View Full Version : Примерни хранителни режими
InsaneeeK
07-16-2013, 17:11
Здравейте момичета, ходя на фитнес, спортувам в парка, но хранителния режим е не по-малко важен... Ще може ли да ми предложите някакви хранителни режими ? :) Благодаря много! :)
j_adore2
07-16-2013, 17:21
Няма нужда от хранителни режими. Яж колкото ти се яде и не се тъпчи. Естествено лятото може да хапваш повече плодове и зеленчуци. Спри газираното. Прецени си сама. Щом тренираш, не мисля, че е необходимо да спазваш строга диета ;)
BonnieandClyde666
07-16-2013, 17:47
Е, ходиш на фитнес, па не знаеш какъв режим да спазваш. Що не питаш някой инструктор?
InsaneeeK
07-16-2013, 17:57
Е, ходиш на фитнес, па не знаеш какъв режим да спазваш. Що не питаш някой инструктор?
От теб не желая съвети, всичките ти мнения са остри, груби, а ти си перфектна, разбира се. Аз съм от простичките хора. От малък град съм, инструкторите са наясно само как се включват уредите. :)
TheBeliever
07-16-2013, 18:19
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
Разгледай целия сайт, много неща ще научиш.
InsaneeeK
07-16-2013, 18:40
Благодаря, други ? :)
FuckingFreak
07-17-2013, 06:55
Еми какво друго очакваш? Всички сме чели и препрочитали достатъчно, сега да ти го сдъвкам всичко и да ти го предам на теб ли? Изчети този сайт, има и десетки други, включително и теми в този форум, пълни с подобна информация, и ще разбереш. Струва ми се малко нахално едни да отделят време и да се образоват по темата сами, а други да чакат всичко на готово.
sexa_na_kompleksa
07-17-2013, 06:57
Тук също има полезни съвети: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/27-%D0%BE%D1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D 0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8
Успех! : )
Струва ми се малко нахално едни да отделят време и да се образоват по темата сами, а други да чакат всичко на готово.
DIS!
Коментара по-горе, в който беше написано, че щом тренираш не е нужен хранителен режим, меко казано ме вбесява. Като го каже някой това, ми иде да му лепна 2 шамара, единия циганската. Храненето е 70% от цялата работа, АЛООООО. Аз съм твърдо за чистото хранене, без значение дали диетата ти е НВД, НВД-ВМ, балансирана, ВВД, ротация и какво ли още не ( то това като цяло за мен са приемливите хранителни режими, де ). Обаче го има и тоя момент, че да се храниш напълно изчистено е доста трудно, особено в началото, особено пък и ако нямаш много познания в тая област. Затова започни наистина да четеш, ама МНОГО да четеш. Като за начало спри да ядеш каквато и да е пакетирана храна, след време вече, когато имаш повече познания и опит ще можеш наистина правилно да си подбираш какво да ядеш.