View Full Version : Въпрос към момичетата
skins.xo
08-21-2013, 05:46
Следя форума от доста време и виждам, че много често давате полезни съвети и информация.. та имам въпрос към НЕдевствени момичета .. става въпрос за прическата долу :$ при първия път как бяхте? смисъл нацяло ли се обезкосмявате или ? Знам, че е лично, но ако споделите ще съм благодарна :)
Dannie96
08-21-2013, 08:54
Гол охлюв :D Чувствам се гадна и гнусна иначе.
Ами ако се чувстваш комфортно като си космата отдолу, прави си каквато причска искаш, аз се обескосмявам задължително. А и едва ли на момчето ти ще му се харесат космите ти и причеката ти, имайки предвид,че днешните момчета са по-гладки и от нас ;d
Гладка изцяло. Не мога да си представя как момчето ще се кефи на космите ми долу...
Ама аз почнах да се обезкосмявам много преди да започна да правя секс... та не е било при мен некъв специален повода.
DarkTemplar
08-21-2013, 10:14
Обезкосмяването е въпрос на лична хигиена, това дали човек прави или не прави секс не е определящо.
CoockieMonster
08-21-2013, 10:15
Изцяло.
aylinxxa
08-21-2013, 11:00
А на мен въпросът ми е какво използвате? на кола маска не мога да се престраша, а самобръсначката много бързо израстват :D кремовете-депилатоари вършат ли работа ?
Oy7ofCon7roL
08-21-2013, 11:03
Оставяйте някое косъмче на триъгълника бе, тва чисто голо е гадно
Аз лично махам всичко, но много момчета са ми казвали, че нямат нищо против и дори предпочитат да има някое друго косъмче по триъгълника.. единствената прическа, която ми харесва е бразилска лентичка..
Пък иначе, като махате всичко със самобръсначка, после става червено и боцкащо и гадно..Не препоръчвам депилатори, особено за толкова чувствителна зона..
Аз се чуваствам гадно, затова редновно се обезкосмявам. Няма значение ще правя ли секс, няма ли да правя..
pamito14
08-21-2013, 12:26
самобръсначка и гол охлюв както казаха
baby_baby
08-21-2013, 13:31
Гладка изцяло.
Oy7ofCon7roL
08-21-2013, 13:33
А дупетата кво ги правите ?
Dannie96
08-21-2013, 13:52
А на мен въпросът ми е какво използвате? на кола маска не мога да се престраша, а самобръсначката много бързо израстват :D кремовете-депилатоари вършат ли работа ?
Само кола маска признавам за триъгълника. Със самобръсначка да не става и дума. Кремовете за депилация са пълен боклук.
Ходи на кола маска не е толкова страшно, нито болезнено. С времето дори ще спре да те боли.
А дупетата кво ги правите ?
Аз - нищо. Козметичката ми обаче... 8-)
Обезкосмявам се от години преди да започна да правя секс и в интерес на истината през годините винаги съм ходила на козметичка непосредствено преди поводи, на които е съществувала вероятност екшън да има. Иронията беше, че сефтето ме свари когато ги пусках да направят дължина за кола маска. И да ви кажа, до с'а не са ме връщали за тая работа.
EmiliesAngel
08-21-2013, 14:22
А за епилатора какво мислите???
Че никога няма да го ползвам за триъгълника.
dani4kata
08-21-2013, 16:39
С епилатор и дума да не става !! Пробвала съм ,така била ,че едвам пипнах,а за друго да не говорим :D
dani4kata
08-21-2013, 16:43
С епилатор и дума да не става !! Пробвала съм ,така боли ,че едвам пишках,а друго да не говорим :D
anonymous708973
08-21-2013, 16:48
Че никога няма да го ползвам за триъгълника.
my thoughts exactly :D
soñadora
08-21-2013, 16:49
Обезкосмяването е въпрос на лична хигиена, това дали човек прави или не прави секс не е определящо.
Искаш да кажеш, че която си оставя по някое и друго косъмче,поддържа по-лоша хигиена от тази,която е изцяло гола отдолу?Аз пък мисля,че хигиената в случая няма никаква връзка. Може да нямаш кьорав косъм по тялото си и да си мърда...
noworries
08-21-2013, 18:47
Ами аз май съм голям мазохист като ви слушам ;DD .. махам ги или с епилатор, или с кола маска ;dd
Rocknroll
08-21-2013, 20:33
Гладка изцяло. Не мога да си представя как момчето ще се кефи на космите ми долу...
Ама аз почнах да се обезкосмявам много преди да започна да правя секс... та не е било при мен некъв специален повода.
+1
Ахам.Така си е.
Тя баба ви все обескосмена е ходела....
Аз иначе навсякъде с епилатор. С бръснача просто не е работа...
DarkTemplar
08-22-2013, 11:30
Искаш да кажеш, че която си оставя по някое и друго косъмче,поддържа по-лоша хигиена от тази,която е изцяло гола отдолу?Аз пък мисля,че хигиената в случая няма никаква връзка. Може да нямаш кьорав косъм по тялото си и да си мърда...
Искам да кажа, че когато решиш да се обезкосмяваш, трябва да го правиш за свое лично удовлетворение, а не защото нещо ще ти влиза някъде. Сега достатъчно ясен ли бях?
Ами донякъде е въпрос и на хигиена. Не че обезкосмяването гарантира идеална такава, но точно по женските интимни части има значение. Ако си седиш натурална, никой не говори за две-три заблудени групировки от по пет косъма, по растителността ти се задържат капчици урина и съответно вероятността да не си достатъчно представителна, нараства драстично. Също както и на подмишниците, впрочем.
HollyGolightly
08-22-2013, 11:44
От години ги махам изцяло, просто не мога да си представя да ходя с. А как, зависи от настроението, най-често с бръсначката, понеже нямам търпение да ги чакам да пораснат достатъчно за кола маска
Тя баба ви все обескосмена е ходела...
Тя баба ми много неща не е правила, но това какво общо има с мен?
soñadora
08-22-2013, 15:07
Искам да кажа, че когато решиш да се обезкосмяваш, трябва да го правиш за свое лично удовлетворение, а не защото нещо ще ти влиза някъде. Сега достатъчно ясен ли бях?
Разбрах те. Аз думата хигиена я свързвам със съвсем отделно нещо-дали се къпеш,или не. Затова ми стана интересно какво точно си имал предвид.
soñadora
08-22-2013, 15:16
Ами донякъде е въпрос и на хигиена. Не че обезкосмяването гарантира идеална такава, но точно по женските интимни части има значение. Ако си седиш натурална, никой не говори за две-три заблудени групировки от по пет косъма, по растителността ти се задържат капчици урина и съответно вероятността да не си достатъчно представителна, нараства драстично. Също както и на подмишниците, впрочем.
Ето това ме интересуваше. Нито окосмяването, нито обезкосмяването са показател колко често се къпе даден човек и държи ли да е винаги чист, както трябва. Малко са вече тези, които ходят като разпънат черен гарван, така че нямах предвид точно тези, които са с храсталаците. Мисълта ми е, че космат=/= нехигиеничен или епилиран=/= с отлична хигиена.
DarkTemplar
08-22-2013, 15:27
Разбрах те. Аз думата хигиена я свързвам със съвсем отделно нещо-дали се къпеш,или не. Затова ми стана интересно какво точно си имал предвид.
Ами за мен хигиената е комплексно понятие и не зависи само от къпането. Хигиена е и да си режеш редовно ноктите, да си чистиш ушите, да отстраняваш разни дребни кожни дефекти (пъпчици, черни точки), да се обезкосмяваш, където прецениш и т.н. Сама знаеш, че всичко това зависи къде от пола, къде от самия човек.
Иначе от мъжката гледна точка - някое косъмче долу въобще не е болка за умиране, особено ако с момичето/жената имате редовни полови контакти.
Аз бях окосмена там и чак след това се направих глатка там
Аз бях окосмена там и чак след това се направих глатка там
You don't say! :О
+1
+
Още от първия път на обезкосмяването ми ползвам коламаска за да съм бебешка долу и не мисля,че ми трябваше точно този повод, че да го направя пак :Д
DarkTemplar
08-25-2013, 09:20
Мона, винаги съм знаел, че си гледаш добре котИтУ.
terezita97
08-25-2013, 12:29
+1
Винаги гладка, секс правя от скоро, но от много преди това се обезкосмявам.
lilqna96
08-25-2013, 23:22
Гол охлюв :D Чувствам се гадна и гнусна иначе.
Даа и аз така.
SwEeTMuFFiN
08-26-2013, 12:38
Аз също така. С кола маска ;)
Първият ми път не беше точно "плануван", но си имах едно наум.