PDA

View Full Version : Малко помощ

hristo.marinov.1610
08-07-2013, 12:02
Здравейте, искам да задам въпрос които е много обсъждан, а именно как да си хвана приятелка.....

Ще започна с някои факти за мен:Аз съм момче на 15 години и живея в малък град. Докъто не станах на 13 бях абсолиутен дебелак, които не излизаше навън а само учеше и не спортуваше нищо. После пазих диета 1год и 6м и добих нормално тегло. Промених малко вида си (махнах един ужасен бритон). Липсва ми малко самочувствие и дори ми е неудобно да питам за това в тема. Не смятам че съм пораснал чак пък толкова, но определено разсъждавам много по-различно от преди. Като цяло съм висок 165 тежа 56 кг имам известни мускули но работя по въпроса с тялото и се занимавам със силов спорт от 1 година.По ФВС се справям много добре. Не съм някакво богаташче. В ново даскало съм и се запознах с много нови хора и се чувствам по-пълноценен. Това което осна в мен си е че съм по умен от другите и ми викат че зубря а не е така. Стига толкова за мен, а сега към въпроса.

Нямам голям опит с момичетата, но горе долу съм си приказвал с такива и не изпитвам чак "страх" от тях. Виждам че не съм им неприятен, но имам конкуренция. Като цяло ме устройва момиче от 13-15 и тепърва ще идват такива в училище а аз не знам как да им се харесам или да ги разсмея. Моите съученици си нямат гаджета (е само един де) но ме е страх да не закъснея защото има такива в града ми дето ходят с момичета от 5-ти клас. Моля дайте някакви съвети за това как да впечатля някое момиче.

Благодаря предварително, дано да не съм ви отегчил, извинете че нещата са малко разбъркани.

Minwu
08-08-2013, 09:45
"Това което осна в мен си е че съм по умен от другите и ми викат че зубря а не е така." - Като станете на по 20 и ти работиш за 1500лв., а те за 400, ще ти пука ли?

Относно момичетата.. това е много тъпо, което правиш. Разбирам да си харесваш някое момиче и да се опитваш да я впечатлиш, а не да си хванеш някоя просто за бройката...

Запознай се с някое момиче, излизайте, опознайте се, ако се харесате всичко ще си дойде от само себе си, ако не - значи има нещо по-добро за теб. Не се насилвай...

Just Smile :)
08-08-2013, 10:04
Това не трябва да ти е като 'фикс идея', нали знаеш? Има ли някое Момиче, което да си харесваш? Това със сигурност си го чувал, но на 15 не е 'задължително' да си имаш гадже. Аз самата преди няколко месеца за първи път имах по-близък контакт с момче. Искам да кажа, че и аз бях така... "Искам гадже, искам гаже....!". Знам какво е и знам, че е досадно да ти се повтаря да не бързаш.
Живей си живота! Запознавай се с нови хора и се забавлявай (дори като почнеш даскало ;дд) :)

hristo.marinov.1610
08-08-2013, 10:12
sajelqvam obache ne ste me razbrali pravilno, ne stava duma za "broiki" a neshto seriozno

Minwu
08-08-2013, 12:54
Е какво сериозно като в момента не си харесваш никоя? Поне привличане да имаше към някое момиче. :D

За сериозна връзка нещата не са толкова лесни. Трябва да внимаваш кой допускаш до себе си за да накрая да не си наранен и да пускаш теми "Kакво стана с момичетата? или Всички жени са курви" :D Опознай човека, който искаш да е до теб. Виж дали се спогаждате, дали можеш да й имаш доверие, що за човек е и т.н., а за това трябва време. Не можеш да опознаеш някой за месец напр. Не е страшно да си сам, а да си с грешен човек!