View Full Version : На колко години може за пръв път да се прави секс?
Здравейте,аз съм момче на 14 год.и ме интерисува на колко години според вас може някое момче или момиче за пръв път да прави секс?Очаквам вашите мнения
AnarchyBoy
07-29-2013, 10:44
Анчо, бате тъп въпрос задаваш... за всеки е различно, кой когато си поиска тогава ще си прави секс, моето сефте беше на 14, на колкото си ти сега, но имам фр дето му беше на 19..
Индивидуално е..
evilgirl95
07-29-2013, 10:48
Що за въпрос? Можеш да започнеш полов живот когато си поискаш.. и на 14.. и на 13.. и на 23..
Ако питаш кога организма на една жена е готов за секс- това е когато настъпи менструация..
А ако питаш дали е нормално да правиш секс на 14 години- ами не е.. но не съм аз човека, който трябва да съди..
..трябва да правиш секс, когато си готов..
според мен нормалното е на 15-16 год.
LadyTerrible
07-29-2013, 10:51
Според мен първия път трябва да е когато срещнеш подходящия човек и усетиш,че искаш да го направиш с него...ако държиш на възрастова граница- за мен е 15тина години,даже и това е малко,но като гледам тенденциите на днешните деца, май е най-адекватно...Най-важно е преди да го правиш да си информиран за всички рискове,за да не свършиш по болниците или като млад татко. :D
щом според теб е така на 15-16 год. прави :D
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/278638-За-любовта-и-секса(Не-оплакване-а-малко-информация) ето тука има информация
ledenakrasota
07-29-2013, 10:56
Когато на момичето му дойде цикълът и да не е под 15. Вече го правите и на 11. Баси! Поне изчакайте до 15-16.:?
Според мен първия път трябва да е когато срещнеш подходящия човек и усетиш,че искаш да го направиш с него...ако държиш на възрастова граница- за мен е 15тина години,даже и това е малко,но като гледам тенденциите на днешните деца, май е най-адекватно...Най-важно е преди да го правиш да си информиран за всички рискове,за да не свършиш по болниците или като млад татко. :D
Права си :D
На колко години може за пръв път да се прави секс?
на така зададен въпрос бих огговорил - веднага щом ти стане патката за сефте
а иначе е индивидуално за всеки няма точна възраст или момент
anonymous895156
07-29-2013, 11:33
даа, разликата между 14 и 15 е огромна
Малко неправилно зададен въпрос.. За мен е приемливо да се прави секс за пръв път на 15г. и нагоре, а не както сегашните курвички на 11г...
даа, разликата между 14 и 15 е огромна
За теб една година може да не е голяма разлика, но за някои хора е. Давам ти един прост пример- 14-годишно девствено момиче, което си няма хал хабер от секса...Година по-късно въпросното момиче се е образовало достатъчно, че да започне полов живот като знае всички рискове относно това. Е, как ти се струва сега разликата?
На 4 години, преди това вагините все още излъчват антигравитационни сили.
anonymous895156
07-29-2013, 12:28
За теб една година може да не е голяма разлика, но за някои хора е. Давам ти един прост пример- 14-годишно девствено момиче, което си няма хал хабер от секса...Година по-късно въпросното момиче се е образовало достатъчно, че да започне полов живот като знае всички рискове относно това. Е, как ти се струва сега разликата?
А защо 14-годишното да си няма хал хабер от секса?
А защо 15-годишното да има? И в двата случая имат интернет и могат да се образоват. Не си мислете, че ставаш по-мъдър през две или три години, какво остава за една.
Явно въобще не разбра примера ми. Да вярно, че една година е изключително малко време, но пък това не значи, че за тази една година не можеш да се образоваш дотолкова, че да знаеш поне основното. В случая с примера, който ти дадох въпросното момиче е готово за полов живот (дори да приемем, че това е само 1 акт) дотолкова, че да знае какви рискове крие секса и да знае как да ги избягва. Не съм казала, че е задължително 14-годишното да си няма хал хабер или пък 15-годишното да има. Дадох пример за момиче, което за една година е научило достатъчно по темата. :)
Явно въобще не разбра примера ми. Да вярно, че една година е изключително малко време, но пък това не значи, че за тази една година не можеш да се образоваш дотолкова, че да знаеш поне основното. В случая с примера, който ти дадох въпросното момиче е готово за полов живот (дори да приемем, че това е само 1 акт) дотолкова, че да знае какви рискове крие секса и да знае как да ги избягва. Не съм казала, че е задължително 14-годишното да си няма хал хабер или пък 15-годишното да има. Дадох пример за момиче, което за една година е научило достатъчно по темата. :)
Май ти не разбра димитар изначало...
bilqnavod
07-29-2013, 13:09
"интерИсува" ме как на 14 мислиш за това?
"интерИсува" ме как на 14 мислиш за това?
Ти не си ли мислила на 14 за секс?
bilqnavod
07-29-2013, 13:10
^^ цък
Вуйчо Върнън те е бил заключил в килера ли?
Вуйчо Върнън те е бил заключил в килера ли?
ХАхахахахахахахахахахахАх ахАХахаххахахахахахахахах ахааХаххахаххаххАхаххахах ахха !
AnarchyBoy
07-29-2013, 13:17
^ Определено.. :D
soñadora
07-29-2013, 13:52
Когато си достатъчно зрял не само физически, но и психически за поетата отговорност и когато си натрупал достатъчно богата сексуална култура.
Нормално ми се вижда след 17, 18 най-добре, че ако стане гаф, да си му мислиш сам.
Защото няма да имаш еднаква нужда от помощ на 15 и на 18, ако стане гаф ? Защото на 18 си вече пълнолетен и можеш да се справиш сам ?
Главното беше "че ако стане гаф, да си му мислиш сам".
Съгласен съм със 102. На 18 могат да си акат в гащите като забременеят, нищо повече. Само дето по документи ще се води другояче, с нищо няма да са по-кадърни.
Между другото, аз не познавам хора, които са правили гафове от необразованост. Па не е като да са се въздържали от секс.
FluffyBunnyy
07-29-2013, 14:20
18,19
hardsoultosave
07-29-2013, 16:09
Със сигурност не на 14.
ShtrudeL
07-29-2013, 16:18
аре бе
кво се правите на много широкоскроени
и на 13 можело, трънки
на 13 си още пикла, на която й е позволено да ходи само по кафенца до 20:30h и толкоЗ.
Ако разбера един ден че моята дъщеря се е чукала на 13, ще я направя на 2 стотинки. Но ще съм й приятелка и това няма да стане, защото ще разбере, че е малоумно.
бас ловя, че и вие ако видите едно 13 годишно и знаете, че вече си е отваряло краката, ще я захвърлите в графата 'малолетна курва'
айдее молиМ
Може и на 5, ама полицията не гледа с добро око на това.
CoockieMonster
07-29-2013, 19:05
Има закон, че ако си под 33 е забранено, влиза се в затвора.
Сериозно?!?!?! Когато си готов го прави, ама като те гледам на акъл ще се почака бая тва време.. :(
baby_baby
07-29-2013, 20:19
Когато си готов но според мен е нормално на 16-17 :)
Supermassive____
07-29-2013, 20:55
За къде бързате бе малчугани? Има време за всичко. Нормално е на 18-20 годишна възраст да се започне воденето на полов живот.
ВижМиПодписа
07-29-2013, 22:40
^ Айде бе, един ден, ако станеш баща за 14 й рожден ден жиголо ли ще й подариш?
Зависи на колко години ще се ожениш.
Ами според мен...от 16 на татък е най - добре, но всеки си вижда нещата по различен начин.Една позната го е правила на 11. :)
Индивидуално е за всеки но според мен трябва да имате поне 15 години. :smile: