PDA

View Full Version : Гинеколог

eos94
07-17-2013, 09:15
Привет! Искам да отида на преглед при гинеколог, за да ми изпише контрацептиви, подходящи за мен, понеже четох доста в Интернет, че е по- добре да ти се направят изследвания, отколкото да вземаш медикаменти ней така
Понеже само един път в живота си съм ходила на гинеколог, а тогава бях толкова засрамена и объркана, че майка ми движеше нещата не съм много наясно с някои неща. Та въпросът ми е когато отида да си взема направление от личния лекар трябва ли да платя за него, или само плащам потребителска такса? И какво представлява прегледа при гинекологът? :) Мерси предварително.

TheBeliever
07-17-2013, 09:20
Плащаш само потребителска такса при личния лекар. Ако гинекологът прецени, че трябва да ти се правят изследвания, които не се покриват от здравната каса ще трябва да си платиш за тях.

LadyTerrible
07-17-2013, 13:11
За да ти изпише контрацептиви,не мисля,че ще има кой знае какъв преглед,освен ако нямаш някакви специфични проблеми или не ходиш на редовни прегледи,както разбирам не ходиш.Спокойно,нищо страшно няма да ти направи. :D

baby_baby
07-17-2013, 14:46
Плащаш само потребителска такса при личния лекар. Ако гинекологът прецени, че трябва да ти се правят изследвания, които не се покриват от здравната каса ще трябва да си платиш за тях.

+1

ShtrudeL
07-17-2013, 14:54

+ ако искаш да те прегледа (или имаш някакви оплаквания), казваш на личната си лекарка и тя отбелязва в направлението какво ще ти правят на прегледа..
иначе за самия преглед.. просто си разтваряш краката, тя/той си човърка между тях с пръсти/спекулум и тъЙ.

Баща Ти
07-17-2013, 15:23
Аз също ходя на гинеколог, но за да пием ракия. :D :D

Не се притеснявай - човек като човек.

102
07-17-2013, 15:29
Аз също ходя на гинеколог, но за да пием ракия. :D :D

Не се притеснявай - човек като човек.

Сигурно при Гиньо Кологов ходиш ? хАХ.

granger
07-17-2013, 16:53
Нищо страшно няма. Отиваш , отваряш краченца , а той/тя си върши работата. Не е срамно, все пак здравето ти е по-важно,от тва ,че някой ще те види по гол гъза. Все пак ...тва му е работата.