Влез

View Full Version : Ледено сърце...

Rosiita98
07-31-2013, 20:31
Обичали ли сте човек с ледено сърце, и макар да ви е допуснал до него по някакъв начин все пак да не ви се е разкрил напълно?

Smrazqvashta
07-31-2013, 20:49
Да.

LadyTerrible
07-31-2013, 21:30
Да.

cunt
07-31-2013, 21:32
абе много сте ми смешни .. тва че не ти се е разкрил напълно и не си е показвал чувствата не значи ,че има ЛЕДЕНО сърце. Повечето момчета не обичаме да споделяме толкова просто

Azoria
07-31-2013, 22:20
Ледено сърце :lol: Не, не ми се е случвало. :lol:

TheNormalGuy
07-31-2013, 23:24
Шшш, абе деца, много сте сдуха ли майна, егати и темите бре.

white knight
08-01-2013, 01:09
интересно ми е как отговор на такъв въпрос би бил полезен за някого. Разбира се аз моето си го държа заключено в един сандък (като Дейви Джоунс) но някои избират да го замразяват то това си е въпрос на личен избор.

Шшш, абе деца, много сте сдуха ли майна, егати и темите бре.
+1

Pedigree
08-01-2013, 05:12
Какво значи ледено сърце?
Аз не съм жена, която изпитва нужда 24/7 да е с приятеля си, не повтарям често "обичам те", не обичам да се лигавя много, да изпадам в любовни откровения за това какво чувствам и мисля за другия. Погледнато отстрани, това на повечето хора и жени ще се стори хладно, но не съм притежателка на ледено сърце. Даже съм супер миличка. 8-)

GossipGirl89
08-01-2013, 05:27
Не

ReguL
08-02-2013, 09:28
Я па че се местим на по хладно, че са ми казвали, че съм студенокръвен, па да не вземем се разтопим от тия жеги.

tori
08-02-2013, 10:50
абе много сте ми смешни .. тва че не ти се е разкрил напълно и не си е показвал чувствата не значи ,че има ЛЕДЕНО сърце. Повечето момчета не обичаме да споделяме толкова просто
Дъ.

ledenakrasota
08-02-2013, 10:52
шампанско и сълзиииииииииииииииииииии ииииииии ииии животът си вървиииииииииииииииииииии ииииииии

Това, че някой обича себе си или някой друг повече от теб, не означава, че е коравосърдечен. Обичаш някого. Не ти отвръща. Той губи. Даваш напред. Само първият път е кофти, но окопитиш ли се, ще си казваш колко си била зелена. :)

DarkTemplar
08-02-2013, 10:54
шш малката, кви са тия клишета? кви ледени сърца, кви 5 лева? я се стягай, че звучиш като героиня от турска сапунка (или още по-зле - от чалга песен).

Какво значи ледено сърце?
Аз не съм жена, която изпитва нужда 24/7 да е с приятеля си, не повтарям често "обичам те", не обичам да се лигавя много, да изпадам в любовни откровения за това какво чувствам и мисля за другия. Погледнато отстрани, това на повечето хора и жени ще се стори хладно, но не съм притежателка на ледено сърце. Даже съм супер миличка. 8-)
Е тва е, мацка на место, не е корумпирана. 8)

ledenakrasota, Бургаскоо и лъжииииии е живота нииии. :D

p.s. едно време имаше ледени сокчета, за лятото бяха перфектни. ;)

marilyn
08-02-2013, 22:04
Харесвах преди едно момче, с което бяхме в странни отношения. Той така и не ме допускаше изцяло до себе си, докато не го нараних. Too much drama. Сега като си спомня ми е толкова далечно и детско.

Няма такова нещо като "ледено сърце". Има хора, които не допускат лесно други до себе си или не се разкриват, има хора, които се крият зад някаква черупка... е няма смисъл да се занимаваш с такива, някви бъгнати са.

Ама ако имаш предвид под "ледено сърце" човек, който не ти се лигави постоянно и не ти се обажда по 20 пъти на ден за да ти казва, че те обича, е ... тва няма смисъл да коментирам.

heartsdesire
08-02-2013, 22:09
Ледено сърце. :lol: И ако момчето те допусне и се лигавите 24/7 има златно сърце, така ли? Това, че някой те е отблъснал или, че не те харесва не значи, че не може да бъде мил с друго момиче.