View Full Version : Помощ???
aglaya__
07-16-2013, 09:43
Здравейте!Преди 2дни като правих лов уит май бой и след като свършихме като се изправих на коремът му имаше бяла слуз..та проверихме кондомът и не беше нито скъсан нито пукнат и той ми каза,че това е от мен.Вие какво мислите дали е било сперма и бременна ли съм ?!?!
aglaya__
07-16-2013, 11:13
Пфф
aglaya__
07-16-2013, 12:06
Да
Ами възможно е да е изтекло от презерватива (отдолу), щом казваш, че не е бил скъсан.
aglaya__
07-16-2013, 12:30
Според мен няма как да е изтекло от него и да попадне отстрани на коремът му малко под ребрата.. А има ли някаква опасност от забременяване ?!?
Според мен няма как да е изтекло от него и да попадне отстрани на коремът му малко под ребрата.. А има ли някаква опасност от забременяване ?!?
Казах ти - купувай количка.
aglaya__
07-16-2013, 13:15
Айде ако обичаш ти да не се обаждаш с тия твоите подигравки ;)
baby_baby
07-16-2013, 13:23
:D :D :D
aglaya__
07-16-2013, 13:26
Kакво му е смешното?!?
sweety_tweetyg
07-16-2013, 13:32
От теб е. Ако не се е късал кондома,не си била в овулация и не е свършвал в теб- ДИШАЙ! :)
aglaya__
07-16-2013, 13:35
Не не е свършвал в мен..Иначе благодаря ТИ много ;)
За разликите от другите прости изказвания ^_^
kam3n1tza
07-16-2013, 13:40
И мисли имена.
И да стягат детската стаичка. :)
Не не е свършвал в мен..Иначе благодаря ТИ много ;)
За разликите от другите прости изказвания ^_^
:D Ти щото си особено умна...
Купувай количка.
Вие обаче няма да порастнете, от 10 години с едни и същи лафове ги бъзикате..
Те не сменят въпросите, трябва ли ние да сменяме бъзиците?
AngelAntichrist
07-16-2013, 18:56
А вие, порасТналите, за 10 години не се научихте да пишете и да си обогатите сексуалната култура...
dream1707
07-16-2013, 20:36
като правих лов уит май бой
Майко мила :D ...
От теб е вероятно и не, не си бременна.
Окей, като не е свършил в теб и на всичкото отгоре сте го правили с презерватив, защо ЗА БОГА изобщо се шашкаш?
Окей, като не е свършил в теб и на всичкото отгоре сте го правили с презерватив, защо ЗА БОГА изобщо се шашкаш?
Щото е правила "лов уит май бой", как няма да се шашка.
Може и от теб да е, понякога вагиналния секрет, който се отделя при възбуда, изглежда както го описваш. Разликата е, че спермата е плътна като консистенция, а секретът стои като на малки мехурчета (като разредено веро, не знам как да го опиша иначе). Още повече щом не е свършил в теб, бил е с презерватив и не е скъсан или изхлузен, не мисля, че има от какво да се тревожиш. :)
1 съвет- Не правете секс, даже и не се целувайте. Рядко влизам във форума, обаче всеки път едни и същи въпроси. Защо разчитате на непознати хора, да влизат в ролята на гинеколози и тестове за бременост. Образовайте се малко и тогава правете лоф ;) (към авторката :) )
като правих лов уит май бой
АХхахахАха.
muhtesemfan
07-19-2013, 11:12
Ако кондомът не се е скъсал,не е свършил в теб,не си била в овулация няма опасност от забременяване.Като си толкова притеснена,след 2 седмици си направи тест. :)
И после само някой да ми спори че сексуалното образование е излишно в училищата
heartshapedbox
07-19-2013, 12:13
Спри да правиш секс, моля те.
Докато го наричаш "лов уит май бой" си още малка за такива неща.