View Full Version : Въпросче?
Еми вече съм на 12 малко е знам, но може ли вече да правя това и вие какво мислите? А си нямам приятелка и съм много срамежлив, и с това не мога да се справя а и не съм от най-красивите ако искате и pic. мога да ви дам, а и от умните не си падам абе по-красив съм отколкото умен ? Както и да е проблема е че никое момиче не ме харесва имах една ама тя пък хареса едно друго момче, ии.. Пък имам и проблем с маструбацията слаба ерекция.. Едвам, едвам Пешо се вдига..
Та ако някой ми даде съвет за добра (мъжка) маструбация и отговори на останалото ще съм доволен. :). Пак казвам знам малак съм ноо... се тая
Малък си, бе ..
Казах че знам но отговори се пак .. :D
Дай снимка да ти кажем дали си годен.
Ти питаш какво мислим, относно това, дали вече можеш да го правиш. Отговорих ти. А и айде кажи ми, къде ще намериш момиче на твоята възраст, което да се навие, да загуби девствеността си, толкова малка? На 12 години, не вярвам да ти е достатъчно голям, за да го правиш. А относно маструбацията - кво толкоз да ти казвам, не знаеш ли как се маструбира?:D
Дай снимка да ти кажем дали си годен.
+1:D
момент за антиреклама
я съм грозен, ама съм по-убав отколко съм умен
http://prikachi.com/images.php?images/488/6448488x.jpg Не се смейте моля достатъчно подигравки съм имал .
ти въобще сперма имаш ли?
Абе,дребчо,къде бързаш,има цял живот да бараш меча. Намали ръкоблудството и ще вдигаш Пешо.
Да, имам сперма . Снимката съм 1 година по-млад не е от днес .. :D
http://prikachi.com/images.php?images/488/6448488x.jpg Не се смейте моля достатъчно подигравки съм имал .
Негоден си.
Абе,дребчо,къде бързаш,има цял живот да бараш меча. Намали ръкоблудството и ще вдигаш Пешо.
ръкоблудство :lol:
Ти питаш какво мислим, относно това, дали вече можеш да го правиш. Отговорих ти. А и айде кажи ми, къде ще намериш момиче на твоята възраст, което да се навие, ад загуби девствеността си, толкова малка? На 12 години, не вярвам да ти е достатъчно голям, за да го правиш. А относно маструбацията - кво толкоз да ти казвам, не знаеш ли как се маструбира?:D
На неговите години ми беше 15 санта :D
Smrazqvashta
08-15-2013, 13:59
Прекалено си млад. Като пораснеш с още 3-4г всичко ще си дойде на мястото.
Казва се МАЛЪК.. на бебетата млади ли им викате ?
Порастни, ти сигурно елементарна сексуална култура нямаш. Какво ще ти стане ако изчакаш още няколко години !? Боже ..
Supermassive____
08-15-2013, 14:29
Не е нормално на тази възраст да се води полов живот, прекалено малък си. К'во друго очакваш да ти кажем? Баси.
днес гледах един филм Trust
извратени деца...нищо невинно няма във вас :lol:
Mary_Jane_69
08-15-2013, 14:34
мене нещо тролец ми се виждаш
Ако един ден и брат ми е толкова разгонен на твоите годинки и мисли само за това, а не да чете книжки през лятото само шамарки ще яде на закуска, обяд и вечеря. :P
Накъде си тръгнал на 12 години да мислиш за секс, бе?!
Аз на твоите години още с барбита си играех. :D
Много си малък, мойто момче, върви си играй с децата пред блока, след 3-4 години ела пак да пишеш теми в тоя раздел.
Silviahh
08-15-2013, 17:15
днес гледах един филм Trust
извратени деца...нищо невинно няма във вас :lol:
Между другото преди точно 5 минути свърших да го гледам този филм.
Децата са ужасно наивни...
Всичко с времето си !
AnarchyBoy
08-15-2013, 17:47
Друга перспектива освен ръкоблудството за минимум идните 2 годинки нямаш.. :lol:
сорЕ 8-)
nevermind...
08-15-2013, 18:31
Ти изобщо ерекция имаш ли? О.о
soul1199
08-15-2013, 18:45
Има време,защо все бързате?!..
Dannie96
08-15-2013, 19:59
Та ти детенце още... или трол... или и двете
dream1707
08-15-2013, 20:17
Не е като да нямам познати, които са почнали на 12, но те са от тоя тип хора дето се развиват със светлинни години пред наборите си ... ти за жалост обаче не си от гореспоменатите, пък и да ти кажа нямаш никаква нужда да си на 12. Изчакай да пораснеш още малко и ще ти дойде времето и на теб.
muhatacece
08-15-2013, 20:41
Мда е да чака 3 години, то аз съм на 15, пуснах такава тема и хоп ? МНОГО СИ МАЛЪК и всякви комплексари почнаха да ме плюят изведнъж... ибаааси :D
Пич, по темата наистина на 12 си прекалено малък .. Не си равит, оновато ти не е развито и т.н .... Стани на 14-15 и тогава пусни такава тема :P
Rocknroll
08-16-2013, 08:42
+1
Бе не си грозен,не се комплексирай.
Малък си,не бързай,за тия работи си има време.
А на теб не ти е дошло времето въобще,бе готин.
EmiliesAngel
08-17-2013, 22:32
Абе въобще не си грозен даже си си много хубав.Ако беше 3-4 години по-голям....бих те харесала, но почакай малко!Изобщо не му е времето !
baby_baby
08-18-2013, 16:27
За къв секс говориш бе ти си на 12 още не си се развил иначе си тръгнал секс да правиш по-добре си гледай даскалото
els_kill
08-19-2013, 11:56
обаче имам един въпрос защо въобще маструбираш? защото твой приятели го правят или?
Леле така ли изглеждат 12 годишните ? хаха
els_kill
08-19-2013, 11:59
Леле така ли изглеждат 12 годишните ? хаха
ти как очакваш :D
ти как очакваш :D
И аз не знам.Но това си е детенце на снимката.Повече от 10 не бих му дала.
muhatacece
08-19-2013, 19:55
И аз не знам.Но това си е детенце на снимката.Повече от 10 не бих му дала.
Пича споменал, че снимката е била от преди 1 година ... Ма, наистина мяза на детенце на снимката ...