View Full Version : Искам да знам за мастурбирането
sisi2002
07-26-2013, 21:40
Здр.аз съм момиче на 11 год.и не знам нищо за женската полова система и за мастурбирането.Аз не съм ги учила тези неща защото бях 6 години в Италия при родителите си.Всички мои приятелки ги знаят тези неща,само аз не.Ще съм много благодарна на някой да ми обясни как точно се прави защото няма кой да ми ги обясни тези неща а нашите са в Италия.Много ви благодаря още от сега.
Мила на мен също никой нищо не ми е казвал, а всичко съм го разбирала от опит или от гугъл .. Така че търси в гугъл първо за устройството на женската полова система, после за цикъла и ако още го нямаш се подготви за него .. После за задоволяването .. За секса .. За хигиената .. За болестите .. Поши в гугъл вс каквотот те инт и вс ще намериш .. А ако имаш по спец въпроси .. На който няма отг там .. Поши тук и ние сме насреща .. успех :)
В този интернет само тиийна ли ти излиза?
ахахаххаа питай ваште мдааа :lol:
спокс ще се научиш
в интернет има предостатъчно инфо
разрови се
HollyGolightly
07-28-2013, 02:54
Да, добре, че бяха учителите в началното училище, за да ни обяснят как се мастурбира 8-)
Нищо не си изпуснала, след като приятелките ти всичко знаят, нека ти обяснят
sisi2002
07-28-2013, 10:26
Мерси много,ще се разровя в гугъл
Нали приятелките ти знаят? Питай ги.
sisi2002
07-29-2013, 10:10
Нали приятелките ти знаят? Питай ги. Не искам да научават защото ме е срам
sisi2002
07-29-2013, 10:12
Четох в гугъл някой неща и разбрах почти всичко,което ме интерисуваше.Но само не разбрах може ли да маструбирам като си "пъхам" пръстите или не?
Според мен най-добре питай някой възрастен.Той или тя ще ти кажат всичко. :)
AnarchyBoy
07-29-2013, 10:37
Четох в гугъл някой неща и разбрах почти всичко,което ме интерисуваше.Но само не разбрах може ли да маструбирам като си "пъхам" пръстите или не?
Ако искаш да си скъсаш химена (забележете, не казвам, че ще си изгуби девствеността) да, може да си бъркаш с пръсти, но не е препоръчително, предполагам можеш просто да се търкаш с ръчичка или в някъв предмет, на ум ми идва, "възглваница"...
На 11 не смяташ ли, че ти е малко раничко за мастурбация?
Според мен и е рано но нейно си е решението
Рано й било.. Момчетата почваме в 4. клас сигурно.. Нали момичетата се развиват по-бързо от нас? Аз казвам да хваща 3 кренвирша и да купонясва.
evilgirl95
07-29-2013, 10:57
Абе защо още няколко годинки не си поиграеш на криеница и после не разпитваш дали може да си пъхаш пръстите.. направо се отвръщавам вече.. Не може да си пъхаш пръстите мамка му.. забранявам ти..
MarkKnight
07-29-2013, 11:07
бахти от 11 годишни почнахте бе?
Рано й било.. Момчетата почваме в 4. клас сигурно.. Нали момичетата се развиват по-бързо от нас? Аз казвам да хваща 3 кренвирша и да купонясва.
колкото повече,толкова по добре
:D :D :D :D :D
sisi2002
07-29-2013, 11:21
Абе защо още няколко годинки не си поиграеш на криеница и после не разпитваш дали може да си пъхаш пръстите.. направо се отвръщавам вече.. Не може да си пъхаш пръстите мамка му.. забранявам ти.. е и кво от
тва,ша си права кво си искам,просто попитах нещо а вие сичките почнахте да ми се подигравате.Повече няма да пиша в тоя смотан сайт
evilgirl95
07-29-2013, 11:30
Аз не ти се подигравам.. а се опитвам да ти помогна.. ти попита дали може, и аз ти казвам, че не може.. ти естествено сама ще прецениш какво да направиш .. аз не съм ти майка.. но се осъзнай малко.. аз на твоите години играех на криеница и на гоненица по цяло лято .. не си пъхах пръстите там долу..
baby_baby
07-31-2013, 13:04
Според мен най-добре питай някой възрастен.Той или тя ще ти кажат всичко. :)
+1
lqlqlq..
07-31-2013, 19:34
:Х
PainInTheAss
07-31-2013, 19:40
е и кво от
тва,ша си права кво си искам,просто попитах нещо а вие сичките почнахте да ми се подигравате.Повече няма да пиша в тоя смотан сайт
Why like that? o.0 :D
malkataroza2
07-31-2013, 19:42
wtf :D
бахти от 11 годишни почнахте бе?Е? Не е тръгнала да се ебе на 11 нали? Аз не виждам никакъв проблем в това да опознава тялото си и да се учи как да си доставя удоволствие.
И не, това, че на 11 й се иска да мастурбира, не значи обезателно, че на 12-13 ще се проебе.
А и в крайна сметка детето просто търси информация, интересно му е, 'що да не опита.
Schliwobeatz
07-31-2013, 23:01
Аз започнах на 10, а съм момче. Няма лошо.
Зимаш един кочан от царевица и почваш да си го завираш в п..... това е