Влез

View Full Version : :(( Тъжно ....

pofff
07-20-2013, 23:35
Здравейте,не знам темата имали смисъл въобще но..напоследък с приятелката ми се карахме доста,уж спряхме с караниците,но от последният път,нещата които ми наговори,буквално ме накараха да грохна,абе просто,нямам желание за нищо,постоянно ми е някво МЕГА здухано,тъжно ми е,не мога да заспя,не мога да се храня,не ми се гледа филм,не ми се слуша музика,общо взето НИЩО не ми се прави.А не знам какво да правя. :( :( :( :cry:

purple_butterfly
07-20-2013, 23:43
има много по лоши ситуации от твоите повярвай ми ... просто си дайте малко време разделете се за една-две седмици и вижте дали така ще ви е по-добре

pofff
07-20-2013, 23:57
има много по лоши ситуации от твоите повярвай ми ... просто си дайте малко време разделете се за една-две седмици и вижте дали така ще ви е по-добре

Ами,аз съм сигурен че на мен няма да ми е по-добре без нея ОБИЧАМ Я! :( И без това се виждаме малко рядко (2-3 пъти в седмицата) :( Не знам,попитах я дали ако си тръгне ще е по добре,отговора(не знам). :( Наистина не знам какво да правя,обичам я... :(

purple_butterfly
07-21-2013, 00:18
разбирам те, но в случая не си помагате по този начин .. кофтито е че щом казва не знам - знае и отговора е да..

Rocknroll
07-21-2013, 06:50
Да и аз мисля,че трябва да си дадете малко време,като 1 седмица,за да можете да си избистрите главата.И да наистина това, че ти е казала ''не знам'' е малко смущаващо.Може би просто е била нервна и не е знаела какво да каже.Отпусни се.Разбирам,че я обичаш и че ти е трудно,но друг начин няма,иначе всичко ще приключи.

pofff
07-21-2013, 08:14
НЕ знам вече,какво да мисля и какво да правя. :-k За първи път в живота ми,ме е СТРАХ да не изгубя момиче.. :cry:
Никога не съм бил такъв,ами ако я оставя 1 седмица да помисли,и поле ми каже че и е по добре... после.. :( Искам да не мисля а това,но постоянно ми е в главата.Снощи излязохме с един приятел,който има сериозен проблем,и вместо да говоря с него,аз си мислях за това.. :( а няма и със кой да поговоря за това. :( По цял ден седя,и се побърквам вече. :( Много я обичам :cry:

granger
07-21-2013, 08:19
Това е живота,учиш се,че не всеки ще иска да е с теб. Нещо нормално е. Просто го преглъщаш и продължаваш. Дори и да я обичаш,ако тя е по-добре без теб...няма смисъл да се напъваш.

AnarchyBoy
07-21-2013, 08:21
Това е живота,учиш се,че не всеки ще иска да е с теб. Нещо нормално е. Просто го преглъщаш и продължаваш. Дори и да я обичаш,ако тя е по-добре без теб...няма смисъл да се напъваш.

+1 за коментара, много вярно.

+10 за аватара.. :D

pofff
07-21-2013, 08:21

Ами,ако НЕ МОГА И НЕ ИСКАМ да преглъщам? :cry: Искам си я,без нея не си се представям! :(

yakuza_
07-21-2013, 08:29
Ами,ако НЕ МОГА И НЕ ИСКАМ да преглъщам? :cry: Искам си я,без нея не си се представям! :(

Като не искаш да преглъщаш - плюй я.

AnarchyBoy
07-21-2013, 08:31

:razz:

pofff
07-21-2013, 08:33

Забавно ли ти е?

druzilla
07-21-2013, 08:34
Вие за какво се карате?Ти ли започваш или тя?
Иначе от личен опит мога да ти кажа,че караницата в една връзка ако са постоянни отнемат цялото удоволствие и смисъл от нея.Според мен ако обичаш момичето,постарай се да й го показваш постоянно,дори и когато сте скарани и не отвръщай на обидите й.Старай се да я правиш щастлива и тя ще го оцени.Ако не те обича вече е отделен въпрос,но след като с теб не се чувства добре и все пак иска да сте заедно,предполагам и тя те обича.
А относно това с почивката,както казват “Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне – твой е за винаги. Ако не се върне – не е бил твой никога…”

TheBeliever
07-21-2013, 08:38

Ще се научиш. Любов насила не става. След като не се получават нещата и се наранявате взаимно, по-добре е да се разделите. Да, в началото ще е тежко, но всичко се преживява.

granger
07-21-2013, 09:00
Ще се научиш. Любов насила не става. След като не се получават нещата и се наранявате взаимно, по-добре е да се разделите. Да, в началото ще е тежко, но всичко се преживява.

Това се опитвам да кажа.
Колкото и да си я искаш и да не желаеш , да е оставиш да продължи...тя ще го направи. Искаш или не.

Amore-Mio*
07-21-2013, 09:46
Струва ми се, че края е близо.
Седнете, поговорете, дайте си време, ако трябва.

pofff
07-22-2013, 09:55
Говорих с нея,попитах я дали и трябва време,тя каза-"НЕ,добре съм си и така,спокойно,обичам те".Мисля че все пак,нещата може и да се наредят,надявам се...:)
Иначе,благодаря на всички(почти всички). :)

antevasin
07-22-2013, 14:48
Може да е в цикъл и да е изнервена!

FuCKkK13
07-22-2013, 14:55

+
по-добре да знаеш отговора.. дали така или иначе пак ще се мъчиш,но с една разлика - ако разбереш отговора ще ти е гадно месец/два или определено време,а ако сте заедно постоянно ще ти е тъпо и евентуално след време ако се разделите още ще ти е гадно.. т.е. проточваш нещата и ти е повече време гадно..
говори с нея и 1 седмица примерно опитайте да не се виждате,да не си говорите - абе нищо

FuCKkK13
07-22-2013, 14:56
Говорих с нея,попитах я дали и трябва време,тя каза-"НЕ,добре съм си и така,спокойно,обичам те".Мисля че все пак,нещата може и да се наредят,надявам се...:)
Иначе,благодаря на всички(почти всички). :)

еее закъснях
та,щом сте говорили е време на теб да забравиш това,което ти е казала
а и понякога,когато хората са ядосани казват гадни неща,които всъщност не мислят...

Smrazqvashta
07-22-2013, 17:36
Горе главата, стига си хленчил.

102
07-22-2013, 17:39
Алкохол и трева лекуват мозъчна беда.

TalasamchoOOD
07-22-2013, 17:47
Като иска да умре за теб му кажи разписанието за влака .. :D :D :D да е там докато минава .. :D

pofff
07-22-2013, 19:12
Като иска да умре за теб му кажи разписанието за влака .. :D :D :D да е там докато минава .. :D

1-За запетайки чувал ли си?
2-Не си забавен! ;)
3-Малко не схващам,на кой го пишеш,много си спрел! :)
4-Тая девствена усмивчица,къртиш,честно :cool:

102
07-22-2013, 19:17
1-За запетайки чувал ли си? :)

А ти чувал/а ли си къде се слагат ?

pofff
07-22-2013, 19:20
А ти чувал/а ли си къде се слагат ?

НИКОГА!! 8)

TalasamchoOOD
07-22-2013, 19:31
btw .. за това на кого съм казал .. май съм объркал темата .. :D