View Full Version : Възможност за връзка след доста време
K()|_iBrI
07-30-2013, 17:36
Всъщност ако сте продължили да излизате, едва ли по-скоро няма шанс, но ако не сте се виждали от много време, може страстите пак да се разпалят, не се знае.
Всъщност ако сте продължили да излизате, едва ли по-скоро няма шанс, но ако не сте се виждали от много време, може страстите пак да се разпалят, не се знае.
Но трябва да се действа на момента, тоест да я викна да се видим и да натисна на момента, за да разбера?
paradosou
07-30-2013, 17:58
Но трябва да се действа на момента, тоест да я викна да се видим и да натисна на момента, за да разбера?
Мхм, макар че 3 години са си много и е доста съмнителен успехът, но пък има всякакви хора и всякакви ситуации.
Направи каквото ти хрумне, и най-щурото да е. Грабни й пак интереса. Ако нещо се обърка, не е края на света, пък и ще си отчетеш грешките. Толкова с клишетата, повече не мисля че има нужда да се разтяга :).
anonymous708973
07-30-2013, 18:03
Провалът ми, ако изобщо е провал, защото аз не обичам натрапчивото селско поведение, отдавам на факта, че може би не я "натиснах" в няколкото удобни момента, които съм имал.
Точно на това се дължи.
Успехът е съмнителен, но все пак опитай. За две години не си ли разбрал дали е лесбийка, впрочем?
paradosou
07-30-2013, 18:07
И пиши какво е станало после, стана ми интересно ;р.
Благодаря ви за отговорите!
Темата може да се трие :)
PainMonopoly
07-30-2013, 19:56
аз не обичам натрапчивото селско поведение
Доста голяма грешка си допуснал, като не си действал, а да покажеш открито, че си привлечен от нея и да предприемеш съответните действия, не е селско поведение, това е единственото поведение, което ще те доведе някъде с момиче. Не е нужно да изпадаш в крайности, но да покажеш, че я искаш е МИНИМУМА.
Когато създадеш някакъв интерес в едно момиче, имаш известно (кратко) време, за да действаш. След това ще изгуби интерес и ще започне да се оглежда за други. Когато вече започне да го прави, си си изгубил позициите, защото по принцип жените не се кефят на нерешителни мъже. Изгубените позиции трудно ще си ги върнеш, дори е невъзможно.
Освен това никога не прекарвай години във въздишки по едно момиче, с което не се е получило. Никой не е незаменим. Затова и следва да я замениш и да не правиш същата грешка.