View Full Version : Сериал като Skins
Здравейте :) Търся си сериал, подобен на Скинс, да е тъжен и смислен ии с поука, сещате се. Ако е реалистичен също е добре, но давайте предложения ^^
heartlesandfreaky
08-19-2013, 20:29
сещам се за 90210 само.. определено е много различен от скинс, но има много тежки моменти и в него, бая съм си поревала.. като цяло е много хубав, препоръчвам :)
muhatacece
08-19-2013, 20:49
Оооо, скинс беше много хубав, но сега съм на - The Vampire Diares, Supernatural, Teen Wolf, Pretty Little Liars . Съветвам те да ги почнеш, The Vampire Diares, Supernatural и Teen Wolf са фантастика, но пак си ги има драмите и т.н. Няма да съжаляваш, ако ги почнеш, но Teen Wolf излиза Януари месец, Supernatural и The Vampire Diares са през октомври, а PLL излиза на седмица по 1 епизод
мисля да започна PLL, струва ми се интересно :3
muhatacece
08-20-2013, 11:36
Повярвай, ако си заклет фен на "ПРЕКРАСНИТЕ" сериали всички ще ги харесаш :D
heartlesandfreaky
08-20-2013, 16:56
Казвам ти от човек, който е изгледал всички изброени.. 90210 е много по-добър от малки сладки лъжкини.. МНОГО
muhatacece
08-20-2013, 17:03
тихо е, не е по-добър ! :D
heartlesandfreaky
08-20-2013, 17:28
Ти сигурно не си го гледал/а дори.. PLL стана толкова скучен в последно време, добре, че е Troian Belissario, та да го гледам все още ..
muhatacece
08-20-2013, 17:35
ок
Supernaturalfan
08-20-2013, 18:19
Misfits, не е точно като Скинс, но пак си е интересен. Но Скинс си е класика просто.
heartlesandfreaky
08-20-2013, 18:23
^ааа да, на мен ми бяха препоръчали Misfits... Да разбирам, че е хубав, така ли?
Иначе Скинс си е класика първите два сезона, после вече.. :/
мии не съм заклет фен :D единствения сериял, който съм гледала ее Skins, ама много се зарибих и ми се гледат още :д
На това Misfits му гледах трейлъра и ми хареса :д Не знам, сиг ще си изтегля някоя книга :D
muhatacece
08-21-2013, 16:19
Най-яките сериали са - The Vampire Diares, Supernatural, Teen Wolf, Pretty Little Liars, Skins, но Skins свърши вече, а The Vampire Diares и Supernatural излизат през Октомври месец, а Teen Wolf Януари месец 2014 година, но ако си ги гледаш от началото няма да имаш проблеми с чакането, ако не си маняк като мене да гледаш по 3-4 епизода на вечер :D Забравих за PLL, той 1 епизод излиза на 1 седмица, не помня кога излизаше, в сряда или четвъртък ... На мен в сърчицето ми са Supernatural и Teen Wolf :)
ще почна някой :D чее вече септември няма да ме мъчат такива въпроси :х :D
Nearly Famous е хубав,британски е,като "Skins"
strawberry88
08-21-2013, 20:19
Revenge е много добър.
Revenge е много добър.
Revenge е добър да,но няма нищо общо със Скинс :D
strawberry88
08-21-2013, 23:35
Revenge е добър да,но няма нищо общо със Скинс :D
Авторката каза, че иска сериал, който да е тъжен, реалистичен и да има поука. :D