View Full Version : Как да постъпя?
viktoria90
07-14-2013, 15:14
Снощи се бях събрала с приятелките си в едното момиче, пиехме разни коктейли каквито можехме да правим и говорехме за мъже естествено,аз бях единствената необвързана ,някой от момичетата са женени,други имат бебенца,а трети много сериозни връзки ,освен мен но това не ми пречи аз просто не искам на 22 да се обвързвам толкова сериозно.Та седим си ,смеем се ,докато едното момиче не каза "Видя ли тази пак е тук,колата й е долу ,май са се събрали отново" (ставаше въпрос за приятелката ,на момчето с което имах много объркани отношения,живееше до нас познавах го от 15 години ,израснали сме заедно,но когато станах на 15 започнахме да излизаме ,той ми беше първият имахме някаква връзка няколко месеца,но не се получи.След около година започнахме да спим заедно ,само секс без обвързване ,познавахме се и нямаше проблеми продължавахме така ,до като аз не си хванах сериозен приятел и приключихме със секса.След около година и нещо отново започнахме да спим заедно,но започнах да оставам в тях отидохме даже на почивка заедно за уикенда, обаждаше ми се всяка вечер когато не бяхме заедно да ми пожелае лека нощ ,но аз просто предпочитах отношенията ни да останат скрити,защото познавам семейството му ,сестра му ,родителите му не можех да имам връзка с него беше ми странно ,а и отделно той беше страшно ревнив не го приемах като човек с когото да имам връзка.И отново се разделихме спряхме няколко месеца без секс,после се виждахме понякога да пушим ,натискахме се и това беше.Абсолютно винаги когато се виждахме ,просо желанието ни един към друг беше страшно силно.След това той замина за Англия да работи ,обади ми се преди да замине ,молеше ме да ме види да се сбогуваме ,но аз точно бях започнала нова връзка и му отказах.След 5 месеца той се върна ,много по секси и хубав и с приятелка.Някаква 4 -5 години по-голяма от него,от не съм сигурна Монтана или някакво село там ,много много смешна ,само го поздравих и повече нищо не му казах.Една вечер ми се обади и ме попита дали имам някакви успокоителни ,аз го попитах какво става и той каза ела вкъщи ще пием по чаша вино и ще поговорим,донеси ми хапчета.Отидох беше към 11 вечерта казах на приятеля ми ,при кого и къде отивам,стоях с Георги на чаша вино и ми обясняваше колко много проблеми има с това момиче,как постоянно се карат ,говорихме около 2-3 часа той се държеше много приятелски и мило не се опита нито да ме докосне нито нищо седна даже от другата страна на масата,никога не беше се държал така желаех го страшно много,но си имах приятел и си тръгнах.След 1 месец се видяхме в една приятелка той беше отишъл нещо да им оправи компютъра ,когато ме видя ми се усмихна хвана ме за ръката и ми каза чакам те след 10 минути долу,отново беше към 11-12 вечерта ,аз отидох естествено той ме гушна и ми каза "Искам те" не издържах вече започнахме да се натискаме,след това се качихме в тях ,извади масе изпалихме се ,тръгна да ме съблича ,но бях толкова напушена,че му отказах ,заспахме гушнати и нищо не правехме.След няколко дни се бяхме събрали отново приятелки ,пийнахме доста той беше на работа ,но си беше влязъл във фейсбук и започнах да му пиша оттам им моите приятелки пишеха ,нещо от сорта "Обичам те,съжалявам ,че не ти го казах искам да имам връзка с теб ,винаги съм искала .. " и още такива глупости държахме се като деца ,той ми каза ,че ще ми се обади когато се прибере и ще поговорим за това.На следващия ден се обади ,аз вече изтрезняла и умирах от срам защото му бяхме писали лъжи или поне така си мисля,обясних му какво се е случило той ми каза "Щях да оставя приятелката си заради теб,каква грешка щях да направя ти не ставаш за нищо повече от секс,толкова си празна отвътре не можеш да обичаш само ме залъгваше не ме занимавай повече боклук,курва " и още куп глупости.Страшно много се ядосах и не се бяхме чували и виждали няколко месеца,до баловете когато бяхме поканени на един и същи бал 2 дни преди бала той ми се обади и ми каза,че се надява всичко да е наред на бала и да няма напрежение между нас.Очаквах да дойде с нея,но дойде сам седна до мен отначало се държеше хладно ,но след това не спирахме да си говорим да се смеем,леко ме докосваше ,останахме по едно време сами и той ми каза ,че съм страшно красива и толкова ми трябваше бях на няколко джина целунах го ,и тогава се обади приятелката му .. Той излезе от стаята и се върна след 2 часа ,точно си тръгвах беше към 3 сутринта той веднага каза,че ще ме изпрати ,изпрати ме говорехме пак за него за пряителката му за проблемите и изведнъж ми каза ,ела в нас желая те ,не знам защо ,но се съгласих и отново бях с него имах си приятел с когото отношенията не вървят и просто спах с Георги.Не му се обадих след това,преди 1 седмица го видях и отидохме в тях няколко души пиехме бира,играехме карти ,пушихме масе и се смеехме ,той отново ме помоли да остана,но аз отказах.) охо малко доста дълго стана ,та снощи вечерта след като ми го каза това моята приятелка,че той се е събрал с онази ми стана много неприятно ,исках да го видя ,да му се обадя ,но тя беше при него.Аз това момиче само на снимки го бях виждала и така мислех,че е и най-добрата ми приятелка ,но снощи тя нещо се изпусна при което разбрах,че са излизали тя приятелят й и те двамата и то неведнъж,бях шокирана как можеше да не ми каже ,как можеше да говори въобще с тази.Започнах да я питам аз по красива ли съм,смешна ли е тя на живо ,и тя каза ужасна е и много го ядосва и аз погледнах много жално и й казах, сега ще му звънна да дойде тук и отговорът й беше "Ти си тази ,която го отблъсна не веднъж той те искаше и обичаше" за първи път говорехме за него ,винаги беше тема ТАБУ ,защото те бяха много близки приятели и сега искам го,липсва ми . Ох съжалявам ,че стана толкова дълго ама трябваше да кажа на някого . Мерси :*
Smrazqvashta
07-14-2013, 15:38
Не мога да повярвам, че го прочетох до края. :lol:
И в крайна сметка какво ще се взимате или само ще се праскате ?!
viktoria90
07-14-2013, 15:44
Въх и аз не мога да повярвам,че е толкова дълго хахаха
Ами това е не знам да хвана да съсипя връзката на момчето и след 1 месец да осъзная,че го искам само за секс няма да е много честно ..
Предполагам,че би искала адекватни и смислени отговори. Извинявай, но се опитай следващия път да съкратиш информацията.Не го казвам с лошо,но рядко се случва някой да прочете толкова дълга тема и така повечето теми с дълга информация остават с по 3-4 отговора макс.
Та... ще се опитам да прочета темата ти - или поне най - важното и главния ти проблем + въпрос и след това ще дам мнението си .
тлдр
от тва, което успях да прочета, разбрах, че всеки път като се нажулиш се ебеш с някой си
браво
похвално
ама цяла тема за тва...
Такамм...
Ако бях на твое място, бих го оставила колкото се може по-скоро. Как си могла да позволиш да те обиждат по този начин и да се подиграват с теб ? Никой няма право да си играе с чувствата ти,защото дори и да има проблеми между двама души и недоизказани неща , то вината е еднаква - както ти си виновна,така и той .
Искаш да говориш с него, да си с него без да се криете , да криеш чувствата си ? Тогава или бъди честна и ясна в изказванията си, или замълчи завинаги и го забрави.
Остави я въпросната му приятелка.Това са отношения между него и теб. Нека веднъж за винаги се разреши този въпрос.Звънни му и поискай да се видите,да си поговорите. Кажи му абсолютно всичко,което си искала да му кажеш и бъди честна. Не знаеш как се чувстваш,не знаеш какво точно изпитваш?Страх те е да не те отхвърли? Няма значение, забрави за тези мисли. Ако не можеш да изразиш с точност какво ти е , кажи му ,че си объркана.Ако те е страх от отхвърляне - кажи му го, нека разбере,че си искрена .Говори му като приятел, като човека, с когото сте прекарали толкова години от живота си заедно, та вие сте пораснали заедно.
Ако ти каже,че не иска да е с теб и иска да поеме по нов път - добре, има това право.Ти си го правила не веднъж (до колкото разбрах).Поне тогава ще знаеш,че не си струва или не ви е било писано поне на този етап да сте заедно.
Опитайте се да стигнете до някакво решение- или да рискувате , или да поемете по нов път.
При всички положения предполагам,че си умно и нормално момиче.Дори и да не е този Дон Жуан , ще е друг и може би по - добър от въпросния Георги. Не се терзай от любовни мъки,наслаждавай им се,за да можеш след години като остарееш да има за какво да си спомняш. Скучният любовен живот не е препоръчителен.
За това не обичам да съдя строго изневери, странни приятелства и т.н. - поне не и на младини.Щом усещаш болка,значи си жив . Наслаждавай се и гледай по по-ведър начин на любовта,защото единственото непоправимо нещо е здравето и смъртта. ;)
Ми като за начало преди да започваш връзки,вземи си изясни отношенията с въпросния Георги,щото очевидно не иси безразлична към него.Гадно е спрямо останалите да ги лъжеш непрекъснато с него...явно,че не е просто за единия секс
viktoria90
07-14-2013, 16:24
Такамм...
Ако бях на твое място, бих го оставила колкото се може по-скоро. Как си могла да позволиш да те обиждат по този начин и да се подиграват с теб ? Никой няма право да си играе с чувствата ти,защото дори и да има проблеми между двама души и недоизказани неща , то вината е еднаква - както ти си виновна,така и той .
Искаш да говориш с него, да си с него без да се криете , да криеш чувствата си ? Тогава или бъди честна и ясна в изказванията си, или замълчи завинаги и го забрави.
Остави я въпросната му приятелка.Това са отношения между него и теб. Нека веднъж за винаги се разреши този въпрос.Звънни му и поискай да се видите,да си поговорите. Кажи му абсолютно всичко,което си искала да му кажеш и бъди честна. Не знаеш как се чувстваш,не знаеш какво точно изпитваш?Страх те е да не те отхвърли? Няма значение, забрави за тези мисли. Ако не можеш да изразиш с точност какво ти е , кажи му ,че си объркана.Ако те е страх от отхвърляне - кажи му го, нека разбере,че си искрена .Говори му като приятел, като човека, с когото сте прекарали толкова години от живота си заедно, та вие сте пораснали заедно.
Ако ти каже,че не иска да е с теб и иска да поеме по нов път - добре, има това право.Ти си го правила не веднъж (до колкото разбрах).Поне тогава ще знаеш,че не си струва или не ви е било писано поне на този етап да сте заедно.
Опитайте се да стигнете до някакво решение- или да рискувате , или да поемете по нов път.
При всички положения предполагам,че си умно и нормално момиче.Дори и да не е този Дон Жуан , ще е друг и може би по - добър от въпросния Георги. Не се терзай от любовни мъки,наслаждавай им се,за да можеш след години като остарееш да има за какво да си спомняш. Скучният любовен живот не е препоръчителен.
За това не обичам да съдя строго изневери, странни приятелства и т.н. - поне не и на младини.Щом усещаш болка,значи си жив . Наслаждавай се и гледай по по-ведър начин на любовта,защото единственото непоправимо нещо е здравето и смъртта. ;)
Аз не знам дали имам чувства ,не мога да си се представя с него странно е ,брат ми и сестра му излизаха ,майките ни са приятелки ,сестра му ми е приятелка,извинявай ама майка му беше казала на майка ми във кварталния супермаркет ,че съм липсвала на Георги и да съм отишла да пия кафе в тях?!? А пък майка ми грам не го харесва и бях премълчала ,че отново излизах с него и жената седи и се смее и ми вика почнаха в магазините вече да ми говорят за това кого си наранила.Умрях от срам ,как да бъда с него той ,нито учи,нито има амбиция да учи ,да семейството му имат верига от супермаркети и явно си мисли,че там ще си работи или не го знам.Той се изпалва почти всеки ден,преди пък друсаше постоянно,да и аз пуша коз и друсам ама в годината да е 5 пъти пък той постоянно ,уж спрял с твърдите наркотици ,ама знам ли го не мога да се натоварвам с неговите проблеми ,един ден пък както си лежахме ми обясняваше с колко момичета спал и с кои по точно бях шокирана ,той явно е някакъв плейбой аз като цяло не излизам в квартала си и нямам контакт с хората тук ,ама бях потресена .Отделно съм спала с най-добрия му приятел и той постоянно ми го натяква ,отделно постоянно ми държи сметка ,ако почнем пак да спим заедно той почва да си мисли,че имаме връзка пипа ми телефона,като е в нас гледа ми фейсбука ,сърди ми се кой ми писал и т.н . Той е тотално обсебващ ,но понякога е толкова мил ,не мога да говоря с него за тези неща ,как да говоря с него ,никога не съм си позволявала да говоря с него за това,да мога да му говоря за бившите си приятели и той за неговите ,но винаги сме избягвали да говорим за нашите отношения, защото и на двама ни е странно. Ох пак писах много ;x
Първо , ти на 22 години си достатъчно голяма, за да излизаш с когото си поискаш. Майка ти няма никакво право да ти се бърка в живота. Злобните коментарчета или да си ги запази за себе си , или нека да и стане ясно,че не може да ти управлява любовния живот. Най- малкото , защото от 18 годишна възраст родителите имат правото само да дават съвети и да са съпричастни с децата си, всичко останало са мамини синчета и лигави дъщери.
Второ , ти сама си противоречиш. Не харесваш действията му и представата му за бъдеще,която всъщност е никаква.Човек без перспектива , но с богати родители. Тогава за какво говориш? Ти просто изпитваш физическо влечение към него, нищо повече.Ти си от хората,които не се отказват докато не постигнат това да са с даден човек. Можеш да имаш други връзки,но докато не разбереш какво е да си с въпросния и докато не ти мине меракът няма да се откажеш.
Изход : разбери до колко държиш на СЕБЕ СИ. Защото явно момчето наистина не е добра партия. А с какъвто се събереш - такъв ставаш. И стигаме до там ,че или ти ще промениш него, или той теб. А ти не искаш да си като него , нали ?
Колкото до това,че родителите му имат верига от супермаркети- всяка една жена обича да е материално осигурена. Да, може да не се възползваш от парите му, да не си 'златотърсачка' , но със сигурност ще се чувстваш спокойна , когато знаеш,че момчето има възможности. Ще си спокойна , когато знаеш,че ако стане нещо , той ще може да ти помогне както душевно , така и материално. Но до колкото разбирам, въпросният Гошко не е точно такъв тип.
Помисли си какво заслужаваш. Помисли си дали той си заслужава. Това е форум, ние не можем да решим проблема ти,а само да те наведем към дадена мисъл.
viktoria90
07-14-2013, 17:01
Така е ,майка ми не го каза с лошо това ,а по скоро ме бъзикаше ,защото и момчето е приятел на брат ми ,което е нормално от един квартал сме и просто знае ,че това момче е много под нивото ми.Да определено имам страшно силно физическо влечение към него,не знам дали е защото е първият с когото съм спала или че ми е толкова спокойно с него по време на секс или че той много добре знае какво харесвам и знае как да ми достави удоволствие.Но да знам,че форума е за това и наистина е добре защото като си ги мисля в главата нещата за него не изглеждат така като го напиша и констатирам с някого.Определено той не е за мен ,но до това ,че винаги би ми помогнал няма спор ,когато се бях разделила с едно момче ,което ме беше наранило той разбра от моята приятелка и веднага ми се обади ,аз плачех той ме заведе на разходка и абсолютно нищо не направи просто беше до мен.Винаги мога да разчитам на него,но няма наистина как да имам връзка с него.
А това,че е материално осигурен е най-малкото нещо което ме привлича в него,аз също съм достатъчно добре осигурена от семейството си ,така че това е без значение ,ставаше въпрос ,че той не мисли за бъдещето си.Добре му е така както е.
Amore-Mio*
07-14-2013, 18:41
Просто, единственото нещо, което искам да ти кажа е, да се държиш така, както подобава на възрастта ти. Защото то не бяха изневери и оправдания за тях, но и очевидно незнание относно това какво искаш ти самата.
А всъщност, ти чак сега ли се сети, че го искаш?
След като осъзна, че той няма цял живот да тича след теб?
HollyGolightly
07-14-2013, 20:37
Сама си си виновна, сетила си се, че искаш нещо повече от него, но твърде късно. Мислех повече да пиша, но страшно много ме отврати начина, по който се изказваш за приятелката му. Тя не е виновна, че той явно иска да е с нея, за коя се мислиш ти, че да я разнасяш колко е ужасна, при положение че дори не си я виждала на живо, а камо ли да си говорила с нея?
Но да, с всички тези изневери най-добре да си се вземете, понеже сте си лика прилика :?
Моооооже ли да се забрави Георгиииии, пъъъъървият обичан мъъъъж....?
Щом го желаеш толкова и не можеш да му устоиш.. не смяташ ли, че трябва да помислиш как да сте заедно ?
Не в сексуален аспект.
stefito66771
07-14-2013, 22:13
Да кажа и аз не можах да поварвам че го прочетох :D Но както и да е!Аз мисла, че той само те иска.Смисъл се едно те използва по-добре го зарежи завинаги това ще е най-добре, и какво от това че сте правели секс това не променя нищо казват че при сеска партнюрите се сближават, но сроред мен не е така и двамата искат да видят какво е и да го изпитат!Така че накратко зарежи го!!!!!!