View Full Version : бедра тип 'круша' / бричове. помощ..
Бедрата са ми така от 7-8 месеца мисля..
1)http://prikachi.com/images/170/6485170C.jpg
2)http://prikachi.com/images/171/6485171A.jpg
3)http://prikachi.com/images/172/6485172H.jpg
4)http://prikachi.com/images/173/6485173d.jpg
Та, проблема ми е само там. 50 кг съм, 1,69 висока. От 3 години не съм тренирала спорт, (преди тренирах усилено и съм нямала проблем откъм структура) и чак сега ми изкочи проблема с уголемяването на бедрата, спрях газираното , хляб - само черен Вита, ям по-здравословно, тичам на кростренажор по 30 минути, 30 клякания/на ден . Тия дни ще почна и на бягаща пътечка по половин/1 час.Какви упражнения да правя? Какво ще ме посъветвате. От какво да се ограничавам? :(
на мен пък бедрата ми ти харесват
BonnieandClyde666
08-25-2013, 17:59
З: сладолед
О: грозде
СЗ: хамбургер с парче шунка и кашкавал
В: грозде;горещ шоколад;питка със сусам
Та, здравословно, викаш?
е,в този ден съм прекалила бая, признавам, но не е всеки ден така, гледам да се ограничавам от повечкото вреднотии.
mimsssssss
08-25-2013, 18:43
Един вреден ден, един здравословен - няма да получиш никакъв резултат. Също и с 30 клякания на ден. По-добре 3 пъти в седмицата - през ден т.е., по 100 клякания. И да, храната си оправи - повече протеин, по-малко сладоледи, шоколади и тестени изделия.
bibssss69
08-25-2013, 18:52
Имаш уникално тяло,на мен ми харесва супер много и не виждам причина да отслабваш.По-добре започни някакъв спорт и тичай 3-4 пъти в седмицата,отделно може да правиш и някакви упражнения.Не ти трябва отслабване,а съвсем малко стягане.И пак,имаш страхотно тяло.
Нищо им няма на бедрата ти, според мене. На мене ми харесват.
И според мен са си съвсем наред краката ти. А бричове изобщо не виждам.
Благодаря ви. А имате ли идея кое е по-качествено, кростренажор или бягаща пътечка?
strawberry88
08-25-2013, 22:19
И на мен ми харесват бедрата ти! :)
Ако очакваш някакво мнение от момче, на мен не ми харесват - май си по-широка в таза ли и аз не знам :D
първата снимка се едно влизам в 90-те такова тяло вадиш :D снимка №3 добре, ти изглеждат бедрата и коремчето ;d и №4 също не отстъпва изглеждат така, сигурно заради позата къде си ги слепила :D
само с клякания у вас и горе-долу здравословна храна - не очаквай впечатляващи резултати
направи си карта в някой фитнес с някоя твоя приятелка (няма да направите мускули като на културустите, спокси) - направи си регистрация в bb-team и се храни колкото се може по-здравословно ..
аз съм ектоморф и трудно качвам мазно, но примерно като ям нещо сладко или някакъв Junk food и после в следващите 2-3 часа ми е някво гадно и се нервирам, че съм ял :D
ако имаш някакви въпроси, питай :)
FuckingFreak
08-26-2013, 07:43
^ Я си помисли пак кое отличава жените от мъжете? И широк таз било грозно, бил си като в 90-те... Айде моля ти се. Няма нищо по-женствено от широкия таз, за съжаление аз само мога да си мечтая за това. Колко много се е променило представата за "красиво", жалко... :)
CoockieMonster
08-26-2013, 07:47
На първата снимка, защо бельото ти е до там вдигнато? :О Иначе краката са ти идеални, на мен ми харесват.
sunrisee6
08-26-2013, 08:05
^ Я си помисли пак кое отличава жените от мъжете? И широк таз било грозно, бил си като в 90-те... Айде моля ти се. Няма нищо по-женствено от широкия таз, за съжаление аз само мога да си мечтая за това. Колко много се е променило представата за "красиво", жалко... :)
+1
екстра си, просто гледай да си поддържаш това тяло.
mimsssssss
08-26-2013, 09:45
Баш на първата снимка ако си събере краката, бедрата ще и се търкат. И от към вътрешната страна има мазно и е отпуснато и външната на същата линия, което не знам дали на него казвате бричове. И нищо, че е 50кг - тя килограмите да не ги сменя, но определено плътта и' няма никакъв тонус.
п.п. Или и четирите снимки са на различни хора/ или от различен период. Защото имат разлика.
Абе има и момчета къде са по-тесни в рамената, отколкото в гъза - виждал съм такива смешници :D
http://www.youtube.com/watch?v=A-EZEcZagIM - примерно на мен ми харесва, такова тяло за момиче :)
п.п. Или и четирите снимки са на различни хора/ или от различен период. Защото имат разлика.
Това ми направи най-голямо впечатление 8-)
Стига бе. Аз пък си харесвам тесния ханш и му се радвам от все сърце. Има си предимства. :Д
Абе има и момчета къде са по-тесни в рамената, отколкото в гъза - виждал съм такива смешници :D
То, нали, ние сами си избираме структурата на тялото. Тъпо е да определяш кой е смешник по това.
То, нали, ние сами си избираме структурата на тялото. Тъпо е да определяш кой е смешник по това.
Ако почне да тренира до 1-2 години ще промени тялото си доста :) за това има нещо като фитнес зала = да подобряваш тялото си :D
(като гледам форума всички ми се нервирате на моето мислене) :( ;d
Естествено, че с трениране ще изглежда по-добре, но костната структура не се променя. Познавам момичета с широк шанш, които се опитват да отслабнат, въпреки че на килограми са си перфектно. При широкия шанш кокалът не може да го накараш да е по-тесен, примерно. Има ги и тези, които само мрънкат, че са дебели, обаче дефакто те имат само кокал там, а не мазнини.
Попринцип структурата ми не е такава. Просто доста съм се отпуснала и всичко ми се трупа в бедра/дупе. Никъде другаде :D откъм корем, краката надолу - нямам проблем.
Колкото до снимките: първата и последната са от последните 3 дни, останалите са преди месец.
BonnieandClyde666
08-26-2013, 12:41
Ако почне да тренира до 1-2 години ще промени тялото си доста :) за това има нещо като фитнес зала = да подобряваш тялото си :D
(като гледам форума всички ми се нервирате на моето мислене) :( ;d
Не бой се не си единствен и на мене целият форум ми е набрал! :lol: :lol:
BonnieandClyde666
08-26-2013, 12:42
Попринцип структурата ми не е такава. Просто доста съм се отпуснала и всичко ми се трупа в бедра/дупе. Никъде другаде :D откъм корем, краката надолу - нямам проблем.
Колкото до снимките: първата и последната са от последните 3 дни, останалите са преди месец.
Ако тренираше с тежести, сега нямаше да го имаш тоя проблем! ;)
кростренажора ще помогне ли в тая област? или да почвам на пътечка.
нямам възможност за момента с тежести..
BonnieandClyde666
08-26-2013, 13:16
^Отговорих ти ве4е!
betudontbet
08-26-2013, 13:19
not a single squat was done that day
not a single squat was done that day
много фенчета на Zyzz се навъдихме нещо в тоя форум - важи си стойката :)
http://www.youtube.com/watch?v=_FZ_paQZ1Lo - EVERY HATER, HAVE TO WATCH THIS !!!
rositzza
08-26-2013, 14:59
Абе има и момчета къде са по-тесни в рамената, отколкото в гъза
И на коя снимка точно и видя рамената, че казваш че е по-широка в ханша и т.н.
ПТ: Щом нямаш възможност за тежести давай с кардио. Пак ще изгориш мазното, но за напред ако искаш по-хубава фигура с тежести се прави :)
FuckingFreak
08-26-2013, 15:10
EVERY HATER, HAVE TO WATCH THIS !!!
:D
Пиши на български като не ти се отдава английския поне.
И на коя снимка точно и видя рамената, че казваш че е по-широка в ханша и т.н.
ПТ: Щом нямаш възможност за тежести давай с кардио. Пак ще изгориш мазното, но за напред ако искаш по-хубава фигура с тежести се прави :)
Не бре, аз с тва си го свързвам ;d
:D
Пиши на български като не ти се отдава английския поне.
абе важен е замисъла, многознайке :D аре покажи ми тогава, как е правилното да си го знам..
Every hater has to watch this. И няма запетайка. :)
Въпреки че повечето жени харесват мъже с оформени мускули, рядко се прилага същия стандарт и за женските.
е ти си добре, спокойно :D, не виждам защо трябва да отслабваш повече,само малко стягане
има едни squat challenge, клякания са, но с всеки ден се увеличават и накрая до 250 примерно и тва в рамките на 1 месец... много се стягат седалището и бедрата;)... другото, което е от plank казват, че се стяга ханша:)
иначе ако си тип круша всичко нездравословно като цяло ти се лепи на бедрата,значи че не трябва да си позволяваш и след като постигнеш желания резултат ... но недей съвсем , например 2 бонбона да изядеш, нищо няма да ти стане или едно кексче,позволявай си, но в минимални количества :)
Бричовете от снимката само при пластичен хирург ще се приберат :)
kozmet786
01-06-2014, 19:08
^напълно вярно -.-