View Full Version : Майка му...
katerinka9226
08-24-2013, 20:17
Така.. здравейте.
От един месец и нещо ходя с едно момче, наистина се харесваме и искаме да сме заедно, пасваме си и всичко беше наред, докато преди няколко дни майка му намерила кутия от цигари в него. Понеже той не пуши, а аз отвреме навреме и веднъж ми взе кутията без да я върне и я е забравил у тях. Та, вечерта майка му я е намерила и му е вдигнала скандал, как може да излиза с мен като аз пуша, искала да говори с майка ми... Той й е казал, че майка ми знае, но тя все пак настояла. Казала му, че не ме харесва и така... С нея съм се виждала веднъж-два пъти максимум и ми се стори добра жена, опитах се да създам добро впечатление и е станало, но след като ми каза какво се е случило просто ми стана адски неудобно да ходя у тях, дори когато нея я няма, или да звъня в тях, за да не вдигне тя. Майка ми изключително много харесва приятеля ми, баща му няма нищо против мен, само майка му е проблемът... не знам дали е толкова голяма работа, но се чувствам ужасно, като си помисля, че тя не ме харесва и не иска да бъдем заедно. Някакъв съвет как да поправя нещата или нещо ? :|
Vladislav Hellsing
08-24-2013, 20:24
спри да пушиш и бъдете щастливи завинаги <3
Misheto_iw
08-24-2013, 20:28
Пушенето не може да го спре, но можеш да направиш 1 нещо ... обясни на майка му ТИ ... това ще създаде впечатление за отговорност, което ще ти донесе само +-сове .. :)
changedthewayukissme
08-24-2013, 20:37
Заедно сте от месец и нещо,не мисля,че за сега е толкова важно дали те харесва майка му.
Ако се задържите повече време заедно тя ще види,че той наистина те харесва и ще свикне,споко.
Викни я на кафе и си поговорете, разпитай я за живота ѝ, как се чувства, не ли ѝ се иска да пробва нещо ново - дай ѝ цигара, научи я как да дърпа и ще видиш, че ще ѝ хареса. Като я размекнеш, вече е в твои ръце - кажи ѝ, че ще бъдеш със сина ѝ, че може някой път да прескачаш у тях и да пушите с нея заедно и да си лафите за живота. След като се съгласи насочи разговора към нормалните за жените неща - какви гримове ползва, чия пишка колко е дълга, с какво си мие косата и т.н. :)
Майка му не трябва да проваля връзката ви, това ще е глупаво. По-добре се извини лично на нея! Най-правилното решение!
Е в крайна сметка не може всичко да е перфектно и да те харесват всички.. просто майка му не те одобря и това. deal with it.
Щом имаш подкрепата от вашите и от баща ми.. не виждам какво те притеснява това че тя не те харесва. Щом си се опитала.. и да си даваш още зор само и само да те хареса няма смисъл. Ще изглеждаш жалка. <- Това не е с цел да те обиди. :)
На каква възраст сте ? Той е направил груба грешка да натопи тебе :D
Tsukuda_Hiroshi
08-25-2013, 17:52
Защо не седнеш на по кафе и цигара с майката и не й покажеш нагледно, че прави скандал за нещо, което самата тя прави?
zlatna lqstovica
08-26-2013, 10:16
Какъв е проблема,че ти пушиш ? Поговори с нея,ако трябва се извини за неудобството което се е получило.
Бившата ми пушеше и ме заряза защото аз не пушех.Поговори с майка му преметни я че ще спреш да пушеш и пуши скришно от нея
Smrazqvashta
08-30-2013, 13:39
По-лошо е, ако я лъже NissaN.
Поговорете само двете, като жени, авторке.
melany94
08-30-2013, 13:50
Аз не разбирам какво значение има какво мисли майка му. Днеска няма да и харесва, че пушиш, утре няма да и харесва как се обличаш или как се гримираш. И ще се съобразяваш с тва какво и харесва на нея ли? В крайна сметка ти си с момчето, а не с майка му. Така че майната, ако има някъв проблем с тебе.
Аз не разбирам какво значение има какво мисли майка му. Днеска няма да и харесва, че пушиш, утре няма да и харесва как се обличаш или как се гримираш. И ще се съобразяваш с тва какво и харесва на нея ли? В крайна сметка ти си с момчето, а не с майка му. Така че майната, ако има някъв проблем с тебе.
не знам дали е толкова голяма работа, но се чувствам ужасно, като си помисля, че тя не ме харесва и не иска да бъдем заедно.
Ами тя авторката сама е написала, че се чувства ужасно... => има значение за нея. Но като цяло, Мелани, си права и подкрепям мнението ти!
До авторката: Ако наистина толкова те вълнува мнението на въпросната госпожа, се пристраши да поговорите заедно и обясни как се чувстваш от случилото се. Покажи, че имаш желание да отстраните дразгите. А дали това ще се случи или не - зависи единствено от нея. Незнам на колко си, но живота и изборите, които правиш са си само и единствено твои.
bitchwolf
08-30-2013, 18:13
Ако сте деца на 12-13-ок, рано е за пушене и си е проблем, който предизвиква бурни реакции, но ако сте големи (17,18,19...) си имате глави на раменете и не е необходимо тя да се притеснява. Ако можеш някак да ѝ го обясниш няма да е лошо.
(с поста си не правя реклама на тютюнопушенето като нещо необходимо и полезно)
hristo99
08-30-2013, 20:54
Свекърва и снаха... :D
От толкова скоро сте заедно, не се връзвай толкова. Това, че пушиш не те прави пропаднала. Просто не го взимай навътре.