View Full Version : Ерекция
sport23m
08-09-2013, 13:53
Здравейте първо да започна с това,че съм на 23 години спрямо връстниците ми или по малки от мен моят член е доста по-малък на дължина и на дебелина 173 см съм висок и тежа около 62-63 кг. и най-много ме интересува защо от най-малкото получавам ерекция например като ме сърби някъде по тестисите или по члена докато го пипна и веднага в пълна ерекция или голо момиче като видя и т.н ако някой е компетентен по тези мои 2 въпроса ще съм благодарен да ми отговори знам,че навсякъде из форума има такива писани теми,но пускам тема за конкретно моя проблем така да го нарека
baimui1564
08-09-2013, 14:26
Здравейте първо да започна с това,че съм на 23 години спрямо връстниците ми или по малки от мен моят член е доста по-малък на дължина и на дебелина 173 см съм висок и тежа около 62-63 кг. и най-много ме интересува защо от най-малкото получавам ерекция например като ме сърби някъде по тестисите или по члена докато го пипна и веднага в пълна ерекция или голо момиче като видя и т.н ако някой е компетентен по тези мои 2 въпроса ще съм благодарен да ми отговори знам,че навсякъде из форума има такива писани теми,но пускам тема за конкретно моя проблем така да го нарека
Не е ерекция пич, ами просто ти стърчи, нали сам казваш, че ти е малък.
sport23m
08-09-2013, 14:31
Как така да не е ерекция като ми е надървен като казвам малък не разбирай 8 см просто спрямо мой набор или по малки с които съм правел тройка моят член е по тънък
Братле, радвай се, че получаваш толкова лесно, аз не съм така и е гадно.
baby_baby
08-09-2013, 15:12
Радвай се че изобщо получаваш ерекция
само не можах да разбера защо си каза колко си висок и колко тежиш сякаш тва има някво значение колко см ти е пишката :D
Smrazqvashta
08-09-2013, 15:35
Прави секс.
sport23m
08-09-2013, 16:59
само не можах да разбера защо си каза колко си висок и колко тежиш сякаш тва има някво значение колко см ти е пишката :D
Аз ако знаех нямаше да се допитвам до вас...
И попитах просто това дали е нормално от най-малкото така да получавам ерекция знам,че е хубаво,че я имам и да се радвам :)
Rocknroll
08-09-2013, 17:12
Бе радвай се.Не е НЕ-нормално,всеки случай.Не го мисли толкова.