Влез

View Full Version : Как да му кажа?

Bebonabebona
07-21-2013, 20:19
Искам да попитам тъй с гаджето ми като цяло сме нови в цялата тази работа с интимността.
Тъй като гаджето ми много обича да ме пипа или по-точно да ми доставя удоволствие и не знам как да му кажа,че когато ме пипа ме боли в началото и трябва да е доста по-нежен и деликатен, когато не съм още възбудена, а и доколкото знам клитора е много чувствителен и трябва преди да се възбуди жената, мъжа да е много нежен и вече когато се възбуди да започне по грубо галене и т.н. А пък накрая след като вече мине клиторния огразъм той продължава да ме пипа, а и пак след тва ми е още по-чувствителен и не ми е приятно. А и тъй като съм по срамежлива не знам как да му кажа всичко тва по заобиколен начин, а ако няма срам, не срам ще си го кажа.. Та как да му кажа,кога или като примерно почне да го прави да му кажа?
Благодаря предварително за съветите и включването.

Баща Ти
07-21-2013, 20:21
Набий му една тупаница в оная работа и му кажи: "Абе, простак, пиян багерист по-леко щеше да ме копа".

purple_butterfly
07-21-2013, 20:23
Един път срам,цял живот рахат. Просто трябва да му кажеш докато не се възбудиш достатъчно, да не те пипа под бельото.

Bebonabebona
07-21-2013, 20:25
Е той го е правил и като съм с бельо смисъл през него.. Аз нямам проблем, но искам да му кажа в началото да е по-нежен.

purple_butterfly
07-21-2013, 20:28
Ми направи го.Трябват му малко насоки, дай му ги.

Rabalka
07-21-2013, 20:28
Ми кажи му - пипай ме нежно
Много трудно штото.

ameli
07-21-2013, 21:18
Хвани му ръката и го насочвай.

interista8
07-21-2013, 22:04
Представям си ако гаджето ти беше Шива.

FuCKkK13
07-21-2013, 22:11
Е той го е правил и като съм с бельо смисъл през него.. Аз нямам проблем, но искам да му кажа в началото да е по-нежен.

ъм : той започва,ти ''бъди по-нежен''
о.О много трудно

LDR
07-21-2013, 23:10
Или просто си сложи ръката върху неговата и го напътствай, то момчето да не чете мисли?!

Bebonabebona
07-22-2013, 07:56
Е сега какви са тези агресивни коментари :D :D .. Питах кога ще е най-удобно да му кажа.. Ей в тоя форум все ще се намери някой, който да са заяде, може чисто човешки да отговорите. Иначе благодаря на повечето от вас за съветите. :3

DarkTemplar
07-22-2013, 07:58
Кажи на твоя DJ да го кара по-внимателно, че ще ти изтърка плочата. 8-)

FuCKkK13
07-22-2013, 08:43
Е сега какви са тези агресивни коментари :D :D .. Питах кога ще е най-удобно да му кажа.. Ей в тоя форум все ще се намери някой, който да са заяде, може чисто човешки да отговорите. Иначе благодаря на повечето от вас за съветите. :3

ооо ами свиквай ако мислиш да оставаш 8-)

AnarchyBoy
07-22-2013, 08:50
ооо ами свиквай ако мислиш да оставаш 8-)

True, True.. 8-)

druzilla
07-22-2013, 10:18
Кажи му какво ти харесва и какво не,хвани му ръката,давай му насоки на момента..С моя приятел правим само орална любов и всичко започна постепенно,първо беше само докосване през дрехите,после и без дрехи,после с език и т.н. и в началото му хващах ръката,показвах му как,казвах му кога искам да е нежен,кога да го прави по-бавно,кога да забърза и винаги се питаме един друг дали дадено нещо ни харесва . Сега знам точно какво му харесва и как и кога да го направя,той също и удоволствието е много по-голямо. Щом не те е срам да се съблечеш пред него,не би трябвало да те е срам да му кажеш какво ти харесва и какво не :smt036

AngelAntichrist
07-22-2013, 10:47
Прати му СМС или му драсни във фейса.

Cloud9
07-22-2013, 12:05
Набий му една тупаница в оная работа и му кажи: "Абе, простак, пиян багерист по-леко щеше да ме копа".

И да цитираш с точност!

converse.x
07-22-2013, 18:19
Насочвай го и му казвай къде е необходима нежност, къде е необходима грубост за да свикне да го прави както ти харесва. По добре му кажи понеже, когато е по груб може да се раздразни кожата и да се получи раничка, а от там и някоя неприятна инфекция! Кажи му, сигурна съм че ще те разбере (поне ако е свестен). Все пак сте заедно и щом започвате по-интимен живот трябва да можете да общувате и на такива теми.

Bebonabebona
07-22-2013, 19:43
Кажи му какво ти харесва и какво не,хвани му ръката,давай му насоки на момента..С моя приятел правим само орална любов и всичко започна постепенно,първо беше само докосване през дрехите,после и без дрехи,после с език и т.н. и в началото му хващах ръката,показвах му как,казвах му кога искам да е нежен,кога да го прави по-бавно,кога да забърза и винаги се питаме един друг дали дадено нещо ни харесва . Сега знам точно какво му харесва и как и кога да го направя,той също и удоволствието е много по-голямо. Щом не те е срам да се съблечеш пред него,не би трябвало да те е срам да му кажеш какво ти харесва и какво не :smt036

Оу ми ние квото и да правим повечето пъти е през бикините или там с квото съм.. Така че..

А на останалите и на теб, страшно съм ви благодарна за съветите. 10x Наистина сте прави и мисля да ви послушам да му покажа и кажа кво да прави, за да ми хареса и ми е по-приятно.. с времето предполагам сам ще започне, а и като се замисля не е гадател или телепат да разбере как ми е приятно и как го искам. Благодаря отново. Безценни сте, ей!

Fantasyyy
07-22-2013, 20:43
Просто му кажи да бъде по-нежен и тва е, толкова е просто

xdreamerx
07-23-2013, 21:53

:D :D

fckd
07-29-2013, 13:22
Странно ми е, когато някой се чуди как да попита дадено нещо приятеля си. Нали затова ти е приятел-да говориш, да си споделяш с него..Почнете да си говорите повече и ще ти става все по-лесно да му говориш на тази тема.

DENKAZ
07-29-2013, 13:39
Или просто си сложи ръката върху неговата и го напътствай, то момчето да не чете мисли?!

Съгласен.

AnarchyBoy
07-29-2013, 13:47
Оу ми ние квото и да правим повечето пъти е през бикините или там с квото съм.. Така че..

А на останалите и на теб, страшно съм ви благодарна за съветите. 10x Наистина сте прави и мисля да ви послушам да му покажа и кажа кво да прави, за да ми хареса и ми е по-приятно.. с времето предполагам сам ще започне, а и като се замисля не е гадател или телепат да разбере как ми е приятно и как го искам. Благодаря отново. Безценни сте, ей!

Тва щото мъж ти е некадърно! :) Има как да забележи к'во ти харесва и к'во не.. :?

analgin
07-29-2013, 17:54
говори свободно и директно с приятеля си .. иначе срамежливостта би трябвало да е намаляла след като водите сексуален живот , бъди по-отпусната и не се притеснявай да обсъждате всичко , което засяга отношенията ви .

baby_baby
07-29-2013, 20:36
Хвани му ръката и го насочвай.

+1

NissaN
08-25-2013, 15:35
Когато почне да те бара го насочвай