.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Smile Искам да знам за мастурбирането

Здр.аз съм момиче на 11 год.и не знам нищо за женската полова система и за мастурбирането.Аз не съм ги учила тези неща защото бях 6 години в Италия при родителите си.Всички мои приятелки ги знаят тези неща,само аз не.Ще съм много благодарна на някой да ми обясни как точно се прави защото няма кой да ми ги обясни тези неща а нашите са в Италия.Много ви благодаря още от сега.

Повече от фен Аватара на mlf
    Мила на мен също никой нищо не ми е казвал, а всичко съм го разбирала от опит или от гугъл .. Така че търси в гугъл първо за устройството на женската полова система, после за цикъла и ако още го нямаш се подготви за него .. После за задоволяването .. За секса .. За хигиената .. За болестите .. Поши в гугъл вс каквотот те инт и вс ще намериш .. А ако имаш по спец въпроси .. На който няма отг там .. Поши тук и ние сме насреща .. успех

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    В този интернет само тиийна ли ти излиза?
    Schhh! Hear the silence...

Неволята учи, хаха
    n0 mus1с, n0 l1f3

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ахахаххаа питай ваште мдааа

спокс ще се научиш
    в интернет има предостатъчно инфо
    разрови се

Да, добре, че бяха учителите в началното училище, за да ни обяснят как се мастурбира
    Нищо не си изпуснала, след като приятелките ти всичко знаят, нека ти обяснят

Мерси много,ще се разровя в гугъл

Нали приятелките ти знаят? Питай ги.

Цитирай Първоначално написано от nepalm Виж мнението
    Нали приятелките ти знаят? Питай ги.
    Не искам да научават защото ме е срам

Четох в гугъл някой неща и разбрах почти всичко,което ме интерисуваше.Но само не разбрах може ли да маструбирам като си "пъхам" пръстите или не?

Според мен най-добре питай някой възрастен.Той или тя ще ти кажат всичко.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от sisi2002 Виж мнението
    Четох в гугъл някой неща и разбрах почти всичко,което ме интерисуваше.Но само не разбрах може ли да маструбирам като си "пъхам" пръстите или не?
    Ако искаш да си скъсаш химена (забележете, не казвам, че ще си изгуби девствеността) да, може да си бъркаш с пръсти, но не е препоръчително, предполагам можеш просто да се търкаш с ръчичка или в някъв предмет, на ум ми идва, "възглваница"...
    На 11 не смяташ ли, че ти е малко раничко за мастурбация?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Според мен и е рано но нейно си е решението

Рано й било.. Момчетата почваме в 4. клас сигурно.. Нали момичетата се развиват по-бързо от нас? Аз казвам да хваща 3 кренвирша и да купонясва.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Абе защо още няколко годинки не си поиграеш на криеница и после не разпитваш дали може да си пъхаш пръстите.. направо се отвръщавам вече.. Не може да си пъхаш пръстите мамка му.. забранявам ти..

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    бахти от 11 годишни почнахте бе?

Цитирай Първоначално написано от nepalm Виж мнението
    Рано й било.. Момчетата почваме в 4. клас сигурно.. Нали момичетата се развиват по-бързо от нас? Аз казвам да хваща 3 кренвирша и да купонясва.
    колкото повече,толкова по добре

Цитирай Първоначално написано от evilgirl95 Виж мнението
    Абе защо още няколко годинки не си поиграеш на криеница и после не разпитваш дали може да си пъхаш пръстите.. направо се отвръщавам вече.. Не може да си пъхаш пръстите мамка му.. забранявам ти..
    е и кво от
    тва,ша си права кво си искам,просто попитах нещо а вие сичките почнахте да ми се подигравате.Повече няма да пиша в тоя смотан сайт

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Аз не ти се подигравам.. а се опитвам да ти помогна.. ти попита дали може, и аз ти казвам, че не може.. ти естествено сама ще прецениш какво да направиш .. аз не съм ти майка.. но се осъзнай малко.. аз на твоите години играех на криеница и на гоненица по цяло лято .. не си пъхах пръстите там долу..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от an4oo99 Виж мнението
    Според мен най-добре питай някой възрастен.Той или тя ще ти кажат всичко.
    +1

е и кво от
    тва,ша си права кво си искам,просто попитах нещо а вие сичките почнахте да ми се подигравате.Повече няма да пиша в тоя смотан сайт
    Why like that? o.0
    |DC -Wild#Cat!!♥

wtf

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    бахти от 11 годишни почнахте бе?
    Е? Не е тръгнала да се ебе на 11 нали? Аз не виждам никакъв проблем в това да опознава тялото си и да се учи как да си доставя удоволствие.
    И не, това, че на 11 й се иска да мастурбира, не значи обезателно, че на 12-13 ще се проебе.
    А и в крайна сметка детето просто търси информация, интересно му е, 'що да не опита.

Аз започнах на 10, а съм момче. Няма лошо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си