View Full Version : Въпросче към момчетата ;д
Момчета смешно ли e примерно като правите секс с гаджето ви или някоя мацка се тая и като е хванала тен на дупето и е бяло тоест нали банския се е отбелязал абе дано сте схванали какво искам да кажа..та смешно ли е или ви е се тая? ;д Тъпо въпросче ама искам да знам и се извинявам ако темата не е за тук просто незнаех къде другаде да я сложа :D ^
Побърквам се от смях. Даже не мога да проникна както трябва, защото стомахът ми се тресе от смях при вида на разликата в тена.
еми нее :D просто е някак си тъпо седи сеедно си с гащи ;д
Dannie96
08-21-2013, 09:06
И аз това се питам и не само за дупето, а и за гърдите :D
aylinxxa
08-21-2013, 09:12
И на мен ми е интересно :D
MaLyKoLiU
08-21-2013, 09:14
Според мен е някакво секси... :3
според мен е грозно
Ти чисто гола ли се печеш на плажа? :D
Ти чисто гола ли се печеш на плажа? :D
аз трудно хващам тен
само горя много и ми става червено и се лющи + това има автобронзанти,
а и аз не съм снежнобяла, за да ми личи все едно съм с бански като съм гола
имам неравномерен тен по тялото, но не е така фрапиращ и грозен
Аз за това се пека без горно, защото като хвана много тен и бялата ми кожа... направо свети. Ама да ви кажа... нито едно момче не се е оплакало, че разликата ми е грозна... така че..
Аз за това се пека без горно, защото като хвана много тен и бялата ми кожа... направо свети. Ама да ви кажа... нито едно момче не се е оплакало, че разликата ми е грозна... така че..
Истината е, че
http://ourtroublesareover.com/wp-content/uploads/2013/02/tumblr_lvgow3qGtE1qb251k.gif
DarkTemplar
08-21-2013, 09:54
Дами, ходете на нудистки плаж и няма да ви мъчат подобни дилеми.
Нудисткия плаж му е майката :D :D
CoockieMonster
08-21-2013, 10:14
Женско съм, ама да споделя мнение. За мене е адски ама адски грозно. Тва дупе изгоряло на "пликчета" направо ме побърква.. Добре, че нямам такива проблеми :D ohh
DarkTemplar
08-21-2013, 10:19
^Ако си мислиш, че някой мъж ще те върне заради подобно нещо, значи си в голяма грешка. Предполагам тази разлика противоречи на женските критерии за естетически издържан външен вид и затова ви/ги дразни, но какво да се прави. ;)
Oy7ofCon7roL
08-21-2013, 10:57
Не е смешно, а гадно :(
baby_baby
08-21-2013, 13:40
Женско съм ама да кажа и аз мнение ето аз преди 2 дена се върнах от морето и много съм почерняла разликата ми е голяма и приятелят ми не ме е върнал защото съм бяла на някои места мисля че няма нищо лошо в това
tweettyy
08-21-2013, 16:34
Не мога да повярвам колко тъпа тема прочетох току що. Било грозно да си хванал/а тен и да ти е по-бяло на дупето.. леле, леле..
DOUBLE FACEPALM.
Rocknroll
08-21-2013, 20:34
Дами, ходете на нудистки плаж и няма да ви мъчат подобни дилеми.
+1 :D :D :D :D :D
chushkopek
09-14-2013, 08:16
^Ако си мислиш, че някой мъж ще те върне заради подобно нещо, значи си в голяма грешка. Предполагам тази разлика противоречи на женските критерии за естетически издържан външен вид и затова ви/ги дразни, но какво да се прави. ;)
Това.
Tyler The Creator
09-14-2013, 08:54
важното е да и хапя задника <3
Може и да изглежда недопечено,но като го захапеш става :D
FuCKkK13
09-14-2013, 09:32
никой няма да те върне за това,а и приятеля ти/момчето с което спиш да не би да се пече гол и да няма разлика ? 8-)
момчето с което спиш да не би да се пече гол и да няма разлика ? 8-)
Ако ходи на солариум.Аз примерно нямам време за плаж.
Nonetheless
09-14-2013, 09:55
Ако ходи на солариум ли? Сигурно след това отива да си направи маникюр?
FuCKkK13
09-14-2013, 10:18
повечето ходят на плаж :?
солариума е тъпо нещо
Ако ще и да е като зебра ми е все тая.
Визирам оцветяването, а не лицевата конструкция.