View Full Version : към момичетата...
Здравейте.. от 1 седмица приятеля ми(той е на 18 аз съм на 17... нашите още не знаят, мисля скоро да им кажа) ми говори че ще се събират в един негов приятел на домашно,който живее до нас. И аз му казах че ще отида,НО не е сигурно. И стана така че не можах тъй като,аз казах на нашите,че ще спа в една приятелка и те се съгласиха но ми дойде. Надявам се момичетата ще ме разберат. Ако беше да отида там за 1 2 3 часа щях да отида, но да оставам там (тъй като ще спа уж в приятелка ) ми е малко неудобно. Боли ме, нямам настроение, и без това такива болки са при мен че едвам си стоя на краката и тоя моя... сега ми се сърди защо нямало да мога. И аз му обяснявам и той "ти знаеш ли колко такива момичета има на които не им пречи да отидат на купонче като са така и какво ми вика като му обясних "това за мен не е причина") да знам, но представи си нещо стане, някъде нещо се нацапа направо чак ме е срам да го кажа... ама предполагам случвало ви се е... как да стане? Иди му обяснявай.. и сега за това проблеми ми прави. И лошото е, че чувствам вина. Той ми вика аз заради теб ги накарах да се съберем. НО какво аз съм виновна,че се случи така. Направо не знам,честно. Толкова да ми е гадно. Виновна ли съм в случая и наистина тъпо ли е от моя страна?
sneering
08-02-2013, 19:20
Отиди напрай един червен гьол посредата на хола,белким захапе за кво иде реч
Kotka_snaiperist
08-02-2013, 19:23
Няма причина да се обвиняваш,защото месечния цикъл като идва не пита... :D Но му дължиш поне едно извинение,защото макар не-нарочно си му объркала плановете и малко или много си го злепоставила пред приятелите му . Все пак не се притеснявай,не се е случило нищо фатално..опитай в най-скоро време да се реваншираш подобаващо и всичко ще бъде наред.
TheSavior
08-02-2013, 19:24
Имаш за приятел несъобразителен егоист. Това мога да ти кажа. Нямаш никаква вина, нищо не е зависело от теб.
heartshapedbox
08-02-2013, 20:05
Какви са тия глупости бе? Как може да ти е гадно, теб те боли корема, в цикъл си и света ти е крив, а той се оплаква, че си му развалила купончето? А и ти да се чувстваш виновна...Леле,леле :д
sneering
08-02-2013, 20:14
Яко Нирвана 8-)
LadyTerrible
08-02-2013, 21:32
И мен много ме боли по принцип,знам как е.Ако на теб ти се ходи,отиди,какво толкова.Само дето няма да правиш секс и ако пиеш нещо обеболяващо ще те отпусне,но после без алкохол.Слагаш от най-сигурните превръзки и си окей.Когато имаш желание,има начин. :) Ако ли не,оставаш си у вас и му обясняваш как стоят нещата,той да се сърди,докато не му дойде акъла.
Само аз ли си мисля, че прекаляваш? Ти утре като почнеш работа или имаш изпити в унито, какво? Няма да ходиш, щото ти е крив света и те боли корема? Ако толкова искаш да отидеш на тва събиране, щеше да отидеш.
xXcvetityXx
08-04-2013, 13:25
Не знам защоо се чувстваш виновна .. съжалявам обаче приятелят ти е идиот -.- Ако те харесваше би проявил поне малко разбиране .. (а момчетата като не знаят какво е по-добре да не коментират ..)
Fantasyyy
08-04-2013, 16:06
Не трябва да се чустваш виновна.Станало е така,не си го планирала,не си се чуствала добре,не си отишла.Аз не виждам никакъв проблем.Ако беше малко по-съобразителен твоя приятел,щеше да те разбере.