Влез

View Full Version : Какво да правя?

kungfulegend
07-30-2013, 15:52
Здравейте,Аз съм момче на 15 години и искам съвет.Харесвам си едно момиче ,което беше от бившия ми клас(7 клас миналата година).Та реших да и пиша още докато бяхме съученици.Писах и по феиса да излезем ,но тя ми каза ,че не мисли ,че нещо може да се получи,аз я попитах защо ,а тя каза ,защото сме от един клас(но аз не мисля че това е причина(ТЪПО Е)).Та сега сме в различни училища и се виждаме само по улицата ако се срещнем.В средата на учебната година в новото училище като се виждахме тя не ме поздравяваше(а преди го правеше и се усмихваше и изчервяваше).
Сега като я поздравя тя не казва нищо нейните приятелки не ме поглеждат а тя ме гледа сякаш въпросително и имаме контакт с очите 5-6 секунда като се разминаваме(просто е трудно за обяснение).Искам да ми кажете дали спорет вас тя ме харесва и я е било срам от класа да тръгнем заедно и дали имам шанс да стане нещо сега сега съм 8 клас(Мисля че тя в 7 клас ме мислеше за задръстен аутсаидер ,който играе игри а това не е тъка просто дружех с такива момчета от класа ми щот другите биеха децата на междучасието и им зимаха парите :D , но аз съм спортуващо момче,не пия,не пуша и на дискотеки не хода,уча добре(не съм зубар ,но имам добри оценки)).Та помогнете ако мажете с нещо.

feeltherain
07-30-2013, 19:30
Кво ти дреме - питай я директно или по фейса има ли някви чувства към теб и тва е..Според мен ти дава ясни знаци , че няма интерес към теб.

denitoasd
07-30-2013, 19:40
Кво ти дреме - питай я директно или по фейса има ли някви чувства към теб и тва е..Според мен ти дава ясни знаци , че няма интерес към теб.

Най-тъпия отговор на света. Много ясно ,че никакви чувства няма към него като въобще не са излизали и не са се опознали добре..... Запитай се "Аз направил ли съм нещо конкретно,че тя да ме харесва?" ,Просто я попитай във фейсбук ,защо не ти казва Здрасти вече и това е, натам нещата сами ще си потръгнат :)

PainMonopoly
07-30-2013, 19:41
Това, което ти е казала, че сте в един клас, го е казала просто така, щото е трябвало да даде някаква причина като те реже. Просто не ти се кефи. Търси някоя, което ти се.

Schliwobeatz
07-30-2013, 19:55
Според мен не се интересува, но ако упорстваш може да започне. Следващия път когато е с приятелките не я поздравявай само, а ги заговори. Спечели приятелките. Според мен не я питай директно за чувства и т.н. Момичетата не обичат да са под натиск.

LadyTerrible
07-30-2013, 21:57
Не я питай директно нищо.В 7ми клас като те е отрязала и според мен си е търсила повод да те разкара.Или няма чувства към теб или просто е много срамежлива.Според мен направи още един опит и ако нищо не излезе,спри.Пиши й пак,но не я засипвай с някакви сериозни въпроси примерно защо се държи така,защо те е отрязала и тнт...попишете си на някакви други теми,виж дали ще ви потръгне разговорът.Накрая,ако ви е вървяло да си пишете,я покани да излезете.Ако пак ти откаже-зарязваш.Ако приеме-супер.

kungfulegend
07-30-2013, 23:20
Абе то приятелките няма как да ги спечеля щот те също бяха от моя клас и нямат голям интерес.Ако може да дадете някаква идея с какво да започна разговор по феиса или на живо?

fUcKsMiLe
07-31-2013, 01:03
Просто я попитай във фейсбук ,защо не ти казва Здрасти вече и това е, натам нещата сами ще си потръгнат :) Дап, ако се опитва да те отреже и за това, то е ясна работата.

Anastasiq5910
07-31-2013, 08:50
Най-тъпия отговор на света. Много ясно ,че никакви чувства няма към него като въобще не са излизали и не са се опознали добре..... Запитай се "Аз направил ли съм нещо конкретно,че тя да ме харесва?" ,Просто я попитай във фейсбук ,защо не ти казва Здрасти вече и това е, натам нещата сами ще си потръгнат :)
да

kungfulegend
08-04-2013, 11:52
отново не ми отговаря и по фейсбоока някакви съвети? :(

tweettyy
08-04-2013, 18:16
Не се интересува от теб.

baby_baby
08-05-2013, 15:16
Опитай отново и ако пак те одреже значи не те харесва и няма интерес намери си друга :)

kungfulegend
08-05-2013, 23:20
Ще опитам ,но дайте идея за тема смисъл тя неми отговаря като и пиша защо така се държи и не ме поздравява само мен както и нейните приятелки го правят а другите ми приятели ги поздравяват а кат сам с тях не ни поздравяват тва не знам защо а преди това да стане след като и бях писал тя после си ме поздравяваше но рязко спря да го прави и не знам защо точно и само мен. ?

white knight
08-06-2013, 02:12
http://31.media.tumblr.com/6a3e068656a2bbc448fd3218000422fb/tumblr_mqt69c4psn1r37y87o1_250.gif

kungfulegend
08-06-2013, 10:41
Вижте държа на това момиче трябва ми помощ как да й привлека вниманието.Неми е до шибаното поздравяване , но искам по някакъв начин да я накарам да излезем.

tweettyy
08-06-2013, 11:14
Еми, просто я питай?! За какво да я караш, ако не иска- не иска. На сила-хубост не става. Толко' да ви е срам пък вас, МОМЧЕТА СТЕ.. леле

Баща Ти
08-06-2013, 11:32
Според мен е лудо влюбена в теб и би убила всеки, който се опита да попречи на връзката ви. Следващия път като влезне в тоалетната сама, последвай я, хвани я за задника и й прошепни "Време е да източим бойлера".

kungfulegend
08-06-2013, 14:49
Според мен е лудо влюбена в теб и би убила всеки, който се опита да попречи на връзката ви. Следващия път като влезне в тоалетната сама, последвай я, хвани я за задника и й прошепни "Време е да източим бойлера".
Много смешно мерси за гаврата и другото нещо тя много ясно че няма да иска кат ме мисли за тъпак заради някои хора и други причини тя просто не ме познава не иска да ми даде никакъв шанс аз искам само една среща и ако не стане нищо я оставям и тва е!!!!!

kungfulegend
08-07-2013, 11:09
Също като си говорехме тя беше под напрежение беше притеснена изчервяваше се и сега в новото училище приятели като говорят пред нея за мен тя се отдръпва с притеснения нищо че не съм там.Това просто не мога да го разбера.