PDA

View Full Version : Има ли опастност

feeltherain
08-01-2013, 01:03
Абе попринцип ги разбирам "уж" тея работи но ме човърка някакво притеснение и все пак да потърся малко мнения по въпроса.Последният път в който бях с приятелката ми (вчера) , докато го правехме без презерватив ,изкарах го в последния момент пръсна малко (не очаквах) и тъкмо тръгвам да и кажа тя ми вхана оная раота и я намести и го вкара съвсем леко при което аз веднага се дръпнах(тя беше отгоре и не е усетила ,че е станало нещо понеже не пръсна върху нея).Като и казах се панира понеже не е разбрала но като и обясних и мина и даже се отказа да пие ескапел...оттогава неспира да ме яде мисълта възможно ли е да е станало нещо..вкарването беше едвам едвам даже не беше и до половината - според мен няма повод за притеснения , вие как мислите?

feeltherain
08-01-2013, 01:07
Мисълта ми е , че като е пръснало все пак е останало малко отгоре на пениса ми и това е останало в нея.Вкарването беше някъде 2 санта в нея.Според мен няма повод за притеснения но все пак да попитам да съм сигурен..

LadyTerrible
08-01-2013, 09:37
Щом си го вкарал след като си свършил и не си го избърсал,нито измил,шанса си го има.Приятелката ти в овулация ли е била?

feeltherain
08-01-2013, 13:06
Щом си го вкарал след като си свършил и не си го избърсал,нито измил,шанса си го има.Приятелката ти в овулация ли е била?
Ти изобщо четеш ли какво съм написал?Като се дръпнах назад тя веднага го хвана и го мушна нямаше време за реагиране.Да в овулация беше.

LadyTerrible
08-01-2013, 13:10
Да,чета какво си написал.Няма значение кой го е вкарал,важното е,че е била в овулация,не сте се пазили и като го е вкарала е бил още мокър.Шанс има и даже е по-голям като е в овулация.

DisappointedDreamer
08-01-2013, 13:12
знаеш ли какво е овулация, авторе?

minchorna
08-01-2013, 13:31
Сигурно си мисли,че се яде :D

LadyTerrible
08-01-2013, 13:33
Поне ще има повод да го щракне в гугъл. :D

baby_baby
08-01-2013, 13:42
Ако е била в овулация има шанс то и попринцип има де ама авторе защо не правихте с предпазни средства вместо да се чудиш?

feeltherain
08-01-2013, 21:55
Ако е била в овулация има шанс то и попринцип има де ама авторе защо не правихте с предпазни средства вместо да се чудиш?
Защото сме свикнали без презерватив, така сме от 3-4 месеца и сме нямали проблеми.Няма какво да обяснявам колко по голямо е усещането без презерватив.Между другото , да в овулация беше когато стана това...няма какво да се филмирам ,вече се убедих сам ,че няма шанс - вкарването беше едва с 2 сантиметра , няма как сперматозоидите да пропълзят още 5-6 санта сами.

evilgirl95
08-01-2013, 22:33
Защото сме свикнали без презерватив, така сме от 3-4 месеца и сме нямали проблеми.Няма какво да обяснявам колко по голямо е усещането без презерватив.Между другото , да в овулация беше когато стана това...няма какво да се филмирам ,вече се убедих сам ,че няма шанс - вкарването беше едва с 2 сантиметра , няма как сперматозоидите да пропълзят още 5-6 санта сами.

Ами всъщност има.. ти какво си мислиш, че само като се източиш едва ли не до маточните тръби, само тогава може да забременее???..

tweettyy
08-02-2013, 08:53
Успокоява се сам :D

LadyTerrible
08-02-2013, 09:38
Ами всъщност има.. ти какво си мислиш, че само като се източиш едва ли не до маточните тръби, само тогава може да забременее???..
Това исках да го питам и аз. :D

existenz55
08-02-2013, 13:36
То и без да си го е вкарала пак, белята може да е станала (и преди да свършиш има отделяне на сперматозоиди). Да не е бременна приятелката ти (от някой друг) и в момента да ти слага примката без да се усетиш ?

dEviL_bEbz
08-02-2013, 13:54
Има шанс дори и ако е пръснато около клитора.

feeltherain
08-02-2013, 14:09
Е ся ми ебахте мамата..някви противозачатъчни има ли освен ескапел, защото са минали 2 дена вече....за някакви лепенки чух наскоро до 4 дена макс след като е станала белата.Аз лично освен ескапел нищо друго незнам.

LadyTerrible
08-02-2013, 21:59
Противозачатъчните се използват с цел да не се забременява и са средство,което се прилага ПРЕДИ секс и по схема,авторе. :D
Ескапелът има действие до 72 часа след секс,но колкото по-скоро,толкова по-добре.Тия лепенки за пръв път ги чувам.

existenz55
08-03-2013, 05:18
Противозачатъчните се използват с цел да не се забременява и са средство,което се прилага ПРЕДИ секс и по схема,авторе. :D
Ескапелът има действие до 72 часа след секс,но колкото по-скоро,толкова по-добре.Тия лепенки за пръв път ги чувам.
Тия лепенки ги има сигурно откакто са измислили тиксото. Облепяш стабилно на приятелката ти половите органи (за по сигурно и чорап може да напъхаш вътре) с лепенки и за по сигурно и твоя полов орган. След това за още по сигурно и не правите секс. Шанса да забременее е някакви си 2-3% само. С презерватива е по голям шанса (ту се къса, ту се изхлузва и т.н.) :D

autumn666
08-03-2013, 13:49
Като си толкова убеден, че нищо не е станало, въпреки че ти казват друго, защо се допитваш до мнения тук? Има си шанс и то голям щом е била в овулация.
Имаше други хапчета, подобни на Ескапел за спешна контрацепция, но нито помня имена, нито нищо... за щастие си имам мозък и не ми се е налагало да ги знам. Предполагам, че цената е различна, а за страничните ефекти не искам и да си помислям. Поразрови се в Гугъл.
Ако правите секс без презерватив, защо приятелката ти не отиде на гинеколог да и изпише противозачатъчни? Поне ще избегнете подобни ситуации...