PDA

View Full Version : Няколко мънички въпрос към дамите?!

FuckinAwesome
08-27-2013, 04:31
1. Ако едно момиче не иска да бъде повече от приятел (гадже) с едно момче, то ще му даде ли ключовете си от тях, за да дойде то сутринта (след като родителите на момичето отидат на работа) ?
2. Ако едно момиче не иска да бъде повече от приятел с мен, то ще се притеснява ли за мен (телефон на без звук и вибрация, за 2 часа - 84 пропуснати повиквания и накрая го видях, вдигнах и ревеше)?

Ако има друго, ще го напиша .. кажете ми, защото приятелката ми не иска да е с мен, а ми прави някакви странни намеци .. дали се опитва да ми подскаже нещо, или не?! Или просто това са приятелски .. неща?!

br0ken
08-27-2013, 06:38
1. Да дам ключове за дома ми на момче с което искам да съм само прятел - НЕ! Никога! Аз не бих ги дала дори и на "Любовта на живота ми" преди да стане МНОГО по-сериозно т.е. него като годеж или брак (няма да бъде скоро :D )
2. За 2 часа 84 пропуснато О.о И накрая да реве?? О.о Мисля че тя е поставила рекорд за най- много позвънявания!!

Не вярвай на думите "Искам да сме просто приятели" защто това което тя прави е очеизваден намек че те харесва (поне според мен) А и може да е искала да каже ""Просто приятел"" ––––––> http://weheartit.com/entry/73666187/via/Teenager_BeWild

Meonesssss
08-27-2013, 06:46
1 - Не бих.
2 - Не мисля. :?

И аз мисля, че те харесва, тей че ...

SheBites
08-27-2013, 06:57
Определено е повече от приятелско. : )

RedRanger
08-27-2013, 09:36
просто и ги дай :)

vassy
08-27-2013, 14:50
Може би не иска да е с теб, но й пука?! Няма как изведнъж да спре да се интересува от теб.

FuckinAwesome
08-27-2013, 16:06
Не знам, чувствам се адски объркан ;>

meagain
08-28-2013, 09:17
Харесва те.

Wednesday666
08-28-2013, 09:50
2. За 2 часа 84 пропуснато О.о И накрая да реве?? О.о Мисля че тя е поставила рекорд за най- много позвънявания!!

А какво ще кажеш за 7 часа 319 пропуснати? Шот и такъв случай познавам :lol:..

Иначе, отговорът и на двата ти въпроса е не, не бих направила такива неща за момче, което считам само за приятел.
Друг е въпросът, че да те върти така е тъпо, но все пак.

Niakoitam
08-28-2013, 18:25
Аз си мисля,че те харесва като повече от приятел,но нещо я спира.Страх да не си загубите приятелството,някакъв друг страх,някакви по-малки или по-сериозни пречки или пък просто се самозаблуждава още че те има само за приятел.
Иначе колкото и за романтична личност да се имам 84 съобщения за 2 часа ми изглежда леееко досадно и убиващо тръпката. :)

FuckinAwesome
08-28-2013, 23:16
Ъм .. само да кажа, че ние с нея сме от 9 месеца заедно :D
И въпрос: Ако нямаше тръпка към мен, днес щяхме ли да правим секс, докато техните бяха в другата стая. Щяхме ли да гледаме филм голи (след секса) ... и да ме прегръща? А същевременно не ме иска? Чувствам се меко казано - ОБЪРКАН.

Niakoitam
08-29-2013, 07:01
Ти или си един голям трол или тая твоята е някаква супер осметена и неориентирана и не знае къде се намира и какво точно иска. В по-добрият случай за нея просто е видяла,че може да си те върти на пръстчето както си пожелае и се възползва от това. А за тръпката имах друго предвид. Ако всичко беше както си трябва и ти праща по 84 съобщения за два часа рано или късно ще започне да те дразни,да я усещаш като вързана в кърпа и да се отдръпнеш. И в тоя ред на мисли тя познавайки се може и нарочно да те държи така на тръни за да се опитва да е един вид доминиращата и интересната и ти да не се отдръпнеш.Може да си има вече опит.Иначе аз съм мъжко,но реших,че имам какво да кажа по тази тема :)

babity
08-29-2013, 07:51
Повечето жени са доста хаотични и не особено последователни в действията си. Защото подхождат към всичко от емоционалната си същност. Момичетата дори още повече. Не се заблуждавай, че на вашата възраст (съдейки по разсъжденията ти) ще се научиш да я четеш така лесно. За това се изисква повечко житейски опит и детайлно познаване на човека. Но дори и т'ва да е налице, върни се към първото ми изречение. Ако искаш да си докажеш това или онова, убедена съм, че ще намериш начин да го видиш в действията и, както и всеки друг влюбен човек би. Но не се заблуждавай, че си в свои води.

zlatna lqstovica
08-29-2013, 10:16
1. Ако едно момиче не иска да бъде повече от приятел (гадже) с едно момче, то ще му даде ли ключовете си от тях, за да дойде то сутринта (след като родителите на момичето отидат на работа) ?
-Ами,ако момичето иска само секс ще му ги даде.Но ас не бих направила това.
2. Ако едно момиче не иска да бъде повече от приятел с мен, то ще се притеснява ли за мен (телефон на без звук и вибрация, за 2 часа - 84 пропуснати повиквания и накрая го видях, вдигнах и ревеше)?
-Защо да не се притеснява.Това означава,че е загрижена,но не означава,че трябва да те харесва.

Ако има друго, ще го напиша .. кажете ми, защото приятелката ми не иска да е с мен, а ми прави някакви странни намеци .. дали се опитва да ми подскаже нещо, или не?! Или просто това са приятелски .. неща?!

А колкото до приятелката по-добре попитай дали има някакъв проблем.

FuckinAwesome
08-29-2013, 22:14
Повечето жени са доста хаотични и не особено последователни в действията си. Защото подхождат към всичко от емоционалната си същност. Момичетата дори още повече. Не се заблуждавай, че на вашата възраст (съдейки по разсъжденията ти) ще се научиш да я четеш така лесно. За това се изисква повечко житейски опит и детайлно познаване на човека. Но дори и т'ва да е налице, върни се към първото ми изречение. Ако искаш да си докажеш това или онова, убедена съм, че ще намериш начин да го видиш в действията и, както и всеки друг влюбен човек би. Но не се заблуждавай, че си в свои води.

Коментара ти беше адски смислен. Права си, аз попринцип контактувам с баща и (ние с него си споделяме всичко) и в повечето случаи - ако търся съвет, то го търся от него, защото той я познава и ми казва, че е като майка и (чапат характер). Аз съм Лъв, тя е Дева, просто една лоша комбинация. Обаче аз я обичам толкова много и наистина не искам да скъсаме. Ся почва да ми пее някакви тъпи песни, от сорта на "аз не те искам, ти за мен си нищо" и до преди време
18+
"неее, не толкова навътре, стигааа боли мееее"
сега:
"аре разкарай се с тоя малък член бе, к'во като ти е 18 см, аз искам поне 25" :D :D :D

Мисли си, че ме дразни, но аз знам, че преиграва един вид. Защо ?

melany94
08-29-2013, 22:44
Е кво се правиш на малоумен, очевидно те харесва.

Niakoitam
08-30-2013, 06:46
Коментара ти беше адски смислен. Права си, аз попринцип контактувам с баща и (ние с него си споделяме всичко) и в повечето случаи - ако търся съвет, то го търся от него, защото той я познава и ми казва, че е като майка и (чапат характер). Аз съм Лъв, тя е Дева, просто една лоша комбинация. Обаче аз я обичам толкова много и наистина не искам да скъсаме. Ся почва да ми пее някакви тъпи песни, от сорта на "аз не те искам, ти за мен си нищо" и до преди време
18+
"неее, не толкова навътре, стигааа боли мееее"
сега:
"аре разкарай се с тоя малък член бе, к'во като ти е 18 см, аз искам поне 25" :D :D :D

Мисли си, че ме дразни, но аз знам, че преиграва един вид. Защо ?

От думите ти оставам с някакво впечатление,че тая е поредната мега лигла,която яко и липсва внимание и само се чуди как да си го набави.

baby_baby
09-26-2013, 15:12
Харесва те то се вижда трябва да си го разбрал

psychopath
09-26-2013, 23:06
Не изваждай факти от контекста, за да се самоубеждаваш в нещо и да се чувстваш желан. Жалко е. : )

umri
09-27-2013, 14:01
Когато се познавате от известно или от дълго време и по никакъв начин не си й показал вербално или невербално, че я харесваш и не си успял да й възбудиш интереса на емоционално ниво, то тогава си просто приятел. От тази невидима кутия се излиза доста трудно, а в някои случаи е дори невъзможно. Разшири си социалния кръг и търси друго момиче, с което няма да направиш същите грешки.

eli_05
09-27-2013, 18:49
1-Не , не и ако няма чувства към него
2-Не .... определено има чувства към теб
Аз не мисля че е просто приятелство ... има нещо , но трябва да говориш с нея и да си изясните всичко

Light_Dreamer
09-27-2013, 19:03
1 - Не бих.
2 - Не мисля. :?

И аз мисля, че те харесва, тей че ...

+1

Tsukuda_Hiroshi
09-27-2013, 19:20
Мадамата си го проси! Давай! ;)