PDA

View Full Version : Колата пред жената

Страници : 1 [2]

yakuza_
08-03-2013, 13:15
Във Варна един познат беше брокер и апартамента се водеше 100 квадрата, от които 30 бяха тераса. Хубаво е да имаш голяма тераса ама не и като ти е 1/3 от квадратурата.

ge6aaaa3
08-03-2013, 15:40
За квадратура ми е трудно да кажа, но жилището трябва да е поне тристайно- при две деца в семейството всяко дете да си има стая. Плюс това съм на мнение, че жилището е дългосрочна инвестиция и след време, като решат да идват децата със семействата си, да има поне къде да останат да пренощуват, а не да спят по пода и да се прескачат в двустайна панелка или още по-лошо- в гарсониера.
Тука говорим за 20 годишни, които тепърва стъпват на краката си, не за семейни.

anonymous708973
08-03-2013, 19:50
За квадратура ми е трудно да кажа, но жилището трябва да е поне тристайно- при две деца в семейството всяко дете да си има стая. Плюс това съм на мнение, че жилището е дългосрочна инвестиция и след време, като решат да идват децата със семействата си, да има поне къде да останат да пренощуват, а не да спят по пода и да се прескачат в двустайна панелка или още по-лошо- в гарсониера.

Трябва да е поне четиристаен, за да може двете деца да си имат отделни стаи. За мен не е необходимост това, де. Ние сме две деца, делим си стая, доста ни е голяма в сравнение с мои познати - мисля, че се води 17 квадрата. Доста пъти ми се е искало да имам собствена, ама... не е като да имам нужда.

Стига да не се налага някой да спи на диван/разтегателно легло в хола, както съм виждала много пъти, нещата са окей. Ние сме 4 човека на 86 квадрата (май), като са включени и терасите.
Ако ще си избирам някой ден... едно мезонетче 150 квадрата перфе ще ми дойде :д

102
08-03-2013, 20:02
Мезонет е супер.. мен ме кефи някво като в американските къщи по филмите.. долу си прайш кефа.. кухня, хол, гости, бла-бла, а горе спалните помещения и баня тоалетна. И долу тоалетна де, споко.

Също така, по-горното мнение.. тва си ви е перфектно, ако се оплакваш.... не знам.

draid
08-03-2013, 20:13
Пак сте го обърнали на "На кафе".. кой зима 1000 лева и е независим на 20 години, бе ? Да, има и такива, но 5 % сигурно.. не виждате, че няма работа за младите.. ше ми изкарват по 1500 лева.. ей, лайнари.... =) Стремете се към независимост на духа, шото много трудно ще имате въпросната във финансов аспект.

Я се осъзнай бе на 21 започнах в една фирма, подчертавам ЗАПОЧНАХ на около 1000лв месечна заплата, не изкарах дълго но по съвсем различни причини от нежелание или уволнение. И ти виждам си от тия дето обикалят и реват няма работа, аз мога да ти кажа, че работа има амбициите обаче на младите често куцат и искат да вадят пари от въздуха. Искат всички да са гъзари и да са шефове от воле, ама такъв филм няма. След като ти нямаш амбиции да изкарваш 1500лв няма кой да ти помогне. Човек никога не трябва да се задоволява докато не постигне това което желае.

anonymous708973
08-03-2013, 20:14
Мезонет е супер.. мен ме кефи някво като в американските къщи по филмите.. долу си прайш кефа.. кухня, хол, гости, бла-бла, а горе спалните помещения и баня тоалетна. И долу тоалетна де, споко.

Също така, по-горното мнение.. тва си ви е перфектно, ако се оплакваш.... не знам.

И мен това ме радва. Няма нахални хора да ти щъкат из къщата и да ти гледат разтурията. Имам право да си държа бардак в собствената стая пък :Д

АДСКИ съм съгласна с Дрейд. Работа има, просто младите са/сме с огромни претенции, нулеви възможности, че и нагли. Адски неконкурентноспособни.
Във фирмата, в която работи майка, правят интервюта за работа в момента. Може ли да не дойдеш на интервю, защото не си запаметила номера и да не си се сетила да го потърсиш в интернет? Или да помолиш за следобедно интервю, щото сутринта си на фитнес? Или на въпроси да отговаряш с "деа знам". В смисъл... сериозно ли?! И това са хора с висше образование, професионален опит и поне по 2 езика.

102
08-03-2013, 20:19
Стегни се, балък. По принцип не отговарям на утайки, ама днес ще направя изключение, щото те виждам че си специална утайка, зимаща 1000 леа. Обикалям и рева.. Хаха. Че няма работа - няма. Не и за интелигентни хора, според възможностите им. Случайно съм написал, че има и 5 %, което съм го сложил ей така.. може и 6 да са.. дето зимат 1000-1500 още на първата си работа. Аз не съм от тях, но не ме е яд. Работя си.. не зимам 1000 лева, ама не зимам и 300. Всъщност няма смисъл да го казвам, явно ти си си наумил да ми се правиш на голямата работа.... ще те разочаровам.. не ми пука за теб, ако ще и 5000 да зимаш на час. Мри у кофите.

anonymous708973
08-03-2013, 20:22
Спрете се.
И двамата имате добри постове, стига се дракайте като кифли.
С добри чувства съм.

102
08-03-2013, 20:23
Добре, сори, афектиран съм.

kalpazanka
08-03-2013, 20:25
Във фирмата, в която работи майка, правят интервюта за работа в момента. Може ли да не дойдеш на интервю, защото не си запаметила номера и да не си се сетила да го потърсиш в интернет? Или да помолиш за следобедно интервю, щото сутринта си на фитнес? Или на въпроси да отговаряш с "деа знам". В смисъл... сериозно ли?! И това са хора с висше образование, професионален опит и поне по 2 езика.
Нененене, отказвам да го повярвам. :smt101

draid
08-03-2013, 20:28
Стегни се, балък. По принцип не отговарям на утайки, ама днес ще направя изключение, щото те виждам че си специална утайка, зимаща 1000 леа. Обикалям и рева.. Хаха. Че няма работа - няма. Не и за интелигентни хора, според възможностите им. Случайно съм написал, че има и 5 %, което съм го сложил ей така.. може и 6 да са.. дето зимат 1000-1500 още на първата си работа. Аз не съм от тях, но не ме е яд. Работя си.. не зимам 1000 лева, ама не зимам и 300. Всъщност няма смисъл да го казвам, явно ти си си наумил да ми се правиш на голямата работа.... ще те разочаровам.. не ми пука за теб, ако ще и 5000 да зимаш на час. Мри у кофите.

Ууу ти се слагаш в интелигентните хора ли ? Изненадваш ме. Един интелигентен човек така ли се държи с непознати ? Или като се замисля така ли се държи въобще ? Заблудата е хубаво нещо. Няма нужда да ми обясняваш как да изкарваш по 1000 лв на месец е непостижимо и едва 5% вземали такива пари... като се замисля малко са хората които работят съвестно около мен и вземат 500лв не тия които вземат 900-1000.

А извинявам се забравих. Всички ще умрем, дали ще е по кофите или по леглата не се знае, с тая разлика, че някой ще са живели добре, други не.

102
08-03-2013, 20:33
Много си мъдър, знаеш къде да ходиш и какво да правиш. =) Как интелигентно ти го казах ?

therichbitch
08-03-2013, 20:49
В България са малко специалностите/професиите, при които можеш да започнеш на 1000 лв. Дрейд по мой спомен е инженер.

ge6aaaa3
08-04-2013, 15:56
Взехте да се лаете безсмислено... Дрейд, казах ти, излез от София, Пловдив или Варна! По малките градове са единици с 1000лв заплата. Не е, че ги няма, просто са малко, а още по-малко са тези, които са на 20...