View Full Version : Проблем при секс
impostor69
08-12-2013, 14:34
Здравейте, форумници!
На кратко за нас, аз съм на 18, тя почти на 17.Заедно сме от година и половина, правим секс от 1 година.
Когато го правим, всеки път в началото се оплаква от болка, а това е само отначалото после няма никакви проблеми и всичко е тип-топ.Предполагам, че проблема не е защото не е навлажнена и някви такива, защото нямаме такива проблеми.Някакви съвети да ни дадете и съжалявам ако не съм бил достатъчно изчерпателен, ако нещо съм забравил питайте.Благодаря предварително!
baby_baby
08-12-2013, 15:13
Ами аз също съм като твоита приятелка и мене в началото ме боли малко после не но предполагам че в началото не съм се навлажнила и за това ме боли но после добре си се овлажнявам и не ме боли...
колко често правите секс?
при мен се случва също при пауза седмица и повече, независимо колко съм мокра, при все че съм на 23 години и правя секс от немалко години...първите 2-3 вкарвания си ме болят сомтаймс, макар да няма никакъв проблем след това
impostor69
08-12-2013, 16:41
при мен се случва също при пауза седмица и повече, независимо колко съм мокра, при все че съм на 23 години и правя секс от немалко години...първите 2-3 вкарвания си ме болят сомтаймс, макар да няма никакъв проблем след това
Общо взето по 1 път (минимум) на седмица, значи просто проблема идва от това, че не трябва толкова да избързваме и да има повече игра?
nezabelejimata
08-12-2013, 21:15
+ 1 :)
existenz55
08-12-2013, 21:48
Ако удряш по един език в продължение на 10 минути определено няма да има болки. Овлазняването винаги може да е и по добро и обикновенно мъжете прибързваме с мушкането на мушкатото (еми иска му се и е доказано, че при възбуда кръвта от мозъка влиза в пениса) и от това при първите няколко мишкания жената я боли (особено ако и сме надарени и тогава даже се стига до викове НЕ ИСКАМ последвани от ДАЙ ДАЙ след достатъчно овлъжняване).
impostor69
08-13-2013, 09:24
Благодаря на всички за бързите отговори и съвети, слънчев и приятен ден! :)