Влез

View Full Version : Пак за забременяването

Sa4kiSabiram
08-06-2013, 09:41
Здравейте! Имам въпрос и преди да ме нападнат някои хора ще обясня че съм на 19, но съм спала досега само с едно момче, с което вече скъсахме. С него никога не сме правили секс повече от веднъж за вечерта. Сега обаче има друг,с който най - вероятно скорро ще се стигне дотам и доколкото разбрах от него самия той прави по няколко пъти на нощ. На мен обаче ми е неудобно да го попитам дали може да се забременее ако е свършил веднъж и след това правим пак секс. Не знам какво ще си помисли, а нашите също не мога да питам - никога не са ми обяснвали каквото и да е, това е тема табу вкъщи. Та - може ли всъщност да стане фал от това? Смисъл то нали остава там някаква сперма по него.Не знам не съм наясно ще се радвам да ми обясните.Мерси :)

dimitar_ak
08-06-2013, 10:44
С презерватив всеки път и край на притесненията.

kalpazanka
08-06-2013, 11:18
Да, може да стане фал. Не рискувай, за да не ти излезе през носа половият живот.

Ecstasy
08-06-2013, 11:24
Когато приятелят ти свърши извън теб, но иска да правите любов отново ще трябва да се изкъпе добре и да уринира, за да не е останало каквото и да е от спермата. Имай напредвид, че има един такъв момент точно преди мъжа да свърши, при който се отделят няколко капки семенна течност и от нея също може да забременееш. Най-добре да не те боли глава използвайте презерватив всеки път, мъжете понякога се отнасят лекомислено към това - "е какво пък толкова","няма какво да се притесняваш" и т.н. но в крайна сметка става въпрос за твоето тяло,за това отстоявай своята позиция. Всичко хубаво ти желая :)

dream1707
08-06-2013, 11:27
Ако е с презерватив няма какво да стане. Ако е без трябва да се измие и да пишка, защото остава някакво количество сперма по каналчетата.

LadyTerrible
08-06-2013, 11:33
Ако е с презерватив няма какво да стане. Ако е без трябва да се измие и да пишка, защото остава някакво количество сперма по каналчетата.
+1
Но най-сигурно е с презерватив. :)

Баща Ти
08-06-2013, 11:37

Има какво да стане. Ако струята му е като на пожарникарски кран, може капута да се скъса и пак да е пълна със семе като тиква.

baby_baby
08-06-2013, 12:41
Може да стане фал но по-добре го правете с презерватив