Влез

View Full Version : Роб -Господарка

subslav
08-23-2013, 23:07
Предполагам , че този род взаимоотношения са доста любопитни за много хора и всеки
си ги представя по различен начин.Съществува странно взаимопроникване между ролите на господарката и роба в една такава връзка, доколкото връзката е взаимна и доставя удоволствие на всеки от двамата. По дефиниция тези отношения са отношения на насилствено подчиняване, причиняване на болка, унижение и въобще – неблагоприятно третиране, където "робът" бива наказван, измъчван и третиран зле. Все пак обаче това не е насилие, нито е проява на изнасилване, защото случващото се е взаимно желано и доставя удоволствие. В най-лошия случай робът търпи някакви мъчения (или ги прилага) без да ги желае, защото това ще достави удоволствие на неговата господарка, което му е по-ценно от личния комфорт. Така или иначе достигаме до едно положение, при което насилието и подчиняването не е насилие и подчиняване, а форма на удоволствие, макар и извратено според инвалидизираните ограничения в разбиранията на обществото.
Говорейки лично за себе си , ще кажа , че на мен ми доставя удоволствие да масажирам , целувам и облизвам стъпалата на моята "Господарка" , склонен съм да ме държи на каишка докато го правя , също така да удовлетворявам разни дребни нейни капризи. Това е игра . В реалния си живот съм си мъж , а не мижетурка.

Oy7ofCon7roL
08-24-2013, 08:23
И рано или късно тия игрички завършват с огромен изкуствен член в задника на робът, не благодаря

subslav
08-24-2013, 08:30
не мисля.За някои може би да , но то си е до индивидуалност.

Dannie96
08-24-2013, 09:17
Извратена работа.

prince
08-24-2013, 09:46
xaxaxacacacxaxaxa ne mojax da se sdarja..

Extazy Baby
08-24-2013, 09:48
Всеки с вкуса си

Dyany10000
08-24-2013, 10:15
Забавничко е ^^ обратното също о.0 и зашо ли пак ми идва извода "като не ти харесва не го прави просто, и не казвай че е "лошо" само защото не ти харесва"...?

prince
08-24-2013, 13:03
Значи ще те кефи както ебеш да те бият и измъчват? .. яката глупост

maldini
08-24-2013, 13:06
Да съм роб на путка ? Не,мерси.

prince
08-24-2013, 13:12
Да съм роб на путка ? Не,мерси.

ХАХАХАХА

baby_baby
08-24-2013, 13:13
Извратена работа.

Напълно съгласна ! :D

subslav
08-24-2013, 13:30
Значи ще те кефи както ебеш да те бият и измъчват? .. яката глупост

Това е една игра чрез която за малко излизаш от реалността и не е за всеки. И още нещо : както мога да бъда "роб" на "путка" (както се изрази) , така също мога и да ти забия два шамара , защото сме ги чували такива , като тебе "Аз тва , аз онова" , а в същото време майка му му пере насраните гащи .
На който не му харесва , нека си намира други теми ,които да спами , или да посещава библиотека ..също е вариант . Тук е форум , раздела е "секс" , а това е част от играта преди същинската част .

prince
08-24-2013, 13:38
Това е една игра чрез която за малко излизаш от реалността и не е за всеки. И още нещо : както мога да бъда "роб" на "путка" (както се изрази) , така също мога и да ти забия два шамара , защото сме ги чували такива , като тебе "Аз тва , аз онова" , а в същото време майка му му пере насраните гащи .
На който не му харесва , нека си намира други теми ,които да спами , или да посещава библиотека ..също е вариант . Тук е форум , раздела е "секс" , а това е част от играта преди същинската част .

Абе брат или са ебете или са бийте това е ... :D