.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Ултра сексуално желание

Пичове и пички, много як форум, по 2 часа стоя дневно - гледам много въпроси отговори и тн. та и аз имам въпросче:
    Та аз си знам по-силното сексуално влечение си е нормално на тези години (на близо 15 години съм) ама мойто вече май попрелива малко... - на 12 години започнах с мастурбацийте (аз съм от малко по рано в пубертета) та случвало ми се е да мастурбирам по 5 пъти на ден - не се изпуска момент - видя ли някое усамотено местенце или кенеф едвам се сдържам
    Само едно не знам - дали ще ми помогне или пречи в следващите ми най-най-най... хубави години на сексуален живот??

Голям фен Аватара на white knight
    Зависи, промени името на темата на: "Търся си нимфоманка" и ще разбереш

де да беше толкова лесно...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Напълно нормално е на твоята възраст да мислиш само за секс

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Cykamadre Виж мнението
    Пичове и пички, много як форум, по 2 часа стоя дневно - гледам много въпроси отговори и тн. та и аз имам въпросче:
    Та аз си знам по-силното сексуално влечение си е нормално на тези години (на близо 15 години съм) ама мойто вече май попрелива малко... - на 12 години започнах с мастурбацийте (аз съм от малко по рано в пубертета) та случвало ми се е да мастурбирам по 5 пъти на ден - не се изпуска момент - видя ли някое усамотено местенце или кенеф едвам се сдържам
    Само едно не знам - дали ще ми помогне или пречи в следващите ми най-най-най... хубави години на сексуален живот??
    Брато няма значение дали си влязал в пубертета или не,някои мастурбират по-рано др по-късно,аз почнах на 7-8 годишна възраст, но както и да е Жив и здрав съм,гледай да не прекаляваш,защото след време може би найстина да ти окаже ефект,МОЖЕ БИ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си