PDA

View Full Version : Как бихте постъпили?

the_world_around_me
07-12-2013, 10:02
Представете си следната ситуация:
Имате си гадже,сериозна връзка от повече от 1 година. Изведнъж разбирате, че ще умре от някаква болест(без значение каква) и няма шансове за живот. Този човек заминава на лечение в друга държава (европейска), защото все пак надеждата умира последна. Пълнолетни сте и имате спестявания за лаптоп,ваканция на море и т.н.Бихте ли пожертвали тези спестявания, за да прекарате последните мигове с човека, който обичате? Само да вметна ,че ще сте в непознат град,не се знае къде ще останете и за колко време. Та кое е по-важното за вас ? Не знам дали го обясних както трябва.

Баща Ти
07-12-2013, 10:20
Не разбрах кое умира първо - гаджето или надеждата?

AnarchyBoy
07-12-2013, 10:24
Представете си следната ситуация:
Имате си гадже,сериозна връзка от повече от 1 година. Изведнъж разбирате, че ще умре от някаква болест(без значение каква) и няма шансове за живот. Този човек заминава на лечение в друга държава (европейска), защото все пак надеждата умира последна. Пълнолетни сте и имате спестявания за лаптоп,ваканция на море и т.н.Бихте ли пожертвали тези спестявания, за да прекарате последните мигове с човека, който обичате? Само да вметна ,че ще сте в непознат град,не се знае къде ще останете и за колко време. Та кое е по-важното за вас ? Не знам дали го обясних както трябва.

Така както го обясни, ми изглежда, че си доста повърхностна ...
И да струва си да си дадеш и последното пени, стига да обичаш истински, няма даже да се допитваш до нек'ви непознати у форум.. :?

Баща ми, май гаджето ще умира, а след него и надеждата.. Поне аз така разбрах..

Баща Ти
07-12-2013, 10:29
Проблемът е, че хората го нямат за нищо тоя израз "обичам те". От толкова повтаряне наляво-надясно след едномесечни връзки, вече няма никаква стойност.

the_world_around_me
07-12-2013, 10:30
1-во това не се отнася за мен ,а и да се отнасяше нямаше и да се колебая какво да направя.
2-ро исках да видя и други мнения ,макар че е очевидно какъв ще е отговорът

FuCKkK13
07-12-2013, 10:31
апфффффф естествено,че бих зарязала всичко ( недай си боже,нека на никой да не му се случват такива неща)
и бих отишла..
баси тъпата тема
как може да си толкова повърхностна :? :? :?

Takaki Tono
07-12-2013, 10:41
Зависи какъв е лаптопа. I am selling my soul for material wishes, fast cars and bitches.

AnarchyBoy
07-12-2013, 10:42
как може да си толкова повърхностна :? :? :?

+1 my point, right there.. :shock: :?

Баща Ти
07-12-2013, 10:44
+1 my point, right there.. :shock: :?

Не се прави, ще поискаш да завещае всичко, преди да умре и така да си избиеш парите, дето си дал.

the_world_around_me
07-12-2013, 10:47
Всъщност историята е друга и това беше главната част и не е от мое име. Просто не исках да ви занимавам да ми четете историите, а и аз осъзнах вече какво съм направила и че съм била ужасно глупава и наивна да се вържа на всичко това. Ако бях на негово място, нямаше и да се колебая,а и аз дори нямам 18 и спестявания, защото всичко похарчих за автобуси и т.н,но това няма значение. ИСкам да видя още мнения.

heartsdesire
07-12-2013, 12:22
Материални неща винаги можеш да си вземеш, отивай при любимия.

r0073x
07-12-2013, 13:01
Щом съм с това момиче вече над година, значи наистина държа на нея и щом няма шанс за спасение, ще давам мило и драго, да прекарам още малко време с нея (стига тя да иска, защото нали знаеш... някои хора предпочитат да се оттеглят поради най-различни причини и не искат другите да киснат около тях, когато гаснат). След време пак ще събера пари и за лаптоп, и за море, и за това, и за онова, но никога повече няма да бъда с нея... Парите са средство, а не цел ;)

heartshapedbox
07-12-2013, 17:17
Естествено, че бих отишла, какви са тези въпроси изобщо?

magneticfields
07-12-2013, 19:02
Що за въпрос? Естествено, че бих избрала любимия човек! Щом се питаш, не ми се мисли колко го обичаш...

Fantasyyy
07-12-2013, 19:50
Бахти излишния въпрос.Разбира се,че бих похарчила и последната си стотинка само и само да съм с него.

s0b1esk1
07-12-2013, 21:05
:D :D

SocialDancer
07-12-2013, 21:15
Предлагам да отидеш.Представи си най-лошия случай - той да умре...трябва да сте възможно най-близо един до друг.