View Full Version : Въпрос , понеже съм притеснена ...
LucyIncrediblle
07-18-2013, 13:50
Така... Когато си следих овулацията, ми показа , че цикълът ми трябва да е на 17 , днес сме 18, а още го няма .. Снощи имаше съвсем леко кръв , за 1 мин. , но сега няма нищо .. ПМС е на лице , гърдите ми са напрегнати , излязоха ми много пъпки.. Днес си направих и тест за бременност , излезе отрицателен ... Въпросът ми е има ли някакъв повод за притеснение .. ?
Щом имаш симптоми - изчакай, ще ти дойде. Не се притеснявай излишно. 1 ден закъснение не е голямо чудо.
Малко си избързала с този тест,ама поне знаеш,че не си бременна. Не се филмирайте толкова за 1 ден закъснение.Напълно нормално е.
kalpazanka
07-18-2013, 14:13
Как си следиш овулацията?
И не трябва ли да си определяш овулацията според продължителността на цикъла?Смисъл...ако ти е редовен ден...иначе и да искаш , духаш супата.
LucyIncrediblle
07-18-2013, 16:45
ами овулацията в един сайт я проверявам , пиша последния ден в който ми е дошло и то ми излизат плодовити дни и всичко , но имам някакво леко течение на моменти безцветно и много рядко леко съвсем леко кафеникаво , по скоро жълтеникаво.
Жълтеникаво викаш , отивай на лекар. Тия течения не са шега работа,моме :)
LucyIncrediblle
07-18-2013, 16:55
притеснено ми е дали ще ми дойде , защото снощи имаше малко кръв , а днес няма нищо... :(
Fantasyyy
07-18-2013, 20:52
Изчакай още малко,пък ако не ти дойде отивай на лекар
Ще ти дойде, бейбе, не се травматизирай излишно. Понякога се случва да "прецапа" ден-два по-рано.
Ако ревете толкова за да си знаете овулацията, си мерете ректалната температура всеки ден, д в е!
И стига сте ги филмирали за тия бели течения...
LucyIncrediblle
07-19-2013, 04:04
Ами ще почакам и ако не дойде ще ходя на генеколог...
kiro1254
07-19-2013, 05:40
1. на колко години си ?
2.кога за последно си правила секс 2
3. кога ти е бил последния МЦ?
LucyIncrediblle
07-19-2013, 07:25
Na 16 , последно правих на 17 , последно цикълът ми беше на 19 миналия месец. Имам някакви странни течения , ту бледеникаво розови , ту бледеникаво кафеви , безцветни,,.
DiamondEye
07-19-2013, 08:58
И не трябва ли да си определяш овулацията според продължителността на цикъла?
+1
По темата.. с тези различни влагалищни течения... възможно ли е да е някаква болест...
ЕТО И НЕЩО ПОЛЕЗНО:
Вид течение - Какво може да означава - Други симптоми
- Кървенисто или кафяво - Нерегулярни менструални цикли или много по-рядко цервикален или ендометриален рак - Неестествено кървене от вагината, болка ниско в корема
- Мътно или жълтеникаво – Гонорея - Кървене между отделните менструации, уринарна инконтиненция
- Пенест, жълт или зеленикав с лоша миризма – Трихомониаза - Болка и сърбеж по време на уриниране
- Розов - Изронване на матката след раждане (лохия)
- Гъсто, бяло, като пресечено мляко - Гъбични инфекция - Оток и болка около вулвата, сърбеж, болезнен сексуален акт
- Бял, сив или жълт секрет с миризма на риба - Бактериална вагиноза - Сърбеж или парене, зачервяване и подуване на вагината или вулвата
ДЕЦА НА ДЯВОЛА, НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ КЪРВИ БЕЗ ПРИЧИНА
Не само кървим, ама и не умираме!
Щото сме висша раса,бе, затова! Ние кървим с причина, да се изразя на х'автомобилен жаргон,сменяме маслото!:lol:
Не само кървим, ама и не умираме!
секунда да си взема факлата и книга за екзорсизъм
dream1707
07-19-2013, 13:49
Овулацията ти показва кога трябва да ти дойде ? Аз ли се бъркам или по принцип трябва да е обратното... :D
Иначе щем имаш симптоми за ПМС, на всичкото отгоре щом има кръв, значи вероятно вече ти е дошло.. за какво се притесняваш?
AnarchyBoy
07-19-2013, 13:55
секунда да си взема факлата и книга за екзорсизъм
:lol:
LucyIncrediblle
07-19-2013, 15:49
ами да днес ми дойде , но ттрябва да отида на генеголог за тези течения , а и не е лошо един преглед да се направи... И мисля ,че имам цистит ... имам болезнено уриниране :x
FuCKkK13
07-19-2013, 16:36
щом за един ден закъснение почнахте да правите теми :lol:
baby_baby
07-19-2013, 18:59
Ще ти дойде