.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Lightbulb На колко години може за пръв път да се прави секс?

Здравейте,аз съм момче на 14 год.и ме интерисува на колко години според вас може някое момче или момиче за пръв път да прави секс?Очаквам вашите мнения

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Анчо, бате тъп въпрос задаваш... за всеки е различно, кой когато си поиска тогава ще си прави секс, моето сефте беше на 14, на колкото си ти сега, но имам фр дето му беше на 19..
    Индивидуално е..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Що за въпрос? Можеш да започнеш полов живот когато си поискаш.. и на 14.. и на 13.. и на 23..
    Ако питаш кога организма на една жена е готов за секс- това е когато настъпи менструация..
    А ако питаш дали е нормално да правиш секс на 14 години- ами не е.. но не съм аз човека, който трябва да съди..
    ..трябва да правиш секс, когато си готов..

според мен нормалното е на 15-16 год.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Според мен първия път трябва да е когато срещнеш подходящия човек и усетиш,че искаш да го направиш с него...ако държиш на възрастова граница- за мен е 15тина години,даже и това е малко,но като гледам тенденциите на днешните деца, май е най-адекватно...Най-важно е преди да го правиш да си информиран за всички рискове,за да не свършиш по болниците или като млад татко.

Tyjna_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an4oo99 Виж мнението
    щом според теб е така на 15-16 год. прави

Tyjna_
    Guest
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...рмация) ето тука има информация

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Когато на момичето му дойде цикълът и да не е под 15. Вече го правите и на 11. Баси! Поне изчакайте до 15-16.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Според мен първия път трябва да е когато срещнеш подходящия човек и усетиш,че искаш да го направиш с него...ако държиш на възрастова граница- за мен е 15тина години,даже и това е малко,но като гледам тенденциите на днешните деца, май е най-адекватно...Най-важно е преди да го правиш да си информиран за всички рискове,за да не свършиш по болниците или като млад татко.
    Права си

Голям фен Аватара на alex18
    На колко години може за пръв път да се прави секс?

на така зададен въпрос бих огговорил - веднага щом ти стане патката за сефте

а иначе е индивидуално за всеки няма точна възраст или момент

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an4oo99 Виж мнението
    даа, разликата между 14 и 15 е огромна

Малко неправилно зададен въпрос.. За мен е приемливо да се прави секс за пръв път на 15г. и нагоре, а не както сегашните курвички на 11г...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    даа, разликата между 14 и 15 е огромна
    За теб една година може да не е голяма разлика, но за някои хора е. Давам ти един прост пример- 14-годишно девствено момиче, което си няма хал хабер от секса...Година по-късно въпросното момиче се е образовало достатъчно, че да започне полов живот като знае всички рискове относно това. Е, как ти се струва сега разликата?

Мега фен Аватара на Chacho
    На 4 години, преди това вагините все още излъчват антигравитационни сили.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    За теб една година може да не е голяма разлика, но за някои хора е. Давам ти един прост пример- 14-годишно девствено момиче, което си няма хал хабер от секса...Година по-късно въпросното момиче се е образовало достатъчно, че да започне полов живот като знае всички рискове относно това. Е, как ти се струва сега разликата?
    А защо 14-годишното да си няма хал хабер от секса?
    А защо 15-годишното да има? И в двата случая имат интернет и могат да се образоват. Не си мислете, че ставаш по-мъдър през две или три години, какво остава за една.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Явно въобще не разбра примера ми. Да вярно, че една година е изключително малко време, но пък това не значи, че за тази една година не можеш да се образоваш дотолкова, че да знаеш поне основното. В случая с примера, който ти дадох въпросното момиче е готово за полов живот (дори да приемем, че това е само 1 акт) дотолкова, че да знае какви рискове крие секса и да знае как да ги избягва. Не съм казала, че е задължително 14-годишното да си няма хал хабер или пък 15-годишното да има. Дадох пример за момиче, което за една година е научило достатъчно по темата.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Явно въобще не разбра примера ми. Да вярно, че една година е изключително малко време, но пък това не значи, че за тази една година не можеш да се образоваш дотолкова, че да знаеш поне основното. В случая с примера, който ти дадох въпросното момиче е готово за полов живот (дори да приемем, че това е само 1 акт) дотолкова, че да знае какви рискове крие секса и да знае как да ги избягва. Не съм казала, че е задължително 14-годишното да си няма хал хабер или пък 15-годишното да има. Дадох пример за момиче, което за една година е научило достатъчно по темата.
    Май ти не разбра димитар изначало...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    "интерИсува" ме как на 14 мислиш за това?

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    "интерИсува" ме как на 14 мислиш за това?
    Ти не си ли мислила на 14 за секс?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    ^^ цък

Вуйчо Върнън те е бил заключил в килера ли?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Вуйчо Върнън те е бил заключил в килера ли?
    ХАхахахахахахахахахахахАх ахАХахаххахахахахахахахах ахааХаххахаххаххАхаххахах ахха !

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ Определено..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Когато си достатъчно зрял не само физически, но и психически за поетата отговорност и когато си натрупал достатъчно богата сексуална култура.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Нормално ми се вижда след 17, 18 най-добре, че ако стане гаф, да си му мислиш сам.
    Защото няма да имаш еднаква нужда от помощ на 15 и на 18, ако стане гаф ? Защото на 18 си вече пълнолетен и можеш да се справиш сам ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си