View Full Version : Пак за забременяването
Sa4kiSabiram
08-06-2013, 09:41
Здравейте! Имам въпрос и преди да ме нападнат някои хора ще обясня че съм на 19, но съм спала досега само с едно момче, с което вече скъсахме. С него никога не сме правили секс повече от веднъж за вечерта. Сега обаче има друг,с който най - вероятно скорро ще се стигне дотам и доколкото разбрах от него самия той прави по няколко пъти на нощ. На мен обаче ми е неудобно да го попитам дали може да се забременее ако е свършил веднъж и след това правим пак секс. Не знам какво ще си помисли, а нашите също не мога да питам - никога не са ми обяснвали каквото и да е, това е тема табу вкъщи. Та - може ли всъщност да стане фал от това? Смисъл то нали остава там някаква сперма по него.Не знам не съм наясно ще се радвам да ми обясните.Мерси :)
dimitar_ak
08-06-2013, 10:44
С презерватив всеки път и край на притесненията.
kalpazanka
08-06-2013, 11:18
Да, може да стане фал. Не рискувай, за да не ти излезе през носа половият живот.
Когато приятелят ти свърши извън теб, но иска да правите любов отново ще трябва да се изкъпе добре и да уринира, за да не е останало каквото и да е от спермата. Имай напредвид, че има един такъв момент точно преди мъжа да свърши, при който се отделят няколко капки семенна течност и от нея също може да забременееш. Най-добре да не те боли глава използвайте презерватив всеки път, мъжете понякога се отнасят лекомислено към това - "е какво пък толкова","няма какво да се притесняваш" и т.н. но в крайна сметка става въпрос за твоето тяло,за това отстоявай своята позиция. Всичко хубаво ти желая :)
dream1707
08-06-2013, 11:27
Ако е с презерватив няма какво да стане. Ако е без трябва да се измие и да пишка, защото остава някакво количество сперма по каналчетата.
LadyTerrible
08-06-2013, 11:33
Ако е с презерватив няма какво да стане. Ако е без трябва да се измие и да пишка, защото остава някакво количество сперма по каналчетата.
+1
Но най-сигурно е с презерватив. :)
Има какво да стане. Ако струята му е като на пожарникарски кран, може капута да се скъса и пак да е пълна със семе като тиква.
baby_baby
08-06-2013, 12:41
Може да стане фал но по-добре го правете с презерватив