- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос , понеже съм притеснена ...
Така... Когато си следих овулацията, ми показа , че цикълът ми трябва да е на 17 , днес сме 18, а още го няма .. Снощи имаше съвсем леко кръв , за 1 мин. , но сега няма нищо .. ПМС е на лице , гърдите ми са напрегнати , излязоха ми много пъпки.. Днес си направих и тест за бременност , излезе отрицателен ... Въпросът ми е има ли някакъв повод за притеснение .. ?
Щом имаш симптоми - изчакай, ще ти дойде. Не се притеснявай излишно. 1 ден закъснение не е голямо чудо.
Малко си избързала с този тест,ама поне знаеш,че не си бременна. Не се филмирайте толкова за 1 ден закъснение.Напълно нормално е.
maDamn
Как си следиш овулацията?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И не трябва ли да си определяш овулацията според продължителността на цикъла?Смисъл...ако ти е редовен ден...иначе и да искаш , духаш супата.
maDamn
ами овулацията в един сайт я проверявам , пиша последния ден в който ми е дошло и то ми излизат плодовити дни и всичко , но имам някакво леко течение на моменти безцветно и много рядко леко съвсем леко кафеникаво , по скоро жълтеникаво.
Жълтеникаво викаш , отивай на лекар. Тия течения не са шега работа,моме![]()
maDamn
притеснено ми е дали ще ми дойде , защото снощи имаше малко кръв , а днес няма нищо...![]()
Ще ти дойде, бейбе, не се травматизирай излишно. Понякога се случва да "прецапа" ден-два по-рано.
Ако ревете толкова за да си знаете овулацията, си мерете ректалната температура всеки ден, д в е!
И стига сте ги филмирали за тия бели течения...
1. на колко години си ?
2.кога за последно си правила секс 2
3. кога ти е бил последния МЦ?
Na 16 , последно правих на 17 , последно цикълът ми беше на 19 миналия месец. Имам някакви странни течения , ту бледеникаво розови , ту бледеникаво кафеви , безцветни,,.
+1
По темата.. с тези различни влагалищни течения... възможно ли е да е някаква болест...
ЕТО И НЕЩО ПОЛЕЗНО:
Вид течение - Какво може да означава - Други симптоми
- Кървенисто или кафяво - Нерегулярни менструални цикли или много по-рядко цервикален или ендометриален рак - Неестествено кървене от вагината, болка ниско в корема
- Мътно или жълтеникаво – Гонорея - Кървене между отделните менструации, уринарна инконтиненция
- Пенест, жълт или зеленикав с лоша миризма – Трихомониаза - Болка и сърбеж по време на уриниране
- Розов - Изронване на матката след раждане (лохия)
- Гъсто, бяло, като пресечено мляко - Гъбични инфекция - Оток и болка около вулвата, сърбеж, болезнен сексуален акт
- Бял, сив или жълт секрет с миризма на риба - Бактериална вагиноза - Сърбеж или парене, зачервяване и подуване на вагината или вулвата
Последно редактирано от DiamondEye : 07-19-2013 на 09:01
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
ДЕЦА НА ДЯВОЛА, НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ КЪРВИ БЕЗ ПРИЧИНА
n00bs
Овулацията ти показва кога трябва да ти дойде ? Аз ли се бъркам или по принцип трябва да е обратното...
Иначе щем имаш симптоми за ПМС, на всичкото отгоре щом има кръв, значи вероятно вече ти е дошло.. за какво се притесняваш?
ами да днес ми дойде , но ттрябва да отида на генеголог за тези течения , а и не е лошо един преглед да се направи... И мисля ,че имам цистит ... имам болезнено уриниране![]()
щом за един ден закъснение почнахте да правите теми![]()