Влез

View Full Version : Да искаш СЕКС, а той да не те иска...

Zazina
08-03-2013, 12:34
Здравейте.
Искам да се обърна към всички в този форум и най-вече към дамите.
Момичета, моята история е следната:

На 21г. съм(момиче). Детствена съм. Имам сериозен приятел с които имаме няколко несполучливи опита за секс...
Преди година и нещо не бях готова за това, нито физически,нито психически, а сега когато съм не се получава. :(
Не съм срамежлива, казвам му какво искам, къде да ме докосва и как... но Не.. когато прибягнем до съществената част с проникването, като че ли всичко умира.. дори по този повод мастурбирам пред него, с цел да се възбудя и навлажня повече..Слава Богу до клиторен оргазъм мога да достигна..та с тази цел и ... да, досещате се.
Не знам..притеснявам се,че не е защото не съм отпусната (естествено,че ви излъжа, ако ви кажа,че на 100% съм отпусната, все пак ще е първият ми път имам някакво притеснение, но то не е толкова, че да не става :( ), а до това, че или съм много тясна или този проклет химен е много плътен :( Понякога толкова мн се ядосвам, защо по дяволите изобщо го има, само да ме тормози :(... както и да е.
Боли ме..., че чак не се усеща да влиза..дори приятелят ми, ми казва, че усеща съпротива и го боли.. :(
Заставам от горе, с цял да се нагодя аз самата... и не.. :@ :(
Моля ви, момичета които при първият им акт ги е боляло много, пък и тези които не ги е... Дайте ми съвет, мнение... каквото и да е... Да опитам нещо друго, или Вие как сте постъпили при вашите първи пъти.. Направо се плаша, накрая ще отида при генеколог да го 'съсече' този химен и да се приключи с мъките ми.. искам най-после да усещам удоволствие по дяволите!

Благодаря. И простете ми ,ако темата не е за тук.

102
08-03-2013, 12:37
Да го съсече, хаха. =) Пробва ли с консумация на алкохол ?

Jentare
08-03-2013, 12:38
Хващаш за пакета и в леглото и айдеееее.

Smrazqvashta
08-03-2013, 12:39
Нещо не правите, както трябва. Няма как да не може да се разкъса. :lol:
За болката какво да ти кажа, психологическата нагласа също е много важна. Казваш, че и приятелят ти го боли? Това е много странно.
Пробвайте с повече любовна игра, лубрикант, изпийте по едно малко да се отпуснете. Няма как да не стане, горе главата.
А това с гинеколога и съсичането -_- е най-голямата простотия, която може да направиш.

kalpazanka
08-03-2013, 12:41
Иди при гинеколог, за да се изключи проблем.

LadyTerrible
08-03-2013, 13:24
Иди при гинеколог, за да се изключи проблем.
И аз те съветвам да отидеш на лекар.Дебелината и еластичността на химена са си индивидуални за всяка жена.Има жени,при които много боли и става по-трудно.Не си единствената,спокойно.Аз само съм чувала,че с напредването на възрастта,хименът става по-нееластичен и плътен,ако има такова нещо,при теб може и това да е проблемът.Като отидеш на преглед при специалист,ще получиш най-компетентното мнение.

autumn666
08-03-2013, 13:33
И аз бях като теб - много се бях панирала. Болеше уж, а нямаше капка кръв и мина много бързо.
Просто не го мисли, отпусни се максимално, пийте някакъв алкохол преди това, но не прекалявайте.
Няма от какво да те е страх - никой не е умрял от това. :D
Нека да е по-внимателен... а това него да го боли според мен не е нормално...
Пробвахте ли с пръсти?

baby_baby
08-03-2013, 14:34
Използвайте лубрикант или отиди по-добре на гинеколог за да си спокойна

anonymous908491
08-03-2013, 14:35
С чук и кол пробвайте.
Ще има много кръв, някой може да умре, но е сигурно, че ще те отвори.

Lewskarche
08-03-2013, 16:00
С чук и кол пробвайте.
Ще има много кръв, някой може да умре, но е сигурно, че ще те отвори.
+1

tweettyy
08-03-2013, 17:37
Спокойно, аз бях същата като теб. Аз бях върху него ( друг е въпроса, че 40 минути не можахме да уцелим дупката :D ) и ме болеше супер много и сигурно 10 мин. сме се мъчили ( при които той ми каза - абе знаеш ли че и мене ме боли, не само теб :D ) ии да пробвайте по упорито и ще стане. Като се разкъса ципата вече не е страшно. :) Успех

pifiella
08-03-2013, 19:29
Аз само съм чувала,че с напредването на възрастта,хименът става по-нееластичен и плътен,.

Ей, това трябваше да кажеш в тийнфорум,утре вече няма да има девствени!
:D :D :D

draid
08-03-2013, 20:46
Твоя вероятно е от кевлар :P

Сега по-сериозно. Да не би да ти е много нисък прага да на болка и да се стягаш, когато те заболи ?

existenz55
08-04-2013, 07:35
Да не се окаже като в филма Teeth (гледайте го няма такава комедия ужас)
http://www.youtube.com/watch?v=yH8yuld4DUE

Баща Ти
08-04-2013, 08:47
може половите ти органи да са много грозни!

Tyler The Creator
08-04-2013, 16:41
Като си ДЕТСТВЕНА на на 21 години, не трябва да ти позволяват да се размножаваш.

Zazina
08-04-2013, 20:40
Да го съсече, хаха. =) Пробва ли с консумация на алкохол ?

Не съм опитвала. Все съм си мислила, че е глупаво, но... защо пък не..

Твоя вероятно е от кевлар :P

Сега по-сериозно. Да не би да ти е много нисък прага да на болка и да се стягаш, когато те заболи ?

Не мисля,че ми е нисък прага на болка. Уж търпя..ама знам ли :(

може половите ти органи да са много грозни!

Не, не са. А и да са, това както общо има с това,че не влиза, умнико?
Все пак ти благодаря за коментара. За пореден път доказа, че нищо умно и смислено не можеш да кажеш в този форум.

И аз бях като теб - много се бях панирала. Болеше уж, а нямаше капка кръв и мина много бързо.
Просто не го мисли, отпусни се максимално, пийте някакъв алкохол преди това, но не прекалявайте.
Няма от какво да те е страх - никой не е умрял от това. :D
Нека да е по-внимателен... а това него да го боли според мен не е нормално...
Пробвахте ли с пръсти?

Знам,че никой не е умрял,но.. Боли го защото казва, че усеща съпротива (явно химена) не знам...
Да първо с пръсти опитва... Вкарвал си е целия среден пръст, но с големи мъки, а за 2 просто не сме и помисляли.., но въпреки това опитваме с него... с х*й както се казва и ... пак нищо.
Както и да е.

Благодаря Ви за съветите.
Ще опитам още няколко неща и ако не... Просто ще отида на гинеколог.

teenems
08-04-2013, 21:41
Наистина отиди при гинеколог,но..пробвай просто да отпуснеш съзнанието си и да не мислиш толкова много за проникването.Пък и винаги си боли в началото.Поне мен първата минута винаги си ме боли...

fckd
08-05-2013, 11:02
Ей, това трябваше да кажеш в тийнфорум,утре вече няма да има девствени!
:D :D :D

Aхахахаха, много вярно :D:D:D