Влез

View Full Version : Поредната дали е бременна тема [please assist]

pochtineznam
08-21-2013, 19:15
Проблема ми е малко странен и тъй като и двамата сме девствени нямаме никакъв опит.
Стана каквото стана, доближих и го допрях го вагината й в поза мисионерска и леко натисках в продължение на 10 секунди да кажем, дори не знам дали натисках на правилното място. Не беше влязъл ама въобще, само отвън така стоеше все едно го натискам срещу стена, даже и такова беше чувството. Нямах презерватив и не съм свършвал, щях да усетя и щеше да се види, понеже и тя беше леко сухичка. Относно предеякулационната течност... бях пикал преди това и съм изчистил каналите, няма какво да е изхвърлила, защото само по себе си тя не съдържа сперматозоиди.
10 пъти й обясних, че пенисът ми не е магическа пръчка да я направи бременна без да влезе и без да свърша, но момичето се тревожи и то с право, защото й закъснява с 3 дена а до сега почти никога не й е закъснявало. Винаги рано идва и подранява с доста.
Какво мислите? Доста съм чел, не очаквах да ме хване така неподготвен живота а тя не иска да си прави тест за бременност.

pamito14
08-21-2013, 19:35
така като чета мисля че проблем няма но нека кажат и другите :) и успех

Rocknroll
08-21-2013, 20:29
така като чета мисля че проблем няма но нека кажат и другите :) и успех
+1
И аз мисля,че няма проблем.

baby_baby
08-21-2013, 20:30
Според мен няма проблем може от много работи да и закъснява

tori
08-21-2013, 21:22
Закъснява и защото се притеснява. Първо от първия път, после - щото и закъснява. Не е бременна, дишайте. И почнете наистина да се образовате относно секса и забременяването. Като нищо следващото закъснение да я уплаши пак и да хукне за ескапели... Мислете малко.

yakuza_
08-21-2013, 21:30
може и да е тумор

Ivaaaaa
08-21-2013, 21:36
майкооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооо милаааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааааа

prince
08-22-2013, 13:48
Дишай бандо...

LDR
08-22-2013, 14:54
Правилно си й казал, че пенисът ти не е магическа пръчка.

deidara
08-22-2013, 14:57
Не е бременна,спокойно.Купи и един тест да е сигурна,щом се притеснява толкова много.Може да и закъснява поради други причини :)

marilyn
08-22-2013, 15:07
Преди да правите секс вземете се образовайте малко, че като гледам колко сте невежи. Нищо ѝ няма, ама нека се притеснява като не знае как се забременява.

SNikolov_Rugby
08-22-2013, 16:53
Не се занимавай да купуваш никакви тестове. Само ще си дадеш парите. На момичето нищо и няма няма и да и има скоро време. След ден-два-три като и дойде пий една ракия за успокоение и не се притеснявай. Тези работи не стават толкова лесно колкото си мислиш.

granger
08-22-2013, 17:09
Преди да правите секс вземете се образовайте малко, че като гледам колко сте невежи. Нищо ѝ няма, ама нека се притеснява като не знае как се забременява.
+++++++

tweettyy
08-22-2013, 20:01
Толкова пък да сте необразовани..

pochtineznam
08-23-2013, 07:29
Е как да ви обясня, че и двамата сме супер наясно с темата и с това което правим, но удавник и за сламка се хваща. Вече 3 дена са минали от както трябваше да й е дошло, главно ни тревожи факта, че досега НИКОГА не й е закъснявало толкова много и е супер странно да закъснее точно като направим нещо подобно... Стомах - подут, сън - разстроен...
Ако до 2-3 дена не дойде определено ще й занеса един тест и ще ви кажа какво е станало (ако подобно зачеване е възможно ще е хубаво всички да знаят). Все пак като почне да ми е много стресирано от цялата ситуация се връщам тук да ви погледна коментарите и да се успокоя, че й няма нищо :D

pochtineznam
08-23-2013, 17:08
Последен ъпдейт, имаше всички симптоми за бременност, но се сети, че не е била в овулация и стреса спадна, няколко часа след което цикъла потече. Благодаря на всички.