View Full Version : Много си падам по едно момиче
Здравейте,трябва ми съвет:
Много харесвам едно момиче от моето училище.Тя е на 15,а аз на 14 и е малко по-така известна от мене.Та много я харесвам - всичко в нея,външния вид,характера,абе просто е перфектна.Проблема ми е,че не знам как да й го кажа.Малко се срамувам.Съвети?
LadyTerrible
08-03-2013, 17:02
Общувате ли си по някакъв начин? Приятели ли сте или сте само на "здравей"-"здрасти"?
xXcvetityXx
08-04-2013, 13:19
Ако не сте си говорили не може да идеш и да кажеш " харесвам те " .. Трябва да се сближите, да станете приятели , да си говорите повече, да излизате и тогава просто и го кажи ..
Ако не сте си говорили не може да идеш и да кажеш " харесвам те " .. Трябва да се сближите, да станете приятели , да си говорите повече, да излизате и тогава просто и го кажи ..
Има опасност обаче да попадне в така наречената friendzone. Границата е много тънка и не съм сигурна, че ще я уцели.
Намери й скайп, ФБ, запознайте се, поздравявай я като я видиш и така :) Някой път излезте в обща компания, после само двамата. Тва е.
Значи общуваме си да - особено от скоро-много.Имам и скайпа,фб,само телефона не знам как да й поискам.Винаги като я видя я поздравявам,ама гледам да се усмихвам по-така,ако ме разбирате ;)
@PimKie ще пробвам по твоя начин
Иначе от 15ти ще сме в едно училище,сигурно ще излизаме повече,тъй като и двамата сме от малък град,но учим в голям,та смятам тогава да предприема по-големи действия.
PainMonopoly
08-04-2013, 23:14
Щом си общувате, я покани на срещичка.