- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години може за пръв път да се прави секс?
Здравейте,аз съм момче на 14 год.и ме интерисува на колко години според вас може някое момче или момиче за пръв път да прави секс?Очаквам вашите мнения
Анчо, бате тъп въпрос задаваш... за всеки е различно, кой когато си поиска тогава ще си прави секс, моето сефте беше на 14, на колкото си ти сега, но имам фр дето му беше на 19..
Индивидуално е..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Що за въпрос? Можеш да започнеш полов живот когато си поискаш.. и на 14.. и на 13.. и на 23..
Ако питаш кога организма на една жена е готов за секс- това е когато настъпи менструация..
А ако питаш дали е нормално да правиш секс на 14 години- ами не е.. но не съм аз човека, който трябва да съди..
..трябва да правиш секс, когато си готов..
Според мен първия път трябва да е когато срещнеш подходящия човек и усетиш,че искаш да го направиш с него...ако държиш на възрастова граница- за мен е 15тина години,даже и това е малко,но като гледам тенденциите на днешните деца, май е най-адекватно...Най-важно е преди да го правиш да си информиран за всички рискове,за да не свършиш по болниците или като млад татко.![]()
http://www.teenproblem.net/forum/sho...рмация) ето тука има информация
Когато на момичето му дойде цикълът и да не е под 15. Вече го правите и на 11. Баси! Поне изчакайте до 15-16.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
На колко години може за пръв път да се прави секс?
на така зададен въпрос бих огговорил - веднага щом ти стане патката за сефте
а иначе е индивидуално за всеки няма точна възраст или момент
Малко неправилно зададен въпрос.. За мен е приемливо да се прави секс за пръв път на 15г. и нагоре, а не както сегашните курвички на 11г...
За теб една година може да не е голяма разлика, но за някои хора е. Давам ти един прост пример- 14-годишно девствено момиче, което си няма хал хабер от секса...Година по-късно въпросното момиче се е образовало достатъчно, че да започне полов живот като знае всички рискове относно това. Е, как ти се струва сега разликата?
На 4 години, преди това вагините все още излъчват антигравитационни сили.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Явно въобще не разбра примера ми. Да вярно, че една година е изключително малко време, но пък това не значи, че за тази една година не можеш да се образоваш дотолкова, че да знаеш поне основното. В случая с примера, който ти дадох въпросното момиче е готово за полов живот (дори да приемем, че това е само 1 акт) дотолкова, че да знае какви рискове крие секса и да знае как да ги избягва. Не съм казала, че е задължително 14-годишното да си няма хал хабер или пък 15-годишното да има. Дадох пример за момиче, което за една година е научило достатъчно по темата.![]()
Вуйчо Върнън те е бил заключил в килера ли?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ Определено..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Когато си достатъчно зрял не само физически, но и психически за поетата отговорност и когато си натрупал достатъчно богата сексуална култура.