View Full Version : Вашите знаят ли?
Та.. въпросът ми е: вашите знаят ли, че не сте девствени? Повечето ми приятелки не могат и да си помислят да кажат на техните. За мой късмет пък моята майка е готина. С нея си споделям всичко, относно секса. А вие?
CuzYouLoveMe
07-31-2013, 17:58
Ти не беше ли девствена?Или те бъркам с някой?Съжалявам, ако е второто. :D
Знаят, да. Защо трябва да го крия? Единственото, което казват, е да внимаваме какви ги вършим и да не станем родители на млади години.
на 23 съм, от 5 години не живея с тях, би било странно да не знаят, не си говорим за това, някак странно ще ми дойде по телефона да си обсъждам сексуалния живот с майка ми...
не майка ми е проста и си мисли,че на 20 съм девствен хаха
DarkTemplar
07-31-2013, 18:25
Мда, твърдо убедени са в моята девственост, особено когато се наложи да заведа момиче вкъщи (което всъщност се случва рядко, отдавна не живеем заедно).
baby_baby
07-31-2013, 18:30
Само майка ми знае но на 20 нормално да не съм девствена така че сиг и баща ми така си мисли но с него не сме говорили никога за това
LadyTerrible
07-31-2013, 18:43
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/550881-%D0%91%D1%8F%D0%BB%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5 като майка ти е готина,защо да не можеш да говориш с нея за това?(знаех си,че и аз съм те чела някъде :D )
Иначе да,и двамата знаят.Чак да си говорим за това в подробности-не,но съм говорила с майка си за контрацепция и тя беше с мен,когато ми изписаха противозачатъчните миналия път.Имам им доверие и на двамата с баща ми и те имат на мен.
Ем аз взех, че проявих смелост и и казах, та в петък съм на гинеколог.. :D
LadyTerrible
07-31-2013, 18:50
Ем аз взех, че проявих смелост и и казах, та в петък съм на гинеколог.. :D
Браво на момичето! :D
lqlqlq..
07-31-2013, 19:10
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/550881-%D0%91%D1%8F%D0%BB%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5 като майка ти е готина,защо да не можеш да говориш с нея за това?(знаех си,че и аз съм те чела някъде :D )
Иначе да,и двамата знаят.Чак да си говорим за това в подробности-не,но съм говорила с майка си за контрацепция и тя беше с мен,когато ми изписаха противозачатъчните миналия път.Имам им доверие и на двамата с баща ми и те имат на мен. и при мене е било така когато бях непълнолетна.. та родителите ви винаги могат да са ви полезни в такива случаи.. давайте го по-смело ;)
Не сме говорили, но майка ми не е вчерашна все пак :D
Schliwobeatz
07-31-2013, 20:46
и при мене е било така когато бях непълнолетна.. та родителите ви винаги могат да са ви полезни в такива случаи.. давайте го по-смело ;)
Много правилно. Според мен това "нашите знаят, но всички си траем" е грешка в комуникацията. Разбира се не значи, че трябва да се описват подробности, но трябва да има диалог.
evilgirl95
07-31-2013, 21:39
Много правилно. Според мен това "нашите знаят, но всички си траем" е грешка в комуникацията. Разбира се не значи, че трябва да се описват подробности, но трябва да има диалог.
Ей това ми е проблема на мене.. На 18 съм и никога не бих говорила за такива неща с майка си, а ми се иска да мога да и споделя ако има някакъв проблем.. но не бих..
И двамата знаят. На майка ми сама казах, с баща ми не помня каква беше историята май беше казал, че му е ясно, че не се гледкаме просто и аз потвърдих. Никога не съм се притеснявала да говоря за това с нашите. :Д
dream1707
07-31-2013, 22:19
С майка ми сме приятелки, знае още от като се е случило... А съм на 17 и си имам приятел от година и половина и на баща ми му е пределно ясно...
Schliwobeatz
07-31-2013, 22:23
Ей това ми е проблема на мене.. На 18 съм и никога не бих говорила за такива неща с майка си, а ми се иска да мога да и споделя ако има някакъв проблем.. но не бих..
И защо не? Хапе ли? Говорите ли си по принцип за някакви неща? Има ли диалог, или само "яде ли", "как беше даскало"?
PurpleSand
07-31-2013, 22:25
За мой късмет пък моята майка е готина. С нея си споделям всичко, относно секса.
+++ И аз така,но тате ... изключено. :D
evilgirl95
07-31-2013, 22:33
И защо не? Хапе ли? Говорите ли си по принцип за някакви неща? Има ли диалог, или само "яде ли", "как беше даскало"?
Аз май не съм от най-споделящите хора.. не споделям почти нищо.. тя винаги е искала да и казвам какво става с мен, но аз не го правя.. пределно ясно е, че с приятеля ми го правим.. ходим от 4 години.. но просто не мога да и го кажа.. не мога да и кажа и че ходя на прегледи при гинеколог.. макар че е нещо нормално.. трябва да се прави веднъж в годината.. но аз си крия всичко..
feeltherain
08-01-2013, 00:52
Почти на 18 съм , родителите ми ме мислят за "доброто момче" но идея си нямат кви съм ги вършил :D
Имах почти 3 годишна връзка, през това време повече съм спала в тях, отколкото в нас.Предполагам се досещат.
Майка знае че не съм но знае че съм го правила само с един.
Schliwobeatz
08-01-2013, 08:31
Аз май не съм от най-споделящите хора.. не споделям почти нищо.. тя винаги е искала да и казвам какво става с мен, но аз не го правя.. пределно ясно е, че с приятеля ми го правим.. ходим от 4 години.. но просто не мога да и го кажа.. не мога да и кажа и че ходя на прегледи при гинеколог.. макар че е нещо нормално.. трябва да се прави веднъж в годината.. но аз си крия всичко..
На теб ти се иска да споделяш, майка ти те подкрепя. Спред мен и на двете ще ви е по- спокойно и отношенията ви ще са по- добри ако започнеш да и разказваш някакви неща. Започни с по малко, не е нужно всичко на един дъх да и казваш.
DisappointedDreamer
08-01-2013, 08:50
Майка ми за цикъла не можа да ми каже, когато бях на 9, за секса ще и споделям пхаха. На 17 години съм, не живея с тях, нямат представа, че съм имала връзки, че имам една в момента. Следователно и за секса не знаят. Баща ми, обаче, няма да реагира изобщо хубаво. Той обясняваше как на 18 години още не знаел какво е това, а пък ние на 14 вече всичко можехме. Ами, имаше образователни предмети в училище, хах 8-)
Пък и не смятам, че това е нещо, което ги засяга.
muhtesemfan
08-01-2013, 09:25
Майка ми за цикъла не можа да ми каже, когато бях на 9, за секса ще и споделям пхаха. На 17 години съм, не живея с тях, нямат представа, че съм имала връзки, че имам една в момента. Следователно и за секса не знаят. Баща ми, обаче, няма да реагира изобщо хубаво. Той обясняваше как на 18 години още не знаел какво е това, а пък ние на 14 вече всичко можехме. Ами, имаше образователни предмети в училище, хах 8-)
Пък и не смятам, че това е нещо, което ги засяга.
не е по темата,но щом си на 17,с кого живееш? :cool:
DisappointedDreamer
08-01-2013, 09:30
^С брат-близнак в чужбина. :)
muhtesemfan
08-01-2013, 09:41
^С брат-близнак в чужбина. :)
оо кеф :cool:
Е, на тия години се досещат. Не съм на 12. Знаят и че имам сериозна връзка. Майка ми разбра, че правя секс отдавна, но не съм ѝ казвала. Баща ми май на скоро разбра.
Не споделям сексуалния си опит с тях.
druzilla
08-01-2013, 09:49
Майка ми често се опитва да говори с мен за секс,само дето не разбира,че имам достатъчно богата сексуална култура.Иначе съм девствена,но тя не ми вярва,защото си имах приятел дълго време и бяхме много близки.Ако го направя,не мисля,че ще й кажа,но ако ме попита бих й споделила,а и родителите ми не са глупави,че да не се досетят,че в близките няколко години няма да съм.
С майка ми сме бахти клюкарките. Всичко се говори, нито едната, нито другата има цедка на устата. Даже ония ден и обяснявах доста детайлно разни простотии дет' съм правила и супер много се смяхме. Естествено, има и табута, но аз си знам и си ги заобикалям тези части от историите. :D
Баща ми... с него не си говорим много. Но ме счупва от смях от време на време. Преди няколко месеца дръпнАл една лекция на майка ми как вече ми било време да започна да се интересувам от момчета (и съответно да правя секс), 'щото вече съм била окъснявала спрямо връстниците си. :D
muhtesemfan
08-01-2013, 12:20
Когато майка ми е била на моите години, аз вече съм била на няколко... :cool: К'во говорим.
Възраст
44 :shock: MILF :D
По темата:девствена съм,но дори и да го направя,не мисля,че това е нещо,което ги засяга :cool:
tweettyy
08-01-2013, 17:45
И двамата знаят. :D
existenz55
08-02-2013, 14:30
Преди 10 години бащата искаше да ми говори за секса. Попитах го какво иска да му обясня. Обясних му някой работи и от тогава ме пита да му помагам с позите..... (майтап разбира се).
Девствена съм, но един ден не мисля, че ще събера куража да им кажа, че съм правила секс. Баща ми е с доста остарели разбирания и не знам как ще реагира..
heartshapedbox
08-03-2013, 11:22
Знаят, да. Защо трябва да го крия? Единственото, което казват, е да внимаваме какви ги вършим и да не станем родители на млади години.
Същото.
сигурно си мислят,че не съм девствен но си мислят сигурно че съм ебал само сегашната ми приятелка че само нея познават а аз колко съм чукал не си говоря с тях за това
ArtemisD
08-25-2013, 20:26
Знаят.