Влез

View Full Version : Ултра сексуално желание

Cykamadre
08-04-2013, 22:03
Пичове и пички, много як форум, по 2 часа стоя дневно - гледам много въпроси отговори и тн. та и аз имам въпросче:
Та аз си знам по-силното сексуално влечение си е нормално на тези години (на близо 15 години съм) ама мойто вече май попрелива малко... - на 12 години започнах с мастурбацийте (аз съм от малко по рано в пубертета) та случвало ми се е да мастурбирам по 5 пъти на ден - не се изпуска момент - видя ли някое усамотено местенце или кенеф едвам се сдържам :D
Само едно не знам - дали ще ми помогне или пречи в следващите ми най-най-най... хубави години на сексуален живот?? :)

white knight
08-04-2013, 22:16
Зависи, промени името на темата на: "Търся си нимфоманка" и ще разбереш :D :D :D

Cykamadre
08-04-2013, 22:37
де да беше толкова лесно... :D

baby_baby
08-05-2013, 12:42
Напълно нормално е на твоята възраст да мислиш само за секс

funkey
08-05-2013, 16:33
Пичове и пички, много як форум, по 2 часа стоя дневно - гледам много въпроси отговори и тн. та и аз имам въпросче:
Та аз си знам по-силното сексуално влечение си е нормално на тези години (на близо 15 години съм) ама мойто вече май попрелива малко... - на 12 години започнах с мастурбацийте (аз съм от малко по рано в пубертета) та случвало ми се е да мастурбирам по 5 пъти на ден - не се изпуска момент - видя ли някое усамотено местенце или кенеф едвам се сдържам :D
Само едно не знам - дали ще ми помогне или пречи в следващите ми най-най-най... хубави години на сексуален живот?? :)
Брато няма значение дали си влязал в пубертета или не,някои мастурбират по-рано др по-късно,аз почнах на 7-8 годишна възраст, но както и да е :D Жив и здрав съм,гледай да не прекаляваш,защото след време може би найстина да ти окаже ефект,МОЖЕ БИ.