Влез

View Full Version : Какво да правя с родителите ми ?

kati 123
08-21-2013, 16:07
Здравейте аз съм момиче на 16 години. От скоро ходя с едно момче но имам един проблем с който не знам как да се справя. Родителите ми не го одобряват. Например одеве дойдохме у нас и майка ми веднага ме привика в другата стая развика ми се защо съм го довела аз и отговорих че ще гледаме филм а тя ми каза '' това повече да не се повтаря''. После отидохме в моята стая и се оказа че тоя е чул как майка ми вика. Попита ме толкова ли не ме искат вашите? Ако искаш мога да си ходя? Щях за малко да се разплача. Постояхме половин час и той се тръгна. Стана ми толкова гадно и неудобно. Защо родителите ми не го одобряват? Пробвах да поговоря с тях и да им обясня че е добро момче но как стане дума за това и веднага започваме да спорим. Кажете какво да правя и как да им покажа че не правим нищо лошо като стоим в моята стая и просто гледаме филм. Благодаря предварително :)

wasch0
08-21-2013, 16:29
Попитай ги какво точно не харесват в него и им докажи, че грешат ако наистина е така.
П.П. Ако това е първият ти приятел може би им е трудно да допуснат, че малкото им момиченце расте.

пAteNцЕ
08-21-2013, 16:45
Попитай ги какво точно не харесват в него и им докажи, че грешат ако наистина е така.
П.П. Ако това е първият ти приятел може би им е трудно да допуснат, че малкото им момиченце расте.

+
Определено ревнуват.
То и моите бяха така де, обаче им креснах "ЕЙ няма да правя секс бе, успокойте се!" :D ..... а сега... посрещат го даже :cool:

Другият вариант е, че те го виждат такъв, такъвто е. А ти не можеш, защото умът ти е замъглен от приказките му и чувствата ти.

zlatna lqstovica
08-21-2013, 18:31
То хубаво сте в твоята стая,обаче вие с филма и много неща можете да си правите...! Те вашите с право ви нямат доверие.По-добре ги попитай какво толкова не му харесват .

Dannie96
08-21-2013, 19:05
Седнете и поговори с тях, изяснете се какво ги притеснява, покажи им, че си зряла, не повишавайте тон, а говорете като големи. После може да го поканиш на вечеря, примерно, за да го опознаят родителите ти по- добре.

Другото, което е силно вероятно, особено ако ти е първо гадже, е да се притесняват, да не приемат, че вече не си толкова малка, притесняват се дали няма да надуеш корема. Родители са, кой знае какво им се върти в главата, вероятно най- лошото. Оставяйте вратата поне малко отворена, когато оставяте насаме, колкото да са по- спокойни.
И такам... успех.

Rocknroll
08-21-2013, 19:58
+1
Напълно съм съгласна.
Ревнуват.
Грижа ги е за теб,виждат,че растеш,но не искат да е така и за това се държат по този начин.
Седнете и сериозно поговорете над това и ги накарай да ти изредят нещата,който не харесват в него,щом пък е чак такъв проблем.

marilyn
08-22-2013, 13:44
Ревнуват. С времето ще свикнат.

prince
08-22-2013, 14:08
Вашите няма цял живот да определят хората до теб. Накарай ги да свикват с този факт, че порастваш. Като цяло и ти си родена да имаш личен живот и да го живееш добре.

Amore-Mio*
08-22-2013, 16:17
Добре, де.
Всички родители ревнуват, ама това ми се струва прекалено, честно казано.

Инак, седни и поговори с тях.
Попитай ги какво не му харесват, помоли ги да му дадат един шанс, за да го опознаят.

ladysnow
08-22-2013, 17:43
Страх ги е хората, но ти си вече една госпожица...Има момичета на тази възраст, които си изкарват парите със секс ( за жалост ) :( и родителите ти трябва да са горди, че ти не спадаш към тях.

NissaN
08-23-2013, 16:40
И аз съм бил така отхвърлян защото баща ми е лихвар

zlatna lqstovica
08-24-2013, 08:41
Всеки родител иска най-доброто за своето дете не би трябвало да се сърдиш,но и те са прекалили.Все пак те са ти родители.Поговори с тях.

Colouring
08-24-2013, 09:42
Може би са прекалено консервативни и не могат да приемат, че дъщеря им, която е на крехката възраст от 16 години, може да си има приятел. Мда, нормално. Но също толкова нормално е да искаш да ги убедиш в обратното. Седни и им разкажи за него и семейството му, кажи им, че е добро момче и че имаш достатъчно акъл в главата, да знаеш какво правиш. Упокои ги, като им кажеш, че разбираш притеснението им, но няма повод за тревога и е свестен.

XTREMEFREERIDE
08-24-2013, 12:47
Нормално е. Остави времето да си свърши работата, не влизай в пререкания излишно.