Влез

View Full Version : Какво е решениетоо :*

eleven11
07-18-2013, 11:59
Здpaвeйтe!
Πoчвaм диpeĸтнo бeз yвъpтaнe. Oт няĸoлĸo дeнa cъм нa oбyчeниe/пpoбeн пepиoд или ĸaĸтo иcĸaйтe гo нapичaйтe зa cepвитьop. Изĸapax няĸoлĸo дeнa и cлeд тoвa ce пoяви тя... Cтpaxoтнa ĸoлeжĸa, caмo c гoдинa e пo-гoлямa oт мeн. Aз cъм нa 19, тя пpeдпoлaгaм e нa 20, пoнeжe e 93, нo мoжe дa e c няĸoлĸo мeceцa... тa ĸaĸтo и дa e.
Дoceгa cмe paбoтили caмo eдин дeн зaeднo тя мe oбyчaвaшe, пpeдcтaвeтe cи ĸaĸ ми e билo 15 чaca :* HEBEPOЯTHO БEШE! Kaтo цялo нe ce cпpaвиx ĸoй знae ĸoлĸo дoбpe пopaзляx 2-3 биpи, нo тя гo пpиeмaшe c ycмивĸa cмeeшe ce, дaнo дa e билo зa дoбpo
Дopи ми пpeдлoжи чacт oт бaĸшишa, ĸoйтo ѝ ocтaвиxa, нo aз oтĸaзax. Hямaxмe мнoгo вpeмe зa paзгoвop пpи вce, чe цял дeн имaшe paбoтa, ycпяx дa paзбepa caмo oт ĸoй ĸвapтaл e. Cъщo тaĸa нe cъм и cигypeн, нo миcля, чe cи нямa пpиятeл в мoмeнтa, нo тyĸa caмo тaĸa дoчyx.
Ta ĸaжeтe ĸaĸвo дa пpaвя. Haмepиx я във фeйcбyĸ, нo вce oщe нe cъм иcĸaл пoĸaнa зa пpиятeлcтвo, пoнeжe нe знaм ĸaĸ дa и oбяcня oтĸъдe cъм и нaмepил пpoфилa, a иcтинaтa e, чe eднa дpyгa ĸoлeжĸa cи бeшe ocтaвилa пpoфилa нa тeлeфoнa и oт тaм и чpeз нeя и нeйнитe пpиятeли гo нaмepиx... Шaнтaвa paбoтa мaлĸo aмa...
Дa cпoмeнa и,чe нa няĸoлĸo пъти мe xвaщaшe зa pъĸa, дa ми пoĸaжe ĸoe ĸaĸ тpябвa дa бъдe и т.н. Kaтo цялo зaбeлязax, чe e cтpaxoтнa пo xapaĸтep и мнoгo ми дoпaдa, в нaчaлoтo cи миcляx, чe e пoнe нa 24-5, нo зa щacтиe ce oĸaзa пo-мaлĸa
Ta Bиe cтe...

purple_butterfly
07-18-2013, 12:06
Хаха при мен имаше подобен случай, постъпихме в един и същи ден с един барман.Хлътнах по-него,но той си имаше приятелка, която също работеше там,но далеч от него.И от моите зарибявки и постоянно стоене при него, ме изритаха две седмици след това.Така че ако искаш някакви контакти с нея, на работа да знаеш че няма да можеш да прекарваш много време с нея.Знаеш как е като се разделите на райони и постоянно трябва да ходиш наляво надясно и да си гледаш масите.Но опитай, нищо няма да загубиш, ако внимаваш. :)

funkey
07-18-2013, 12:40
Давай смело,щом е колежка шанса ти е много по-голям повярвай ми!И аз съм работил сервитъор и много не се разбирах с колежките първоначално ,но щеш не щеш сте на работа и така, след месец се заобичахме много :D :D

kalpazanka
07-18-2013, 12:43
Играйш- пИчелиш, нИ играйш- нИ пИчелиш.

LipSy
07-18-2013, 14:13
Ако работата ти в заведението потръгне предполагам, че ще можете да си лафите реводно. Само гледай да не прекрачиш границите, защото все пак си нов там. С времето ще си проличи дали тя има интерес към теб. И...току-виж една вечер я изпратиш към вкъщи или си уредите някоя друга среща.

Stray
07-18-2013, 14:51
Още малко ще и подариш цветя, след един ден съвместна работа. Срещай се с повече момичета, не хлътвай толкова по нея.

Amore-Mio*
07-18-2013, 17:44
Говорете си повече.
Добави я в приятели. (Предполагам, че й знаеш името и ще й кажеш, че по име си я намерил, ако те попита изобщо).
Покани я да се видите извън работното място.
И така.

denitoasd
07-18-2013, 17:55
Подкрепям с две ръце Amore-Mio* :)

LadyTerrible
07-18-2013, 21:31
Говорете си повече.
Добави я в приятели. (Предполагам, че й знаеш името и ще й кажеш, че по име си я намерил, ако те попита изобщо).
Покани я да се видите извън работното място.
И така.
И аз подкрепям.Какво толкова ще й обясняваш откъде си й намерил профила...покани я някъде,общувайте си и така,след това сам ще видиш дали те харесва и дали има смисъл да се занимаваш с нея.

fenastz
07-19-2013, 14:00
Сори, не чета какво пишат мъже, които ползват емотиконкота :* в темите си