View Full Version : Въпрос към мъжете
nezabrawiima
07-28-2013, 12:08
Здравейте! Въпроса ми е плътно към мъжете ако знаете че момичето с което сте имали връзка преди година и сте нейн пръв я срещнете сега и разберете че все още не е била с друг освен с вас? Как се чувствате когато знаете че сте единственото момче с което тя спи примерно? ;д И друг въпрос колко време ви трябва ако дълго време не сте правили секс да започнете да издържате повече?
sneering
07-28-2013, 12:20
Е ако не е спала с никои толкова време,говори за някакъв вид свястно момиче което дълго време си пази спомените и залага на тях.Това е хубаво и трябва да се цени,но нямаш ли намерения към въпросното свястно момиче,човек е егойст и си продължава по пътя,търсейки друго което повече го устройва.
nezabrawiima
07-28-2013, 12:28
еее адски милото
anonymous908491
07-28-2013, 13:13
Здравейте! Въпроса ми е плътно към мъжете ако знаете че момичето с което сте имали връзка преди година и сте нейн пръв я срещнете сега и разберете че все още не е била с друг освен с вас? Как се чувствате когато знаете че сте единственото момче с което тя спи примерно? ;д И друг въпрос колко време ви трябва ако дълго време не сте правили секс да започнете да издържате повече?
Разкарал те е с причина, може да е голямата ти неграмотност и трудното формулиране на адекватен въпрос.
Ще реша, че е била обсебена от мен. След което ще се обадя на маг Мадлен, да ми препоръча подходящ ритуал за екзорсизъм, за да освободим тази пленена душа. След това ще изгорим черна котка и ще заровим пепелта й под някои дъб, за да не ни е уроки. След това се завъртаме 3 пъти и плюем през рамо, след кратко заклинание на латински, хвърляме няколко нейни вещи в реката, заедно със снимката й. Всяка 2-ра неделя след това чупим по една стъклена чаша пред вратата й, в продължение на 3 седмици.
psychopath
07-28-2013, 14:00
Ще се сетя за причините за раздялата. :Д
baby_baby
07-28-2013, 21:42
Аз пък като момиче да ти кажа че мъжете се радват да са ти първи и това няма да го забравят дълго време
Не бих се почуствал никак честно казано
Бих разказал на приятели да се чувствам играч, пхахаха :D
Сега сериозно- Виждам, че си момиче явно ти си потърпевшата жертва (колко странно звучи) ;d
щом сте скъсали окончателно, не ми се вярва да се съберете отново - намери си друг не бива да се съжаляваш до края на живота си ..
Lewskarche
08-26-2013, 10:49
Ще реша, че е била обсебена от мен. След което ще се обадя на маг Мадлен, да ми препоръча подходящ ритуал за екзорсизъм, за да освободим тази пленена душа. След това ще изгорим черна котка и ще заровим пепелта й под някои дъб, за да не ни е уроки. След това се завъртаме 3 пъти и плюем през рамо, след кратко заклинание на латински, хвърляме няколко нейни вещи в реката, заедно със снимката й. Всяка 2-ра неделя след това чупим по една стъклена чаша пред вратата й, в продължение на 3 седмици.
Ни моА