Влез

View Full Version : Изневяра.

Mishi*
07-14-2013, 11:56
Имам страхотна връзка от почти година и изневерих на приятеля си ,не знам защо нищо не ми липсваше,освен бившия ми приятел ,който ми разби сърцето.Всичко беше свършило ,позволих на друг човек да влезе в живота ми ,щастлива бях с него ,но една вечер се видяхме в един ресторант и когато го видях просто изтръпнах.От тогава той започна да ми звъни пак,да идва до вкъщи,не казах на приятеля си,казах му че е само мой близък приятел,когато ги запознах,но бившия ми постоянно ми казваше,че ме обича и веднага ще остави приятелката си заради мен.Но аз не исках ,не мислех ,че отново можем да бъдем както преди бяхме 2 години заедно,но беше толкова трудно ,страшно много се карахме и след това той замина за Варна и се разделихме,сега се е тук и се опитва да обърка живота ми обичал ме ,било грешка не трябвало да се разделяме.Исках да ги чуя тези неща,но не сега а преди повече от година,една вечер дойде до вкъщи и просто се случи,след това се повтори и потрети почти 3 седмици.Накрая просто не издържах,не можех да ходя в тях където живее с приятелката си и прекратих отношенията ни.Приятелят ми не знаеше,обичаше ме ,страхотен е ,не издържах исках да му кажа милион пъти и му го казах.Знаех,че ще съсипя всичко ,но просто се чувствах ужасно ,не можех да го докосвам ,да го погледна в очите ,държах се по хладно с него той постоянно ме питаше какво има ..;х Казах му всичко и той си тръгна,бях съсипана ,след няколко часа се върна,не можех да спра да плача и той ми каза,че ме обича ,но се познавал и не можел да преглътне такова нещо и сега не знам какво да правя развалих всичко ,как да си го върна ..?

granger
07-14-2013, 12:00
Както ти е казал - явно не може да го понесе. Доста тъпо си постъпила , ама свършило е вече. И да се напъваш , и да не се напъваш, няма смисъл. Дори и да се съберете тази твоя постъпка винаги ще е там,дори дълбоко скрита, винаги ще е там и ти , и той ще знаете за нея...
Не мисля,че нещо ще излезе.

Баща Ти
07-14-2013, 12:12
Шибай се с бившия.

shmatarok
07-14-2013, 12:14
Сега и да ревеш, и да не ревеш, простотията си я направила вече и едва ли нещо ще промениш. Да беше помислила малко. :?

Mishi*
07-14-2013, 12:27
Да,но явно не съм помислила ,обичам го той е страхотен,всички сме хора правим грешки . .. ;[[[[[

marilyn
07-14-2013, 12:59
Каквото сам си направи човек, друг не може да му го направи. Като приятеля ти е толкова страхотен и невероятен, защо спа с бившия? Явно не може да преглътне, а и с право. Постави се на негово място.

Не знам какви очи имаш, че да "искаш да си го връщаш".

Mishi*
07-14-2013, 13:15
Не знам защо го направих ,обичам приятеля си и знам ,че и той страшно много ме обича,разбирам много добре какво му е и на мен са ми изневерявали ,но никога ама никога не съм искала да го нараня.Искам да си го върна защото бяхме щастливи заедно докато не сгреших и искам да намеря начин да го върна,искам да бъда с него.

marilyn
07-14-2013, 13:18
Да си мислила преди това. Представих си ако приятеля ми ми изневери с бившата си колко болно би ми станало. Ами, сори, смисъл прав е да не те иска вече. Ако сте имали сериозна връзка, обичали сте се и сте държали един на друг, не би следвало да изневеряваш.

Сгрешила си, носи си последствията.

granger
07-14-2013, 13:26
Нямаш правото дори да го молиш да се върне...просто го нямаш. На всичкото отгоре знаеш какво е да ти изневерят и си го направила. Жалко наистина. Най-малкото ,което трябва да направиш е да се извиниш и да приемеш факта,че си разбила сърцето на този човек, и той по никакъв начин не е длъжен да се връща при теб. Естествено, има го и този вариант хипотетично,но щом ясно ти е заявил,че не може да го преглътне...поне нека това ти е за урок. Следващия път ще мислиш с главата, а не с гъза си.

Mishi*
07-14-2013, 13:27
Той ме иска и ме обича ! Просто не знам как да му докажа ,че няма да се повтори,че беше грешка,че го обожавам.Все пак аз му признах,той нямаше как да разбере.. просто не исках да го лъжа .

granger
07-14-2013, 13:31
Няма как да му го докажеш, освен с течение на времето, и ако той сам не те остави да му го докажеш.

Mishi*
07-14-2013, 14:04
и какво всичко свърши ;[

tireheb
07-14-2013, 14:20
Да,но явно не съм помислила ,обичам го той е страхотен,всички сме хора правим грешки . .. ;[[[[[

ебах тая грешка, дето се е "повторила и потретила почти 3 седмици" ахахах

Mishi*
07-14-2013, 14:34
Чак курва не съм. :) Просто сгреших ,обичам го ,липсва ми постоянно :(

granger
07-14-2013, 15:02
3 седмици не ти ли липсваше????Смисъл...да е веднъж, да ти прости...ама ти си имала връзка ,докато си била с него, тва не е нещо ,което се прощава така. Нормално е да не те иска...извинявай,ама едва ли го трогва,че той ти липсва,при положение,че най-малкото му е наранено егото. Най-малко,не говорим за сърцето,щото само човек на който му е разбивано сърцето знае за какво иде реч.

DeHu
07-14-2013, 15:16
Колкото и да се опитваш да направиш нещата да изглеждат по удобен за теб начин-истината си е истина,а тя е,че си постъпила като разглезено момиченце,което не знае какво иска.Хем обичаш приятеля си,но от друга страна ти е харесало вниманието на бившия,който пък най-вероятно е искал просто да си начеше крастата.Прецакала си хубава връзка очевидно,а момчето трябва да няма никакво самоуважение,за да се върне пак при теб.Както казаха и преди мен,едно е да допуснеш един път грешка,но съвсем друга песен е това да въртиш 'любов' три седмици с друг.Едва ли ти се иска да го чуеш,но постъпката ти наистина може да се нарече курвенска.Сега ти липсва,а докато си спала с другия ми е интересно какво ти е било в главата.Казваш,че е грешка,но наистина е добре да си помислиш какво те е накарало да скочиш в леглото на друг

Smrazqvashta
07-14-2013, 15:26
Ами няма много варианти в тази ситуация. Твоето момче или ще "оцени" факта, че си била честна с него и ще разбере разкаянието ти и ще забравите за случката, без тя да се повтаря. Или няма да може да го преодолее и ще се разделите. Поговорете.

Mishi*
07-14-2013, 15:27
Чувствах се ужасно ,всеки път след като се прибирах и го виждах ,но когато бях с бившия си забравях за всичко.Това,което ме накара да "скоча в леглото на друг" беше ,че този друг ми беше разбил сърцето ,заради някаква лигла,с която се запознал в университета ,това че го обичах толкова много ,че бях с него 2 години толкова се обичахме ,това че не предполагах ,че някога ще се разделим и след година и половина той се върна и ми казва,че е направил огромна грешка ,като ме е пуснал да си отида,че не ме е забравил и просто се обърках и му повярвах,беше ужасно да си тръгвам от тях и да отивам при приятеля си.И аз мисля,че няма да се върне той е прекрасен и веднага ще си намери момиче,което няма да го нарани така както аз ,но наистина държа на него искам поне приятели да си останем,той е невероятен .. :(

Smrazqvashta
07-14-2013, 15:30
Ти си сериозно обвързана,/т.е беше/ бившият ти и той си има някой до него, не знам какво си очаквала!

tireheb
07-14-2013, 15:31
ми, останете си приятели
поне да може като се мине малко време и си намерите други, той да ти го извърти същия номер
да те потъпче няколко пъти и да ти преебе следващата връзка
щот реално тва заслужаваш

Mishi*
07-14-2013, 15:37
Ти си сериозно обвързана,/т.е беше/ бившият ти и той си има някой до него, не знам какво си очаквала!

Не очаквах да се съберем,въпреки че той не веднъж ми казваше,че само да кажа и ще остави приятелката си и ще бъдем пак двамата,но как можех да го направя,доколкото знаех ,те бяха заедно няколко месеца, аз имах приятел когото обичах,не исках да го оставя ,не исках и бившия ми да оставя приятелката си,не исках тя да се чувства като мен,когато той ме остави.Не знам просто когато го видях отново и всичко се върна ,все едно никога не го бях оставяла,но само докато бях с него ,в момента в който отивах при приятелят си ,се чувствах ужасно ..

Ако това ще го накара да се почувства по-добре и да не страда нека ми го върне 1000 пъти,просто не искам да го виждам съсипан и наранен.

Smrazqvashta
07-14-2013, 15:40
Не очаквах да се съберем,въпреки че той не веднъж ми казваше,че само да кажа и ще остави приятелката си и ще бъдем пак двамата,но как можех да го направя,доколкото знаех ,те бяха заедно няколко месеца, аз имах приятел когото обичах,не исках да го оставя ,не исках и бившия ми да оставя приятелката си,не исках тя да се чувства като мен,когато той ме остави.Не знам просто когато го видях отново и всичко се върна ,все едно никога не го бях оставяла,но само докато бях с него ,в момента в който отивах при приятелят си ,се чувствах ужасно ..

Ако това ще го накара да се почувства по-добре и да не страда нека ми го върне 1000 пъти,просто не искам да го виждам съсипан и наранен.

Мда.. Моментните емоции и изблици на стари чувства не са особено приятни. Просто не си успяла да ги овладееш.
Ще се повторя отново, кажи му всичко така както го чувстваш и мислиш. Както каза на мен и всички останали. А той сам ще реши може ли да прости или не.

granger
07-14-2013, 15:40
Един съвет: Не се доверявай толкова лесно , на когото и да било. Особено ,ако напира да си мушне оная работа в теб!

Mishi*
07-14-2013, 15:46
Как да му го кажа,той не ми вдига ,не искам да то притеснявам и да му досаждам ,не искам и да страда ,а знам че страда ,отидох до тях ,но никой не ми отвори.

Не се доверявам лесно ,но не знам това не беше кой да е ,а беше ТОЙ и преди малко разбрах,че приятелката му е разбрала и го е оставила ;xx

granger
07-14-2013, 16:10
И кво? Момиче, осъзнай се - той няма да го преодолее. Спри се. Има си достойнство и ти е казал,че не може да го преглътне. Не се натискай там,където си нежелана.

PainMonopoly
07-14-2013, 16:21
Ако не можеш да се контролираш, има голяма вероятност да го направиш пак. Ставал съм свидетел на такива ситуации с мои приятели, аз лично за щастие не съм попадал на такива момичета, но ако попадна, вероятно няма да мога да преглътна именно липсата на самоконтрол.

Mishi*
07-14-2013, 16:26
Ох мога да се контролирам аз не се чукам с всеки ,с този мъж живеех заедно почти 2 години,не е някой срещнат.Да не беше честно спрямо приятеля ми ,ама не съм убила човек всички грешим ,ако пък той ме обича ще намери начин да ми прости!!!

granger
07-14-2013, 16:28
:lol: И наглееш. Ти би ли простила,ама честно. Щото ,ако той чукаше някоя 3 седмици,докато е с теб, дори и да му простиш, бъди сигурна,че няма да забравиш. А такива пукнатини убиват връзката.А ти вашата даже си я погребала.

tireheb
07-14-2013, 16:30
ако пък той ме обича ще намери начин да ми прости!!!

жалко за приятеля ти
:(

PainMonopoly
07-14-2013, 16:34
Не можеш да твърдиш, че можеш да се контролираш, за да се изебеш с грешния човек се иска ПРОДЪЛЖИТЕЛНО време мозъкът ти да е почивка. Щом си е направил една такава почивчица, може да си направи и втора и трета.

Гаджето ти това го осъзнава. Може и да ти прости, да. Може и да продължите да сте заедно. Но занапред ще има драми. Вероятно ще те ревнува, ще те подозира, ще се филмира като говориш с мъже дори. Това ще ви напряга връзката. Знаеш ли какво също може да стане? Може никога повече да не те взима насериозно и да е с теб защото му е удобно и през това време да си праска други. Истинска история. Така че си помисли също така дали не е по-добре за теб да започнеш на чисто и да не правиш повече глупости със следващия.

Mishi*
07-14-2013, 16:38
Може би си прав,май наистина трябва да се откажа.. нищо няма да стане ,наистина ако ми прости и се съберем ,той няма да ми вярва ,била съм в неговото положение и никога не повярвах отново на човека отсреща и се филмирах,че е с някоя и ме лъже.Май е по-добре да го оставя намира и ще е добре да бъда известно време сама от 5-6 години не съм оставала без приятел повече от месец явно имам нужда от почивка. :)

druzilla
07-14-2013, 16:51
Не се опитвай да си го върнеш.Ако се съберете,той ще се съмнява в теб постоянно,а от личен опит знам,че липсата на доверие в една връзка я съсипва.Ще стане ревнив и подозрителен,ще се карате много по-често..Просто го остави,явно не си държала на него достатъчно така или иначе.Предполагам,че приятеля ти е ужасно наранен и то с право и дори и да се съберете нищо няма да е същото.
А относно постъпката ти мога да кажа,че или е трябвало да прекратиш връзката ти и да правиш каквото и да е или да кажеш на бившия ти да те остави.Както казват "Грешка се допуска веднъж,вторият път е избор." И след като знаеш колко боли от изневярата и си го изпитала лично,смятам за много жалко,че си го направила..

Amore-Mio*
07-14-2013, 18:44
Няма как да върнеш старото, след като си разрушила всичко, най-вече доверието.
Защото няма как да кажеш,по - скоро твърдиш, че обичаш някого и уж нищо не ти липсва, а в следващия път да му изневериш. Хубавото поне е, че си казала истината.

DeHu
07-15-2013, 05:20
Само аз ли си мисля,че признанието и пред гаджето е чиста проба егоизъм.Имам предвид,направила го е,за да не изпитва непрестанното чувство за вина,което я е измъчвало.Не е било просто "защото не искам да крия нищо от него".Истината е хубаво нещо,но в случая,когато трябва да мислиш и за чувствата на друг човек,има вариант и да я спестиш.Особено,когато става дума за някаква "грешка",както нарича авторката своята забежка

FuCKkK13
07-15-2013, 07:28
Както ти е казал - явно не може да го понесе. Доста тъпо си постъпила , ама свършило е вече. И да се напъваш , и да не се напъваш, няма смисъл. Дори и да се съберете тази твоя постъпка винаги ще е там,дори дълбоко скрита, винаги ще е там и ти , и той ще знаете за нея...
Не мисля,че нещо ще излезе.

+ .. нека това да ти е за урок и в следващата ти хубава връзка да не прецакваш нещата.. щом ти го е казал значи просто няма смисъл

FuCKkK13
07-15-2013, 07:36
Ох мога да се контролирам аз не се чукам с всеки ,с този мъж живеех заедно почти 2 години,не е някой срещнат.Да не беше честно спрямо приятеля ми ,ама не съм убила човек всички грешим ,ако пък той ме обича ще намери начин да ми прости!!!

моля ?!?!?! абе ти нормална ли си бе ? е заради такива като теб говорят така за жените :?
не,не си мисли,че щом те обича значи всичко би простил,това не са ти розовите приказки
по твоята логика щом ти го обичаш не би му изневерила :?
и не,не си човек,който може да се контролира
знаеш ли колко много хора имат дългогодишни връзки зад гърба си ? и то не по една,а по няколко ? и какво,ако си срещнат всички тия бивши от сериозни връзки в рамките на 4-5 месеца и постоянно изневеряват мислиш ли,че ще има останали сериозни връзки ?
я се спри,човека с право ти е казал,че не иска повече тая връзка и толкова
и хем не искаш на приятелката му да и е гадно,хем му позволяваш да и изневери с теб :?

FuCKkK13
07-15-2013, 07:38
Само аз ли си мисля,че признанието и пред гаджето е чиста проба егоизъм.Имам предвид,направила го е,за да не изпитва непрестанното чувство за вина,което я е измъчвало.Не е било просто "защото не искам да крия нищо от него".Истината е хубаво нещо,но в случая,когато трябва да мислиш и за чувствата на друг човек,има вариант и да я спестиш.Особено,когато става дума за някаква "грешка",както нарича авторката своята забежка

мн ясно,то повечето пъти си е точно така 8-)

r0073x
07-15-2013, 11:05
Да, и после се чудите "защо момчетата смятаме повечето момичета за курви ?"
Казваш, че си получавала всичко, не си лишавана от нищо и все пак си се издънила. Просто остави приятеля си, ти НЕ ГО ОБИЧАШ.
Най-доброто, което можеш да направиш за себе си е да се върнеш при бившия. Най-доброто за околните - да се самоубиеш :)

LDR
07-15-2013, 11:49
Като не мислите с главите си и се връщате назад така става.

bambi69
07-18-2013, 17:43
Когато ОБИЧАШ един човек, нямаш очи за друг. :)