PDA

View Full Version : Казвали ли сте на родителите си че сте правили секс ?

mucinka95
08-09-2013, 09:49
Към мацките е въпроса , ама може и момчетата да се включат . Та момичета , казвали ли сте на родителите си че не сте девствени ? Как реагираха ? Питам защото обмислям да кажа на нашите ама нещо ме човърка и ме е страх :д особено от баща ми ... да не земе да ме пребие и да съжалявам после за тва че съм им казала :Д:Д:Д

granger
08-09-2013, 09:53
В кой век живее баща ти,че да те пребие?
С майка ми в небрежен разговор и обясних, беше и странно,защото не харесваше приятеля ми,но все пак, го прие. Нещо нормално е,не е имало скандалища и глупости. Все пак си на 18,не правиш нищо нередно.
Не им го изтърсвай като тухла 4ка на главата, по-скоро поговори отделно с майка си първо. Баща ти рано или късно ще се усети и той :D

mucinka95
08-09-2013, 09:59
С майка ми в небрежен разговор и обясних, беше и странно,защото не харесваше приятеля ми,но все пак, го прие. Нещо нормално е,не е имало скандалища и глупости. Все пак си на 18,не правиш нищо нередно.
Не им го изтърсвай като тухла 4ка на главата, по-скоро поговори отделно с майка си първо. Баща ти рано или късно ще се усети и той :D

ама тъпото е че преди 1,2 месеца майка ми ме попита в прав текст дали съм спала с някой и аз и изтърсих набързо едно голямо 'НЕ ТИ ЛУДА ЛИ СИ , ЗАКЛЕВАМ СЕ НЕ СЪМ' и тва ми е кофтито че я излъгах . Аз съм решила да им кажа защото бившия ми ме заплашва че той ше им изпее сичко и аз искам да го изпреваря , ма още се чуда :д

Rocknroll
08-10-2013, 15:09
+1 :D
Аз направих същото.В небрежен разговор,обясних на майка си,така и така какво съм направила,как е станало и всичко.Все пак ми е майка.Най-близкият човек на момичето.Ако от нея криеш това,че си спала с момче,а си на 18,е не знам за друго.Баща ти ще го преодолее,спокойно.На бащата принципно му е най-трудно,защото дъщеря му пораства,а си е неговото момиченце.Така поне беше с моя.Та да не се притеснявай от реакциите. :)

Баща Ти
08-10-2013, 15:37
Сестра ми да има късмета да ми изтърси, че е спала с някой, който не ме кефи. Тежко му..

Chacho
08-10-2013, 15:47
-Мамо, друсам хеороин.
-КВО!?
-Бъзикам се, само правих секс и пропуших цигари.
-А, окей...

granger
08-10-2013, 15:48
^ Другия път като излиза на среща иди с нея, дай си благословията и тогава....иначе карцер!
:D

Баща Ти
08-10-2013, 15:54
^ Другия път като излиза на среща иди с нея, дай си благословията и тогава....иначе карцер!
:D

Не съм чак толкова тираничен, просто като знам каква е днешната младеж... :D

draid
08-10-2013, 16:05
Трябва ли да им казваш когато изгрява слънцето сутрин ? Родителите нито са тъпи нито нито растат в саксии, вероятността да предполагат, че си правила е голяма. Иначе аз лично никога не съм им казвал в прав текст. Веднъж проведохме спор по отношение на това че съм правил секс без презерватив :D

rositzza
08-13-2013, 19:41
Не съм, но майка ми все ме пита "Ама вие внимавате нали?"

mlakniwe
08-13-2013, 20:06
аз не съм казвал на наще момче съм, но те разбраха и си смеят и ме питат ебеш ли са вече и се смеят и аз викам няя да отговоря и те викат споко то е нещо нормално и се смеят пък на мен ми стана мноо кофти че знаят, в тяхните очи вече не съм детенце невинно, а искам да съм

anonymous708973
08-13-2013, 20:11
Веднъж проведохме спор по отношение на това че съм правил секс без презерватив :D

Умирам от желание да знам това как са го научили.

mlakniwe, имаш нужда от лекар.

mlakniwe
08-13-2013, 20:46

mlakniwe, имаш нужда от лекар.

Кво ми има ако искаш вярвай родителите ми са съвременни и точноо така говорят, кво странно има да говорят така, а и аз искам да ме мислят за девствен, защото инъче ще гледат по друг начин на мен, а не искам , защо ми е лекар обясни ми?

draid
08-13-2013, 20:48

Не умирай. Аз им казах.

anonymous708973
08-13-2013, 20:53
Кво ми има ако искаш вярвай родителите ми са съвременни и точноо така говорят, кво странно има да говорят така, а и аз искам да ме мислят за девствен, защото инъче ще гледат по друг начин на мен, а не искам , защо ми е лекар обясни ми?

Оф, пет пари не давам колко са ти съвременни родителите, но определено частта с "не съм вече невинно детенце в техните очи, а искам да съм" подхожда на някоя филмирана госпожица на 15 годинки, не на мъж.

Дрейд, вече умирам от желание да знам по каква причина си бил толкова откровен :д

draid
08-13-2013, 21:02
Хаха, ами питали са и съм им отговорил ;)

Cloud9
08-14-2013, 06:26
Към мацките е въпроса , ама може и момчетата да се включат . Та момичета , казвали ли сте на родителите си че не сте девствени ? Как реагираха ? Питам защото обмислям да кажа на нашите ама нещо ме човърка и ме е страх :д особено от баща ми ... да не земе да ме пребие и да съжалявам после за тва че съм им казала :Д:Д:Д

Ти нямаше ли връзка от 2 години с пикльо дето те бие?Ако сте имали дълга и сериозна връзка се съмнявам ваще да не знаят че си правила секс.Нямат да те пребият, спокойно.

Ivaaaaa
08-14-2013, 08:34
не разбирам от какъв зор ще им казвам
те и без това 100 про са се усетили...

PurpleSand
08-16-2013, 21:35
на майка ми само :)

fUcKsMiLe
08-17-2013, 02:49
Когато се случи, бих казала на татко. Той си ми е най-близкия човек и нищо не смятам да крия от него.
Е, няма да му дам детайли, просто най-общо, чисто и просто ще му кажа така и така, и това ще бъде.

asdbroasd
08-18-2013, 09:25
По-добре болезнена истина истина,отколкото красива лъжа..Няма смисъл да криеш..рано или късно,всичко излиза наяве-на 18 ли ще им кажеш,на 30 ли,на 100 ли години,ти си пълнолетна вече,можеш сама да се грижиш за себе си и да взимаш решения.. ;) Например на Иванчо и Марийка родителите нямат нищо напротив! :D:D:D

- Длъжна съм да те предупредя, че след час ще си дойде мъжа ми.
- Но аз нищо не правя?
- Точно затова, а времето си върви...
:D:D:D

kalzzz
08-18-2013, 09:58
Казах на майка ми само и тя беше леко разочарована, защото не харесваше момчето ... е шанс :D На брат ми не съм му казала, а и не възнамерявам, че ще настъпи третата световна в нас :D Разговора като цяло зависи от това колко съвременни са родителите ти. Не боли ! Опитай :D

aylinxxa
08-18-2013, 14:29
Моя въпрос е малко по друг , но все пак е по въпроса за девствеността и родителите.. Та, като цяло проблема е следния.. тревожи ме какво ще стане, ако разберат (девствена съм, все още ) родителите ми са леко консервативни ,само това ме спира , а се чувствам готова за тази стъпка :D :D та ако някой е бил в подобна ситуация , ако може да сподели :)

tweettyy
08-18-2013, 19:39
Моя въпрос е малко по друг , но все пак е по въпроса за девствеността и родителите.. Та, като цяло проблема е следния.. тревожи ме какво ще стане, ако разберат (девствена съм, все още ) родителите ми са леко консервативни ,само това ме спира , а се чувствам готова за тази стъпка :D :D та ако някой е бил в подобна ситуация , ако може да сподели :)

Не им казвай :D :D :D

BRUNETTE,
08-19-2013, 21:39
Казах на майка ми, но и баща ми знае. Няма нищо страшно или срамно, при положение, че си имаш сериозен приятел..