.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Поредната дали е бременна тема [please assist]

Проблема ми е малко странен и тъй като и двамата сме девствени нямаме никакъв опит.
    Стана каквото стана, доближих и го допрях го вагината й в поза мисионерска и леко натисках в продължение на 10 секунди да кажем, дори не знам дали натисках на правилното място. Не беше влязъл ама въобще, само отвън така стоеше все едно го натискам срещу стена, даже и такова беше чувството. Нямах презерватив и не съм свършвал, щях да усетя и щеше да се види, понеже и тя беше леко сухичка. Относно предеякулационната течност... бях пикал преди това и съм изчистил каналите, няма какво да е изхвърлила, защото само по себе си тя не съдържа сперматозоиди.
    10 пъти й обясних, че пенисът ми не е магическа пръчка да я направи бременна без да влезе и без да свърша, но момичето се тревожи и то с право, защото й закъснява с 3 дена а до сега почти никога не й е закъснявало. Винаги рано идва и подранява с доста.
    Какво мислите? Доста съм чел, не очаквах да ме хване така неподготвен живота а тя не иска да си прави тест за бременност.
    Последно редактирано от pochtineznam : 08-21-2013 на 19:53

Повече от фен
    така като чета мисля че проблем няма но нека кажат и другите и успех

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от pamito14 Виж мнението
    така като чета мисля че проблем няма но нека кажат и другите и успех
    +1
    И аз мисля,че няма проблем.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен няма проблем може от много работи да и закъснява

Мега фен Аватара на tori
    Закъснява и защото се притеснява. Първо от първия път, после - щото и закъснява. Не е бременна, дишайте. И почнете наистина да се образовате относно секса и забременяването. Като нищо следващото закъснение да я уплаши пак и да хукне за ескапели... Мислете малко.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    може и да е тумор
    n00bs

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    майкооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооо милаааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааааа

Супер фен Аватара на prince
    Дишай бандо...

Правилно си й казал, че пенисът ти не е магическа пръчка.

Не е бременна,спокойно.Купи и един тест да е сигурна,щом се притеснява толкова много.Може да и закъснява поради други причини

Преди да правите секс вземете се образовайте малко, че като гледам колко сте невежи. Нищо ѝ няма, ама нека се притеснява като не знае как се забременява.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не се занимавай да купуваш никакви тестове. Само ще си дадеш парите. На момичето нищо и няма няма и да и има скоро време. След ден-два-три като и дойде пий една ракия за успокоение и не се притеснявай. Тези работи не стават толкова лесно колкото си мислиш.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Преди да правите секс вземете се образовайте малко, че като гледам колко сте невежи. Нищо ѝ няма, ама нека се притеснява като не знае как се забременява.
    +++++++
    maDamn

Толкова пък да сте необразовани..
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Е как да ви обясня, че и двамата сме супер наясно с темата и с това което правим, но удавник и за сламка се хваща. Вече 3 дена са минали от както трябваше да й е дошло, главно ни тревожи факта, че досега НИКОГА не й е закъснявало толкова много и е супер странно да закъснее точно като направим нещо подобно... Стомах - подут, сън - разстроен...
    Ако до 2-3 дена не дойде определено ще й занеса един тест и ще ви кажа какво е станало (ако подобно зачеване е възможно ще е хубаво всички да знаят). Все пак като почне да ми е много стресирано от цялата ситуация се връщам тук да ви погледна коментарите и да се успокоя, че й няма нищо

Последен ъпдейт, имаше всички симптоми за бременност, но се сети, че не е била в овулация и стреса спадна, няколко часа след което цикъла потече. Благодаря на всички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си