View Full Version : Помогнете ми!!!!Моля Ви !!!!
dani4kata
08-20-2013, 08:09
Имаше едно момче,което страшно много харесвах и дори той флиртуваше с мен и си личеше ,че отговаря на чувствата ми ..Обаче после ни пуснаха в почивка за един месец от клуба,в който тренираме и това значи целия август.Мина малко време и разбрах,че той е тръгнал с едно момиче и буквално се разпаднах . Плаках супер много и след това се запознах с друго момче,което се оказа че ме харесва и ми предложи,аз му казах,че ще помисля и си промених статуса във фейсбук на обвързана.Момчето,което харесвах започна да публикува статуси как някой супер много му липсва и аз съвсем се обърках.Отказах на другото момче защото мисля,че още имам чувства .Дори мисля ,че съм влюбена. А после момчето което ме харесва разбра за другото момче и му писа р писал,че ходи с мен а момчето което харесвам се вбеси и го е питал ,,,Тъпанар ,смачкан от къде се взе и как така ходиш с нея ?",.А тва ме обърка още повече и сега не знам нито кво става,нито кво да права.Помогнете моля!
Rocknroll
08-20-2013, 09:27
Дай си малко време далече и от двамата и си изясни чувствата сама,вместо да ги объркваш и те да те объркват и да се наранявате взаимно и то излишно.След това отиваш при момчето което наистина обичаш и му казваш всичко и се оставяш по течението,след това.
dani4kata
08-20-2013, 09:43
Не мога да му кажа какво чувствам,защото ме е страх от реакцията му,а пък и той още ходи с онова момиче,въпреки,че си личи,че не е нищо сериозно
От темата ми станаха ясни следните неща:
1. и двамата са смешници
2. ти си зле
strawberry88
08-21-2013, 00:20
1. и двамата са смешници
2. ти си зле
Xaxa, вярно. :D
Авторке, според мен спри да бъдеш с второто момче, към което нямаш чувства, и кажи на първото момче какво чувстваш към него. :д
dani4kata
08-21-2013, 04:50
1- Хора аз искам помощ от вас , а не да ми казвате,че съм зле. И ако да си зле означава,да си в тъпо и гадно положения,значи да зле съм !!!!
2- С другото момче не ходя и то си го пише в темата
3- Ако смятате да ми пускате злобни коментари,изобщо не пишете
~The Smile~
08-21-2013, 08:33
Струва ми се, че и ти не знаеш какво точно искаш и какво чувстваш и към двете момчета. Щом като харесваш момчето, от клуба, в който тренираш, тогава защо си тръгнала с друго момче?
Според мен имаш нужда да си "починеш" и от двамата, "събери" си мислите и реши с кого искаш да бъдеш.
heartlesandfreaky
08-21-2013, 10:59
Еми тя си го е казала, че не знае какво иска и, че е объркана, не виждам смисъл да я хейтите...
Друг е въпросът, че след като ти не си наясно с чувствата си, ние няма как да ти помогнем. Както бе споменал някой по-нагоре, отдалечи се за известно време и от двамата, за да видиш как ще се почувстваш. Като разбереш към кого имаш чувства, вече ще можеш адекватно да решиш какво да правиш.
Crazy Kid
08-21-2013, 16:58
Авторке, задай си правилните въпроси :) Искаш ли да си с някой от двамата? Защо не потърсиш 3-ти вариант ? :) Успех!
1. и двамата са смешници
2. ти си зле
Общо взето да. Отдели се от двамата и измисли с кого искаш да си или просто намери трети човек.
Misheto_iw
08-22-2013, 17:13
1-вото момче те харесва .. 1000 про съм сигурна :D
2-ро .. ти харесваш 1-вото момче, но те обърква факта, че си има гадже и се ядосва, че си "тръгнала" с въпросното 2-ро момче .. ;д и според мен си отдъхни и от 2-мата .. пък като започнеш тренировки всичко ще си излезе на лице. :)
ladysnow
08-22-2013, 17:29
Просто говори с него...;)
dani4kata
08-22-2013, 17:53
Misheto_iw rano da si prava
zlatna lqstovica
08-24-2013, 09:18
Първо разбери какво и към кого чувстваш и тогава мисли с кого да бъдеш.
Ако найсти на те обича както мислиш ще зареже онова момиче