PDA

View Full Version : Объркана съм. Трябва ми съвет.

life-suck
08-24-2013, 21:36
На 16 години съм. Имам връзка с момче, което завърши тази година. Проблема с него е, че той е човек който няма време за мен. Трябва да настоявам ужасно много за да се видим и на мен това започна да ме дразни. Спрях да настоявам преди една седмица и оттогава ни вест, ни кост от него. Даже не ми звъни да ме чуе, а преди го правеше. На теория сме заедно още, но на практика не знам какви сме?! Тук е момента да спомена и, че не се държи много добре с мен. Никога не ми казва нещо ако аз искам да знам и не говоря за супер лични неща, а аз ако не му кажа нещо ми се сърди ужасно много. Няма да изпадам в повече подробности мисля, че разбрахте що-годе за какво иде реч. Следващия проблем е че преди 3 дни се запознах с едно прекрасно момче. Той е на 22 години и ми допада супер много. Днес и онзи ден излязах с него и днес го целунах. Той след 4-5 дни си заминава за неговия град и по принцип ще имаме възможност да се виждаме, но аз не знам какво да правя. Не знам дали постъпката ми не беше малко детска и необмислена. Официалния ми приятел също не ми е много верен сигурна съм в това, но на мен ми е съвестно и също така искам и двамата а това е невъзможно. Не знам точно какъв ми е въпроса и кой проблем е по-голям просто искам някакво обективно мнение за моя случай. Много благодаря на всички отделили време да прочетат блуткавата ми история и ще се радвам на всяко едно мнение, защото ще бъде важно за мен.

evilgirl95
08-24-2013, 21:56
Онзи явно не те уважава много, много .. Ок, може и да няма много свободно време, но може поне да ти се обади за 2 минутки.. Да не се виждате цяла седмица, да не помисли за теб- това не е връзка.. А и както казваш (ако е истина и си сигурна) не ти е много верен.
Какво правиш с него тогава? Съвет- Скъсай с него и започни да се интересуваш повече от другото както го описа прекрасно момче.. Не се измъчвай, че си го целунала! :)

tori
08-24-2013, 22:03
Заеби льольото и си намери някой свестен. Не е нужно да е втория.

life-suck
08-24-2013, 22:06
А и както казваш (ако е истина и си сигурна) не ти е много верен.
Какво правиш с него тогава?

Хващала съм го неведнъж в лъжа. Питам го дали иска да отидем на кафе той ми казва, че не може защото е болен и от негов приятел разбирам, че той в момента е във въпросното кафе. Сигурна съм, че не му е чиста работата и на него, но сърце не ми дава да го оставя. Влюбих се в него, обаче от друга страна започва да ми писва всичко това и може би ще събера малко сили и ще му кажа, че не може да продължаваме така просто. Много благодаря за съвета и очаквам още. :*

vassy
08-24-2013, 22:37
Казваш на приятеля си, че понеже се държи като простак си срещнала друг, и си го целунала.. и поставяш ултиматум.. ако той си оправи поведението сте заедно, ако не- отиваш при някога другиго..
Като цяло, кажи му каквото и на нас, пък той да реши какво иска, ако каже, че няма да се променя заради теб, си хвани пътя.. Според мен държиш толкова на него, защото ти е един вид недостъпен

maldini
08-24-2013, 23:09
Така като те слушам ,ми се струваш прекалено добричка и тоя се е възползвал от това и си прави ,каквото иска. За съжаление в тоя шибан свят добротата е признак на слабост. Или се дръж по-нахакано с него или го зарежи и си намери някое добро и свестно момче.

life-suck
08-25-2013, 09:50
Така като те слушам ,ми се струваш прекалено добричка и тоя се е възползвал от това и си прави ,каквото иска.

Наистина е така. Мразя се заради това, защото ако не мачкаш те мачкат..
Васи също е права, че държа на него, защото е недостъпен и уж по интересен, но и това е до време.
Обаче не мога просто ей така с лека ръка да го зарежа.. А другото момче за в момента е точно обратното на първия и ако продължавам да се колебая между двамата, ме е страх да не загубя втория (той не знае, че имам приятел. просто не успях да му го кажа това). С една дума аз съм между чука и наковалнята и .. не знам наистина..

Жълто
08-25-2013, 11:00
Раздели се с него и давай с другия. Той като е започнал така с лъжи и незаинтересованост така и ще си остане.

granger
08-25-2013, 11:02
Какво правиш още с него??
И един съвет. Не се впускай от връзка във връзка, тъпо е и нездравословно.

terezita97
08-25-2013, 11:31
Та вие дори не сте заедно като хората.
Щом виждаш, че не се получават нещата - остави го.
Изчакай да видиш дали ще се осъзнае и ще те потърси,
ако го направи - значи поне малко държи на теб, ако ли не - пробвай се с другото момче.
Но като чета как говориш за твоя, определено ми се струва от тези, които от време на време си убиват времето с някое момиче, когато им доскучае, след това им писва и решават да не ги търсят повече и ги оставят да се чудят заедно ли са, не са ли ..

draid
08-25-2013, 11:53
С тебе е само заради секса, не знам дали правите или не, ама често се получава така като налитате на батковци, след като привидно няма с какво друго да ги грабнете.

life-suck
08-25-2013, 12:03
С тебе е само заради секса, не знам дали правите или не, ама често се получава така като налитате на батковци, след като привидно няма с какво друго да ги грабнете.

Най-странното е, че никога не сме говорили за секс и не сме правили. Ако го бяхме правили щях да знам, че е с мен само заради тва,но ние не сме ? :D

draid
08-25-2013, 12:08
В такъв случай явно е забелязал, че няма да може да стигне бързо до него и е загубил интерес :) Във всички случай най-добре е да го забравиш.

Light_Dreamer
08-25-2013, 12:46
Ако обичаше първия нямаше да се влюбиш във втория. Плюс това, че той вече не ти се обажда, значи се хващай с второто момче.

Tsukuda_Hiroshi
08-25-2013, 17:50
Според мен първия само те чука и не иска нищо сериозно. Другото, което е - предполагам, че може да имаш и двамата. Казва му се "тройка" на това. По принцип всеки мъж иска нещо такова. Странно ми е само как 16-годишни мацета искат по 2ма едновременно, вместо да залягат над книжките (може и над "Декамерон", сигурен съм, че ще научите нещо и ще ви е интересен), ама времената явно са се променили доста...
Само не мога да разбера - първия не му виждаш очите, държи се скапано с теб, не се сеща дори да ти се обади, драпаш с нокти, че да го докопаш, а си мислиш, че имате връзка и дори се чудиш какво да правиш...
^ така като го прочете това удебеленото - получи ли отговор?

zlatna lqstovica
08-26-2013, 10:25
По-добре зарежи първия.Той изобщо не се интересува от теб,а ти му вървиш след задника с извинение.Не те търси,не звъни,не си идва.За какво ти е такава връзка,а и от къде знаеш,че не е с някоя друга в момента.Това не е връзка,а загуба на време и трошене на нерви.По-добре пробвай с втория,но не започвай връзка от първия ден.Първо се осъзнай и тогава говорете за връзка,защото и втория може да иска само секс и да стане като първия да те зареже напълно.