на мъжа си. И дори да бях богат като пу***та божинов, пак нямаше да я погледна тая солариумна лигла. И хич не ми пука дали пък случайно няма да се окаже съвсем различна от това, което излага на показ (което е доста невероятно между другото). Така че дори не искам да си правя труда да опознавам такива създания.
Просто някои хора, най-вероятно съдейки по себе си, не могат да приемат, че има момчета/мъже, които харесват нормални момичета (колкото и малко да останаха), скромни, верни, чистосърдечни, такива, на които, като им подариш нещо да им стане неудобно, че си дал парите си за тях, а не да ти гледат колата или портмонето. Такива, които да се засрамят, когато им направиш комплимент. Тук е и разликата ми с автора на темата - аз вярвам, че има все още такива момичета, никога не бих казал че всички жени са курви, макар че голяма част от тях усърдно работи за това да злепоставя останалите. Така че - лиглите и принцеските - за повърхностните боклуци и за тези, които могат да ги изтърпят с всичките им капризи, а (не)обикновените добри момичета са за тези, които могат да ги оценят.

На мен също не ми харесва Николета, но не виня поведението й за това, че не мога да си намеря момиче и не я припознавам във всяка една навън. Ако нищо не е по вкуса ти, тогава вероятно гроздето ти е кисело, сега схващаш ли?

procter
07-21-2013, 06:52
RedArmy, не мога да те не поздравя за думите ти. Очарован съм.
Чачо, не си прав. "Гроздето е кисело" е фраза, специално запазена за случай на завист. Когато нещо не ти допада и ти се ще да беше по-различно, не е уместно да използваш тази фраза, защото ситуацията е съвсем различна. Ето ти един глупав пример - отиваш на празненство, с приповдигнато настроение си, очакваш да се забавляваш. Като пристигнеш обаче, виждаш, че всички присъстващи си разказват вицове от рода на Бай Ганьо турчина, Бай Ганьо французина и т.н. пръдна и закла котката в ъгъла, и същевременно на всички им е забавно и се заливат от смях. Ситуацията определено не ти е по вкуса, защото ти е тъпо, в същото време гроздето "не е кисело", защото последното нещо, което ти идва на ум е да съжаляваш, че не им разбираш глупавите смешки. Това, което изпитваш е яд, че си си загубил времето, съжаление, че толкова много хора, които иначе можеше да бъдат добра компания, са осталани с акъл на 10-годишни. Ако обаче на всеки купон, където идеш се случва това, е, тогава ще започнеш да се чувства като мен. Надявам се, че разбра алегорията.
Ти си умно момче и сега предполагам, че ще извъртиш нещата, въпреки че не знам защото го правиш. Явно да казваш на черното бяло и даже да се аргументираш, ти вдига адреналина. Сигурно мацките се впечатляват. ;)
За да се застраховам обаче, ще те изпреваря. В случая пак може да се твърди, че гроздето е кисело, само че раликата е, че това е не защото е високо, а защото е вкиснато.

Chacho
07-21-2013, 07:10
Ако обаче на всеки купон, където идеш се случва това, е, тогава ще започнеш да се чувства като мен. Надявам се, че разбра алегорията.

Много на място си беше казана, щото излиза, че съществуват само такива купони, което е абсурд. Трябва много целенасочено да се буташ в такива, за да не видиш нищо различно. Надали RedArmy попада само на такива места.

procter
07-21-2013, 07:35
Добре, за това вече постигнахме съгласие. Условно се съгласих, че не всички "купони" са такива. Не се съмнявай обаче, че целенасочено се вра в тях - естествено, че не! На какъвто ме поканат, на такъв отивам. А и слушам какво говорят хората. Друга беше целта на поста ми и се радвам, че не отреагира както предполагах. Исках да кажа, че ако нещо не ти се нрави, не е задължително причината да бъде една или друга, както се опитваш за заключиш. Не се кефим на кухи лейки. А дали тези пускат на всички, само на нас - не, е въпрос на друга тема, но не е това, което не одобрявам в тях (че съм прескочен), ако ме разбираш и ако ми вярваш. Не одобрявам цялостната им нагласа. Намирам ги за идиоти.

Aeternal
07-21-2013, 08:00
Аз намирам, че всички мъже, които се жалват, са идиоти.
Не съм фен на чалга културата, но кой съм аз да съдя?
Пък и кое свястно момиче ще ти обърне внимание като в 17 страници се оплакваш и се мъчиш да се изкараш стойностен човек, като дори нямаш елементарно уважение към изборите за живот на другите?

procter
07-21-2013, 08:21
Има неща, които уважавам и такива, които не уважавам. Отнася се и до избора на живот на другите.Предполагам, че и ти си така. Ако човек избере да бъде крадец, няма как да уважа решението му. Ако жена избере да бъде курва /проститутка/, няма как да уважа избора й. Ако някой продаде децата си, няма да уважа решението му. Ако някой мисли, че всеки, който се оплаква от каквото и да било е идиот, няма как да уважа мнението му. От прекалена толерантност ще се погубим.

LadyDi
07-21-2013, 09:16
А за кой се смяташ ти, че мислиш, че мнението ти е от значение за тях?
ТИ нямало да уважиш избора им. Голям праз...

Auriss
07-21-2013, 09:18
:D :D :D :D :D

procter
07-21-2013, 10:14
Изобщо не смятам, че мнението ми е голям праз. Споделям го. Който иска може да го подкрепи или да се разграничи. Щом подкрепяте пошлостта - ваша си работа. Слушайте!!! Моралът е това, което ни е направило хора и липсата му ще ни превърне в животни! И ако на моите думи най-лекомислено ще се изплюете, ето какво казва Джон Стюарт Мил, един от бащите на класическия утилитаризъм (За теб, Чачо, специално, ти май си привърженик на това философско течение.) “It is better to be a human being dissatisfied than a pig satisfied; better to be Socrates dissatisfied than a fool satisfied. And if the fool, or the pig, are of a different opinion, it is because they only know their own side of the question.”. Не го преведох, за да се запази смисълът. А тези, което не вдяват за що иде реч, съжалявам, че не намерих по-подходящ цитат на Азис. ;)

procter
07-21-2013, 10:53
Aeternal, а ти, бе, тиквеник голословен, значи които се оплаква е идиот? Кажи го на десеткихилядите протестиращи пред Народното събрание, които НЕ уважават избора на другите!

LadyDi
07-21-2013, 11:06
Aeternal, а ти, бе, тиквеник голословен, значи които се оплаква е идиот? Кажи го на десеткихилядите протестиращи пред Народното събрание, които НЕ уважават избора на другите!

Не сравнявай двете неща, безкрайно различни са.

Aeternal
07-21-2013, 11:07
Не се взимай толкова насериозно, не си достоен да се сравняваш с протестиращите. Те са там с цел да променят нещо, ти просто се оплакваш защото си лигльо.

yakuza_
07-21-2013, 11:08
Изобщо не смятам, че мнението ми е голям праз. Споделям го. Който иска може да го подкрепи или да се разграничи. Щом подкрепяте пошлостта - ваша си работа. Слушайте!!! Моралът е това, което ни е направило хора и липсата му ще ни превърне в животни! И ако на моите думи най-лекомислено ще се изплюете, ето какво казва Джон Стюарт Мил, един от бащите на класическия утилитаризъм (За теб, Чачо, специално, ти май си привърженик на това философско течение.) “It is better to be a human being dissatisfied than a pig satisfied; better to be Socrates dissatisfied than a fool satisfied. And if the fool, or the pig, are of a different opinion, it is because they only know their own side of the question.”. Не го преведох, за да се запази смисълът. А тези, което не вдяват за що иде реч, съжалявам, че не намерих по-подходящ цитат на Азис. ;)

Значи е малък праз? :(

Auriss
07-21-2013, 11:15
Някой иска ли да се празкаме ?

Chacho
07-21-2013, 11:38
Утилитаризмът "изповядвам", да. Но с някои особености. Търси се полза за индивида, не за обществото, освен ако индивидът не прецени, че второто се препокрива с първото. Също така търсенето на "висшите удоволствия" не е наложително - то е въпрос на избор. Така моралът не е нито оправдан, нито заклеймен - той е само средство.

procter
07-21-2013, 15:12
Aeternal, не сващаш, момче.
yakuza_, праз като праз. Нито голям, нито малък. Моят си праз. Аз също като всеки един изразявам мнение. Вярно, по-крайно, но все пак само мнение.
Чачо, с теб е удоволсвтвие да спори човек. Ама пак не съм съгласен. :) Точно обратното е, според мен. Търси се максимална полза за обществото, а не за индивида. Идеята е, че ако всички са по-добре, то всеки ще е по-добре, а не обратното. Ако всеки се стреми да е по-добре, не може всички да са по-добре (освен в някакъв изолиран случай). Етическият егоизъм на Айн Ранд е доста противоречива концепция. Запознай се по-обстойно и мисля, че ще си смениш мнението. А относно "висшите удоволствия" и справедливостта - за всеки един от нас би било рационално според теб (от гледна точка на егоизма) да държи всеки друг в потистичество. Защото за мен и теб и всеки би било по-добре всеки друг да прави каквото аз/ти/той иска, отколкото да има свободна воля. А ти защо я защитаваш (свободната воля) в такъв случай? Мааалко си противоречиш, според мен. Моралът означава единствено НАЙ–ДОБРОТО ЗА ГРУПАТА. Естествено групата решава какво е най-доброто за нея. Разбрах, че се занимаваш с математика и информатика. Сигурно си запознат с теорията на игрите. Интересно ми е какво мислиш за Дилемата на затворника. Най-вече за субоптималните решения, когато всеки играе за собствена максимална изгода. Излиза, че в този крайният резултат е под най-ефективния (Сега вече загубихме детската аудитория. :))
А от психологическа гледна точка, без да съм специалист, съм сигурен, че всеки един от нас има дълбоко в себе си усещането за редно и нередно и то няма абсолютно нищо общо (освен някои единични случаи) с това какво би ти се харесало и какво би искал. Сигурен съм, че всеки може да се досети за безброй ситуации, в които е искал едно, но е "трябвало" да направи друго. А че човек е вътрешно мотивиран да направи "редното", заради усещането на вина в противен случай, да, от тази гледна точка си прав, че изгодата си е лична. Тебе те гледам, че си психоаналитически настроен, няколко пъти намеси комплексите ми за малоценност ;) , сигурно ще кажеш нещо интересно за Свръх-Аза.
Абе заеби тези сложнотии, виж сега, ако според теб един човек не би изпитвал вина, ако убие друг, за да му вземе парите, значи той няма да постъпи неправилно, ако го направи, тъй ли? Щото ако е така, си за диагноза, брат'чед :)

klimatronik
07-21-2013, 15:48
Аз намирам, че всички мъже, които се жалват, са идиоти.

Значи всички мъже сме идиоти? :Д Всички се оплакват, няма начин, това е характерна чета за нас. Иначе тези, които наистина повече от нормалното се жалват на всякъде - те са още млади момчета, не са мъже.
Авторът не го видях да се оплаква така. Той просто изразява мнения.

Auriss
07-21-2013, 15:54
едит : всъщност трия го тва, по-забавно е да чета :Д

Aeternal
07-21-2013, 21:18
Значи всички мъже сме идиоти? :Д Всички се оплакват, няма начин, това е характерна чета за нас. .
Мнение изразява, вярвайте си. Истината е че е на 26, не може да си намери приятелка и обвинява за това модерното общество.
Много мъжко, а?
Хайтов май го беше написал най-добре, като трябва да цепиш дърва и ти дадат тъпа брадва, или отиваш и си я наточваш или я обръщаш и заблъскваш по главата тоя който ти я е дал.

klimatronik
07-21-2013, 22:18
Мнение изразява, вярвайте си. Истината е че е на 26, не може да си намери приятелка и обвинява за това модерното общество.
Много мъжко, а?
Хайтов май го беше написал най-добре, като трябва да цепиш дърва и ти дадат тъпа брадва, или отиваш и си я наточваш или я обръщаш и заблъскваш по главата тоя който ти я е дал.

и ко като го обвинява? А й той не е против всички както се поправи.

Като проблем човек, защо да не го сподели? Понякога на всеки му идва от вътре да излее душата си или пред някой близък или в анонимното пространство. ДДЗ. Иначе си -прав до известна степен

BloodyDreamer
07-22-2013, 01:36
Един въпрос - какво е отношението към секса и любовта на един средностатистически мъж?

Тези стереотипи за мъжете и жените така дълбоко са се вкопчили в мен, че макар и всячески да се опитвам да ги подтисна и изкореня, все още имам някакъв двоен стандарт (макар и да го налагам несъзнателно). Например, намирам за изключително грозно жена да пуши и да пие твърд алкохол, но пък смятам, че мъжете, които правят това (в рамките на нормалното, разбира се), са секси. Така, мисля, че стана ясно, че съм против тези двойни стандарти (макар и да не отричам, че и аз ги налагам понякога). Смятам, че преди всичко сме хора, а едва след това се делим на мъже, жени и всякакви други категории. В този ред на мисли, не виждам абсолютно нищо лошо в това отношението на средностатистическата жена към секса и любовта да бъде като това на средностатистическия мъж. Друг е въпросът какво ми е мнението за съответното отношение на гореспоменатия средностатистически мъж.

Щях да казвам още нещо, но ми прекъснаха мислите и ми изхвърча от главата.

Да отговоря на първоначалния въпрос: Не ми харесва да видя моя връстничка, която се облича като магистрална фея (или връстник, който се облича като педал с огромни комплекси), и се държи грубо и пошло. Но смятам, че всичко това е просто една фасада, зад която се крият много други неща, и за която си има някакви причини. Колкото и да ми е неприятно държанието на даден човек, не мога да го осъждам без да знам историята и мотивите му.
Обобщавам: Не ми харесва, но не мога да кажа, че е „лошо” или „нередно”, поради липсата на достатъчно информация.

Докато ви четох спора с Чачо и Аурис, в главата ми изникнаха идеалите, които стоят в основата на Братството в Assassin’s Creed. А те са: Nothing is true. Everything is permitted. Едва след като ви прочетох спора и обмислих нещата в тази насока, започнах да разбирам какво точно са искали да кажат.

А ето ви и мнението на Жендо Хайдутина от „Хайка за вълци” по темата (да, да, цитат от книгата вадя):
”Не било законно еди-какво си. Че то всичко е законно и нищо не е законно. Зависи от коя страна го гледаш. Ако ти отърва, законно е, ако не ти отърва, не е законно. Животът тъй е направен, че всеки си има свой закон. И всеки ограбва другия. По-силният ограбва по-слабия, по-богатият – по-бедния, по-разумният – по-глупавия. И по-красивия ограбва по-грозния, макар и да не го иска. Щото хората не са еднакви. Станат ли еднакви, няма да има живот, няма да има кой да ти опече хляб да ядеш.”

Това го написах преди да изчета всичко. Сега е 4:30 сутринта, изчела съм всичко, главата ме боли и не съм напълно сигурна, че разбирам всичко, което сте написали, но темата ми е изключително интересна. Малко имам чувството, че се обаждам ни в клин ни в ръкав, и че хич не ми е мястото тук, но реших да се изкажа, та да ми е мирна главицата и да лягам да спя.

А, и още нещо – авторе, просто нямаш късмет. Това е. Няма да ти казвам, че за всеки влак си има пътници, щото е тъпо изказване и не съм съгласна с него, просто ще ти кажа, че единственият ти шанс да намериш, е да не се отказваш. Наранили са те, сигурно ще се случи и отново, но няма как – стискаш зъби и продължаваш напред (по възможност без нагласата, че нищо няма да излезе).

procter
07-22-2013, 06:51
BloodyDreamer, много хубав пост. От двойните стандарти не можеш да избягаш, но не пречи да се опитваш. Дискриминацията е нещо естествено, аз примерно дискриминирам мъже и жени на сексуален признак като си търся приятелка. Също красиви и грозни, умни и глупави и т.н.:) Сега си давам сметка, че има нещо неясно. Какъв смисъл влагате в това да одобрявате нещо или не, и да съдите нещо или не. Тази мисъл ми дойде от горния пост. Ако изразя мнение, че еди кой си е идиот, това неодобрение ли е или съдене? Мисля, че това ще даде нова светлина на разговора ни. Ако кажа, че не обичам чесън, това съдене ли е или харесване. А ако кажа, че не харесвам хората, които ядат чесън? В крнайна сметка всички тук изразяваме само собственото си мнение. Някои от вас казват да не съдим другите хора, какво означава това? Да нямаме мнение за делата им? Защо не? Що за мнение е това? Или това значи, че не трябва да имаме мнение за делата на другите?

LadyDi
07-22-2013, 06:53
Когато мнението ти е подкрепено с обидни квалификации, тогава е съдене.
Пример: "Тази жена е спи с много мъже. Тя е курва. Тази жена носи косата си бухнала, ходи на солариум и носи големи очила. Тя е кифла."
Когато казваш: "Не ми харесва прическата и очилата й. Не ми допада това, че спи с много мъже" - това е мнение.

Chacho
07-22-2013, 07:10
Скоро и аз ще отговоря, но ми трябва време да си подредя мислите.

ge6aaaa3
07-22-2013, 08:35
Когато мнението ти е подкрепено с обидни квалификации, тогава е съдене.
Пример: "Тази жена е спи с много мъже. Тя е курва. Тази жена носи косата си бухнала, ходи на солариум и носи големи очила. Тя е кифла."
Когато казваш: "Не ми харесва прическата и очилата й. Не ми допада това, че спи с много мъже" - това е мнение.
Че кое му е лошото човек да съди? Даже е добро, но аргументите ти трябва да са сигурни, а не в стил "3 девойки ми изневериха, значи всички са курви"... Освен това, не всяка жена, която изневерява е курва, както и не всяка жена с гореописания начин на обличане е такава...
Авторе, подяволите, на 26 си! Би трябвало вече да си изградил силен характер и да можеш да преценяваш жените, вместо да им се хвърляш необмислено и да търсиш някакви по-сериозни взаимоотношения. Това последното е характерно за нас лапетиите на по 16-19г, ама на 26, трябва да можеш да опознаеш човека срещу теб и да избереш този, който ти е нужен. Попаднал си на грешните мацки и кой е виновен? Те ли? Надали... Те са си взели своето, това че ти си очаквал от тях нещо, което те не "предлагат" си е твоя грешка. Ти си човека, който си избира какво да гони и като направиш грешен избор, става това...
И друго, което виждам, много си зависим от чуждото мнение. Дори и тук, в някакъв форум с хлапаци, ти се вързваш на всеки. Някой те упреква и ти пропадаш, друг пък те подкрепя и си на седмото небе, трети те игнорира/да, лейди, за теб става въпрос/ и веднага търсиш причина и обяснение. Защо толкова много ти пука за това "какво ще кажат хората"? Създай си силен характер и спри да се блъскаш за глупости! ;)

LadyDi
07-22-2013, 08:39
Че кое му е лошото човек да съди? Даже е добро, но аргументите ти трябва да са сигурни, а не в стил "3 девойки ми изневериха, значи всички са курви"... Освен това, не всяка жена, която изневерява е курва, както и не всяка жена с гореописания начин на обличане е такава...

Ето, точно това му е лошото на съденето.

Auriss
07-22-2013, 08:39
Скоро и аз ще отговоря, но ми трябва време да си подредя мислите.

Пални една цигарка и си помисли http://gatekrash.com/s/img/trollface.png

AnarchyBoy
07-22-2013, 08:45
Well, that escalated quickly. :lol:

ge6aaaa3
07-22-2013, 08:45
Е да, ама когато си разговарял с някоя жена поне един час, пък ако ще да е в някоя чалготека, би трябвало да си я опознал достатъчно, за да отсъдиш дали е за теб или не.

Aeternal
07-22-2013, 08:46
Защо толкова много ти пука за това "какво ще кажат хората"? Създай си силен характер и спри да се блъскаш за глупости! ;)
На тая възраст всичко е загубено. За 26 години като не е разбрал, че е мъж и всичко зависи от него, никога няма да разбере.

ge6aaaa3
07-22-2013, 08:51
И на 26 не е късно да си намери топките...

LadyDi
07-22-2013, 08:53
Е да, ама когато си разговарял с някоя жена поне един час, пък ако ще да е в някоя чалготека, би трябвало да си я опознал достатъчно, за да отсъдиш дали е за теб или не.

1 час? Аз познавам хора с месеци и пак не смея да твърдя, че съм наясно с всички черти на характера им.

procter
07-22-2013, 08:58
Лейди, а ако една жена действително е курва, лошо ли е да отсъдиш, че е курва? Че човек понякога греши, то е ясно, но това е друга тема.
Геша, като станеш колкото мен и можеш да разпознаваш жените, шапка ще ти сваля. Жените са си е**ли майката. Колкото по-порасват, толкова са по-хитри. Разбира се, че аз съм виновен за това, че не съм ги преценил правилно, ама като дават погрешни сигнали... Да съм зависим.. силно казано. Но ми е важно мнението ви, ако не беше форуми като този нямаше да имат потребители. Какво има да се чудиш? И се радвам, когато някой мисли като мен, а ти не ли? Интересно и важно ми е какво мислят младите хора.

klimatronik
07-22-2013, 09:00
1 час? Аз познавам хора с месеци и пак не смея да твърдя, че съм наясно с всички черти на характера им.

мхм, някой път си показват рогата чак след месеци, дори години. Това най-добре проличава,когато заживеят заедно в един апартамент и всеки си покаже кирливата риза. Нали?

procter
07-22-2013, 09:02
Лейди, дали една жена спи с много мъже е въпрос на фактология, а не мнение, нито съдене. Че е курва също е факт, защото именно така се наричат жените, които го правят. А че аз не харесвам курви, това е мнение. :)

klimatronik
07-22-2013, 09:07
Лейди, дали една жена спи с много мъже е въпрос на фактология, а не мнение, нито съдене. Че е курва също е факт, защото именно така се наричат жените, които го правят. А че аз не харесвам курви, това е мнение. :)

И в крайна сметка какво целиш с мненията и темата ?

procter
07-22-2013, 09:12
Да разбера вашето мнение. Казах го още в първия пост. Две неща ме интересуват. Дали всички описани там госпожици са курви - разбрахме се, че не. Съгласих се. Значи се търси друго най-малко общо кратно, а не външният вид. Да опознаваш всяка една за мен е непрактично, защото дали е такава или не може да стане ясно чак когато вече е безумно късно. Все пак имаме нужда от някакво предварително очакване, че не си допуснал грешка с една или друга.
Вторият въпрос само остана - харесвате и одобрявате ли тези от тях, които са. Аз - не. Убийте ме!

procter
07-22-2013, 09:17
На тая възраст всичко е загубено. За 26 години като не е разбрал, че е мъж и всичко зависи от него, никога няма да разбере.

хахаха. Веселяк! :) От теб зависи горе-долу само дали да си пуснеш водата в кенефа. Не бъди такъв наивник!

ge6aaaa3
07-22-2013, 09:19
Геша, като станеш колкото мен и можеш да разпознаваш жените, шапка ще ти сваля. Жените са си е**ли майката. Колкото по-порасват, толкова са по-хитри. Разбира се, че аз съм виновен за това, че не съм ги преценил правилно, ама като дават погрешни сигнали... Да съм зависим.. силно казано. Но ми е важно мнението ви, ако не беше форуми като този нямаше да имат потребители. Какво има да се чудиш? И се радвам, когато някой мисли като мен, а ти не ли? Интересно и важно ми е какво мислят младите хора.
Ти пак можеш да се интересуваш от мнението ни, но не е задължително да вземаш всичко присърце. И какво, искаш да ми кажеш, че жените гледат да те прецакат и готвят глобална конспирация срещу мъжкото съсловие ли? /Въпреки, че и аз все повече си мисля, че илюминантите са жени.../ Някои са курви, да, ама теб какво те бърка? Осъждаш ги, че са такива, съгласявам се, ама какво толкова те интересува, че чак се ядосваш и блъскаш 17 страници? Гледай от другата страна! Доста са свестни и имат какво да ти дадат и да ти бъдат верни, но трябва да потърсиш и да имаш какво да им предложиш. За да имаш какво да им предложиш, се стегни и стъпи здраво на земята, вместо да чоплиш защо имало курви на тоя свят!
^Човече, не искам да те засягам, ама имаш много пораженческо мислене! Как така нищо да не зависи от теб? Целият ти живот зависи само и единствено от твоите решения и воля!

Aeternal
07-22-2013, 09:31
хахаха. Веселяк! :) От теб зависи горе-долу само дали да си пуснеш водата в кенефа. Не бъди такъв наивник!
Е, поне нещо зависи от мен :D
На теб мама сигурно още ти набива канчето като забравиш да я пуснеш.

LadyDi
07-22-2013, 09:38
Лейди, а ако една жена действително е курва, лошо ли е да отсъдиш, че е курва? Че човек понякога греши, то е ясно, но това е друга тема.
Въпросът е кое я определя като курва. Възприятието на подобни термини е много различно и е до човек.

ge6aaaa3
07-22-2013, 09:41
^Когато е готова на всякакви акробатики в леглото с някой непознат само, за да получи голем, лъскав, черен Жип, примерно.

LadyDi
07-22-2013, 09:49
^Когато е готова на всякакви акробатики в леглото с някой непознат само, за да получи голем, лъскав, черен Жип, примерно.
Добре де. Въпросът е, че никога не си сигурен за мотивите. Това, което на теб ти се струва "всякаква акробатика в леглото", може да е просто добър секс с човек, когото обичаш. А това, че ти е купен лъскав, черен джип, също не означава, че непременно е награда за креватната гимнастика.
Да, знам как изглежда отстрани и колко бързо хората скачат на разни заключения. Въпросът е, че не е честно и винаги трябва да се оставя място за съмнение... the benefit of the doubt.

procter
07-22-2013, 09:56
Лейди, просто е. За мен курвата е жена, която възприема секса като ебане. Това е в най-общи линии.
А причината да изпишем 18 страници, е че всеки започна да ми обяснява как курвите са си ОК, аз съм зле че да се бъркам и да изказвам мнение (осъдително). Действително ли мнението ви е такова?
Геша, не казвам, че всички жени гледат да те прецакат. Даже не казвам, че изобщо някоя иска да ме прецака. Те не го правят, за да те прецакат, те го правят, защото "взимат каквото искат от живота" ;)

LadyDi
07-22-2013, 10:00
А аз се опитвам да ти обясня, че монетата винаги има 2 страни. В крайна сметка, сексът е хубаво нещо, за това можем да се съгласим всички. Но нима е изключително право само за хората, които са в дългосрочна връзка? Не. Тогава защо неангажиращият секс (чистото е*ане) се приема за признак на курвалък? Това не разбирам.

procter
07-22-2013, 10:02
Това въпрос ли е или мнението ти? Отговори ми първо ти. Аз не казвам, че сексът задължително трябва да бъде в дългосрочна връзка, за да не бъде жената курва. Прочети пак какво съм написал, моля. Въпросът е в нагласата.

ge6aaaa3
07-22-2013, 10:05
Добре де. Въпросът е, че никога не си сигурен за мотивите. Това, което на теб ти се струва "всякаква акробатика в леглото", може да е просто добър секс с човек, когото обичаш. А това, че ти е купен лъскав, черен джип, също не означава, че непременно е награда за креватната гимнастика.
Да, знам как изглежда отстрани и колко бързо хората скачат на разни заключения. Въпросът е, че не е честно и винаги трябва да се оставя място за съмнение... the benefit of the doubt.

Збравих, че с жена и с транзистор не се спори. :D Сега можеш да ми кажеш и че проститутките спят само с любимият си, а парите нямат нищо общо със секса...

klimatronik
07-22-2013, 10:06
Значи трябва задължително да има любов и дългогодишна връзка, иначе ставаш курва или курвак?
Поправете ме,ако грешно съм разбрал. Та то по тази логика всеки ще е девствен.

LadyDi
07-22-2013, 10:06
Збравих, че с жена и с транзистор не се спори. :D Сега можеш да ми кажеш и че проститутките спят само с любимият си, а парите нямат нищо общо със секса...
Има разлика между проститутка и курва. С второто се борави твърде широко, мен ако ме питате. И просто изказвам мнение, твой е проблемът, че не знаеш как да ме обориш :)

LadyDi
07-22-2013, 10:07
За мен курвата е жена, която възприема секса като ебане.
Това, което разбирам аз е, че ако жена спи с мъж просто заради ебането, тя е курва?

procter
07-22-2013, 10:09
климатроник, трябва да са налични емоции като влюбеност, уважение, обич, нежност и подобни, иначе ставаш курва или курвар. Макар и малко осакатено, това е горе/долу мнението ми.

procter
07-22-2013, 10:10
Това, което разбирам аз е, че ако жена спи с мъж просто заради ебането, тя е курва?

Да, това казвам. Отнасям същото и за мъжете.

ge6aaaa3
07-22-2013, 10:11

БИНГО! Ще допълня само и заради някакви материални облаги.
И ОК, ако за теб курволъка не е нещо лошо, твое мнение, но не ме убеждавай, че чукането за по една нощ и то редовно, не е за курвите.

Aeternal
07-22-2013, 10:12
:D :D :D
аз не мога повече. :D
Не знам защо, но в главата ми изкочи ей тая сцена:
http://www.youtube.com/watch?v=BofddwtPBPw
И Ал Пачино крещи - "Ти си курва, тя е курва, аз съм курва, вие сте курви, всички са курви"

klimatronik
07-22-2013, 10:13
климатроник, трябва да са налични емоции като влюбеност, уважение, обич, нежност и подобни, иначе ставаш курва или курвар. Макар и малко осакатено, това е горе/долу мнението ми.

Ако сметнем това определение за курвенско, то аз много ги харесвам и нямам нищо против тях. Дори аз бих станал курвак. хахахаха

LadyDi
07-22-2013, 10:14
Е, темата за мен приключи.

Aeternal
07-22-2013, 10:15
Ако сметнем това определение за курвенско, то аз много ги харесвам и нямам нищо против тях. Дори аз бих станал курвак. хахахаха
Курвар се вика. :D
И аз лично предпочитам да се движа с курви и курвари отколкото с чекиджии. Първите поне не ги е страх да си вземат каквото искат, а не ревът как им е крив космоса.

procter
07-22-2013, 10:15
хаха, е, важното е , че поне унифицирахме понятията ;)

LadyDi
07-22-2013, 10:16
И аз лично предпочитам да се движа с курви и курвари отколкото с чекиджии. Първите поне не ги е страх да си вземат каквото искат, а не ревът как им е крив космоса.

Ето тук е разковничето за мен.
Защо трябва да си курва, за да се наслаждаваш на нещо.

procter
07-22-2013, 10:18
Това е вече въпрос на лично мнение. За мен така стоят нещата. Поне се изяснихме.

klimatronik
07-22-2013, 10:23

Аз нямам нищо против тях. Обаче само, ако не правят мръсотии. Смисъл,когато една курва или курваК си хване добиче за секс, те трябва да са на ясно с целите си, за да не остане единия с наранени чувства. Смятам,че тези,които използват други хора само за 3бане, но се правят,че ги обичат, свалят ги, карат ги да се чувстват емоции и след това им теглят секирата... са за затвора .

ge6aaaa3
07-22-2013, 10:23
Ето тук е разковничето за мен.
Защо трябва да си курва, за да се наслаждаваш на нещо.

Това е просто понятие... Всеки по различен начин го приема. За мен е лошо, за теб - добро, ама защо отричаш понятието?

procter
07-22-2013, 10:24
климатроник, на 18 и аз бях (или поне ми се искаше да бъда) курвар. Точно както на 13 гледах Гумените мечета и ми беше интересно. При мен нещата вече обаче са малко по/различни. Аз си търся жена, а ти търсиш къде да си завреш *уя ;)

Aeternal
07-22-2013, 10:25
Аз нямам нищо против тях. Обаче само, ако не правят мръсотии. Смисъл,когато една курва или курваК си хване добиче за секс, те трябва да са на ясно с целите си, за да не остане единия с наранени чувства. Смятам,че тези,които използват други хора само за 3бане, но се правят,че ги обичат, свалят ги, карат ги да се чувстват емоции и след това им теглят секирата... са за затвора .
Е чак пък за затвора...
Ама е факт, стига да не нараняват други хора никой няма право да ги съди.

LadyDi
07-22-2013, 10:26
Това е просто понятие... Всеки по различен начин го приема. За мен е лошо, за теб - добро, ама защо отричаш понятието?

Не отричам понятието. Просто не съм съгласна с определението, което вие влагате в него.

Aeternal
07-22-2013, 10:27
климатроник, на 18 и аз бях (или поне ми се искаше да бъда) курвар.

I rest my case.

ge6aaaa3
07-22-2013, 10:29
Не отричам понятието. Просто не съм съгласна с определението, което вие влагате в него.

Я си дай твоето определение, пък знаеш ли, може и да се съгласим с него. ;)

Aeternal
07-22-2013, 10:32
Аз ще ти отговоря.
Исторически погледнато(до преди 70-80 години) за курва се е смятала жена спала с повече от един мъж. Това е.
Чувства, нежности и прочие патологии са били извън всякакви сметки, щото тогава са ги женели родителите без да ги питат.

ge6aaaa3
07-22-2013, 10:35
^Остави историята настрана! Питам за днешно време.

klimatronik
07-22-2013, 10:36
Е чак пък за затвора...
Ама е факт, стига да не нараняват други хора никой няма право да ги съди.

За затвора са. Не може да лъжеш един човек, да го използваш толкова време за марионетка. Той да ти вярва с цялото си сърце. После да го зарежеш заради друга. След 1 месец като ти омръзне с другата да върнеш при предишната, да се направиш,че съжаляваш, за да ти повярва, да се възползваш от чувствата й , за да се върне отново. И след още един месец отново да я разкараш. Това е чисто престъпление.

Проктер.
Не съм курвар, нито пък изгарям от желание да съм. Признавам си , имало е моменти,когато съм искал да се променя, но сега се харесвам такъв какъвто съм си. Не се оплаквам, дори не ми пука много.

Aeternal
07-22-2013, 10:36
^Остави историята настрана! Питам за днешно време.
Днешно време - колкото хора толкова и мнения.

LadyDi
07-22-2013, 10:38

Добре. За мен да си курва е по-скоро начин на мислене. Секс за бройка, не толкова заради самия секс дори.

ge6aaaa3
07-22-2013, 10:38
^
^За това питах лейдито какво е нейното определение... Моето съвпада с това на повечето ми познати, така че нямам причина да го смятам за грешно. Искам да видя и нейната гледна точка.
^Искаш да ми кажеш, че има жени, които се хвалят с бройка? Хайде, бе! Това да го видя немога да го повярвам! Това важи по-скоро за пикльовците, дето плющят куцо, кьораво, сакато само за бройката.

procter
07-22-2013, 10:39
Доколкото разбирам, според Лейди, ако една жена и един мъж си се е*ат и двамата са наясно със ситуацията, то нито единия е курва, нито другия курвар.

procter
07-22-2013, 10:40
Геша, а твоето мнение какво е?

LadyDi
07-22-2013, 10:41
Доколкото разбирам, според Лейди, ако една жена и един мъж си се е*ат и двамата са наясно със ситуацията, то нито единия е курва, нито другия курвар.
Правилно ме разбираш. И ако го намираш за грешно, тогава противоречиш на по-ранното си твърдение, че сексът не е привилегия само за обвързаните :)

procter
07-22-2013, 10:42
Добре. За мен да си курва е по-скоро начин на мислене. Секс за бройка, не толкова заради самия секс дори.

Хаха.. а сега, Лейди, кой мисли като дете ;)

procter
07-22-2013, 10:43
Да, може да не са обвързани, стига да изпитват емоциите, описани от мен по-рано. Естествено ако е тъй, рано или късно и двамата ще пожелаят да се обвържат. :)
Лейди, значи за теб бройката прави жената курва, а за мен емоцията. Кой - крив, кой - прав? ;)

Aeternal
07-22-2013, 10:44
Да, може да не са обвързани, стига да изпитват емоциите, описани от мен по-рано. Естествено ако е тъй, рано или късно и двамата ще пожелаят да се обвържат. :)
все едно слушам 8-годишната ми племенница как говори за птичките и пчеличките. :D

LadyDi
07-22-2013, 10:45
Лейди, значи за теб бройката прави жената курва, а за мен емоцията. Кой - крив, кой - прав? ;)

Значи сексът преди брак е оправдан, само ако ще последва брак...
Дете, съвсем се оплете.

ge6aaaa3
Геша, а твоето мнение какво е?
Смятам, че ако една жена редовно си ляга с непознати, тя е курва.

klimatronik
Правилно ме разбираш. И ако го намираш за грешно, тогава противоречиш на по-ранното си твърдение, че сексът не е привилегия само за обвързаните :)

Лошото на тези връзки е,че все единия след време ще изпита чувства.

LadyDi
07-22-2013, 10:47
Лошото на тези връзки е,че все единия след време ще изпита чувства.
Не е задължително. Вярно, често срещано е, но не е правило...

LadyDi
07-22-2013, 10:47

А ако редовно си ляга с познати, ама няма връзка с тях?

procter
07-22-2013, 10:49
Значи сексът преди брак е оправдан, само ако ще последва брак...
Дете, съвсем се оплете.
Сексът "преди брак" е оправдан, само ако човекът, с когото си лягаш те кара да изпитваш емоции, като тези избоени по-горе. Дали ще последва брак - Божа работа. На 16 години - едва ли.

procter
07-22-2013, 10:50

Курва! ;) Абе зависи от емоционалното и състояние. Ако изпитва тези чувства към много хора обаче, значи не е в ред нещо. Същото важи и ако редовно се "влюбва" в непознати.

LadyDi
07-22-2013, 10:51
Курва! ;)

Не съм те питала тебе. Твоето виждане ми е ясно колко е неясно.

ge6aaaa3
07-22-2013, 10:53

Хм, извинявай, ама не схванах въпроса...

LadyDi
07-22-2013, 10:54

Питам те, ако редовно си ляга с познати, тогава курва ли е?

klimatronik
07-22-2013, 10:55
Сексът "преди брак" е оправдан, само ако човекът, с когото си лягаш те кара да изпитваш емоции, като тези избоени по-горе. Дали ще последва брак - Божа работа. На 16 години - едва ли.

Ти на ясно ли си с емоциите? Че това са просто животински инстинкт и след определен период от време те изчезват. Остава само привързаност или нищо. В повечето случаи влюбените гълъбчета започват да си виждат недостатъците и се разделят.
Защо смяташ,че на времето секса по любов се е смятал за грах. Всъщност много малко хора са късметлии, за да успеят да заживеят с половинката към която са изпитвали големи страсти и привличане като първата любов.

procter
07-22-2013, 10:58

Да не се притесни нещо ;)

LadyDi
07-22-2013, 11:00
Да не се притесни нещо ;)

Казах ти и преди няколко страници да не се опитваш да ме засягаш, още по-малко с дребнави въпроси. Нали дискутираме?

procter
07-22-2013, 11:01
Малко ми е кеф да те дразня. Ще се постарая да се въздържам.

ge6aaaa3
07-22-2013, 11:02

Точно за това щях да пиша, ама се отказах... За мен, щом са познати и са наясно с взаимоотношенията си, няма лошо. И по подразбирне, надали имаш 200 познати, които да си ги менкаш в леглото, такаче за мен е по-оправдано. ;)

LadyDi
07-22-2013, 11:04
Точно за това щях да пиша, ама се отказах... За мен, щом са познати и са наясно с взаимоотношенията си, няма лошо. И по подразбирне, надали имаш 200 познати, които да си ги менкаш в леглото, такаче за мен е по-оправдано. ;)

Ахам. Значи, ако си ляга с познати, но те са наясно, че отношенията им се свеждат само до секс, тогава няма проблем.
Проблемът е, ако забърсва всяка вечер напълно непознати в дискотеката с цел секс, тогава е курвентия?

LadyDi
07-22-2013, 11:05

Не ме дразниш. Само изглеждаш като дребнаво дете. Аз съм си получила моя дял обиди в живота и най-малко може да ме засегне напълно непознат и то в тинейджърски форум.

procter
07-22-2013, 11:13
И какво излезе?
Сподед Лейдито, ако се ебеш само за бройка, тогава си курва. Обаче с познати може.
Според мен, ако правиш секс без емоциите на привързаност, тогава си курва.
Според Аетернел... може сам да си пуска тоалетното казанче. :)
Други мнения?

klimatronik
07-22-2013, 11:13

ало мара подробната размисли малко върху коментара ми за емоциите. Защото дали ще правиш секс с някой ,към когото изпитваш нещо повече или с някой само заради самото удоовилствие няма никакво значение освен в различната наслада.

LadyDi
07-22-2013, 11:15
И какво излезе?
Сподед Лейдито, ако се ебеш само за бройка, тогава си курва. Обаче с познати може.
Според мен, ако правиш секс без емоциите на привързаност, тогава си курва.
Според Аетернел... може сам да си пуска тоалетното казанче. :)
Други мнения?

Не съм казвала такова нещо. Повтарям: не нося отговорност за това, което разбираш от думите ми.
И спри да се държиш като ощипана 16-годишна госпожица.

procter
07-22-2013, 11:17
Не съм казвала такова нещо. Повтарям: не нося отговорност за това, което разбираш от думите ми.
И спри да се държиш като ощипана 16-годишна госпожица.

Ами кажи тогава каквото има да кажеш. Ти се държиш като ощипана госпожица. Кажи кратко, точно и ясно какво ти е мнението. Ако искаш, разбира се. Ако не, продължавай само да подпитваш кой какво мислел.

LadyDi
07-22-2013, 11:18
Аз го казах. Просто си изяснявам позицията на останалите. Съвсем като теб ;)
Или само на теб е разрешено да задава въпросите в тая тема?

procter
07-22-2013, 11:18
ало мара подробната размисли малко върху коментара ми за емоциите. Защото дали ще правиш секс с някой ,към когото изпитваш нещо повече или с някой само заради самото удоовилствие няма никакво значение освен в различната наслада.

Хм.. да, това звучи логично. Ще помисля.

procter
07-22-2013, 11:19
Аз го казах. Просто си изяснявам позицията на останалите. Съвсем като теб ;)
Или само на теб е разрешено да задава въпросите в тая тема?

Кажи го пак, моля те.

LadyDi
07-22-2013, 11:20

Той милият има върху още много неща да разсъждава преди да разбере от къде изгрява слънцето. А и му трябва действителен опит...

procter
07-22-2013, 11:22
климатроник, горе-долу разликата е като това някой да ти е "приятел", защото имаш кинти и черпиш, и същото, но защото си готин пич.

procter
07-22-2013, 11:27
Той милият има върху още много неща да разсъждава преди да разбере от къде изгрява слънцето. А и му трябва действителен опит...

Като те чета, си мисля, че ти знаеш и къде "залязва". От опит.